Ursäkta mig, men var fan passar jag in?

Var jag än är så hamnar jag utanför. Till och med på internet. Bland bloggarna. Jag läser mest bokbloggar och psykbloggar. Bokbloggarna passar jag absolut inte in bland. De flesta bara läser och läser och bloggar och bloggar och alla känner alla, men Mana känner ingen. Bland psykbloggarna passar jag heller inte in. Ingen vet vem jag är. Och det känns ännu mer så nu, sen det började gå så bra för mig.

I verkligheten kan jag ju bara glömma att passa in. Är det för att jag är så jävla bäst jämt?


Kommentarer
Postat av: wast3d

ja det måste nog vara för att du är så jävla bäst. och tack för att du länkar, vet inte vem du är men kul att någon gillar att läsa om mitt icke-existerande liv. jag läser din blogg iaf. sådeså.

2008-11-13 @ 14:30:19
URL: http://wast3d.bloggagratis.se
Postat av: mana

hehe, tack.

2008-11-13 @ 18:01:29
URL: http://iwokeupdeadtoday.blogg.se/
Postat av: frida

du är inte ensam om att känna så. vem fan känner och läser min blogg egentligen? jag förstår iof att typ ingen gör det för den är ju inge vidare intressant:/ din blogg är iaf bäst och du vet att jag alltid läser den :)

2008-11-13 @ 20:24:56
URL: http://eldfageln.blogg.se/
Postat av: elinleticia

Exakt så känner jag hela tiden. Jag tröstar mig med att vårt verk på Lettura alltid kommer finnas kvar, men så många gånger som jag bytt blogg bara för att tillfredställa min mamma, hur fan hittar folk mig, det är inte många....jag blir ibland så avundsjuk på alla de där bimbosarna som har 1000 läsare per dag.

2008-11-13 @ 22:19:58
URL: http://smuleliten.blogg.se/
Postat av: mana

frida: men du har ju precis börjat blogga ju. och jag läser den =)



leticia: jag fattar inte vilka som orkar läsa deras bloggar. det står ju samma sak i varenda en och jag slår hellre upp veckorevyn eller nån annan sån tidning. det står ju i princip samma sak där, fast bättre skrivet.

2008-11-14 @ 11:48:03
URL: http://iwokeupdeadtoday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0