Kanske

Jag funderar på att isolera mig. Dissociation, röst- och synhallucinationer, ångest, ilska.

Vill vara isolerad. Slippa svara på krävande sms. Slippa vara en del av världen.
Bara för en stund.

Fyfan

Är det mig du menar? Är det så? Jag önskar att jag inte fick ont i magen. Att jag bara kunde skratta bort allt och göra som Bennie och Sofia vill att jag skall göra - bara gå vidare. Du tror så jävla mycket. Dömer mig efter hur du själv fungerar fastän du vet hur olika vi faktiskt är.
Gah. Du har verkligen gjort mig rasande nu.

Well, why not?

Kan lika gärna svara på den här listan fråm Hispaliv. Avsluta meningen. Jao, det fördriver ju lite tid hsh.

Jag har insett att min senaste kyss var... lika mysig som alltid.
Jag lyssnar på... tystnaden, men funderar på att slå på lite Mötley.
Jag pratar bara med.. mig själv just nu.
Min första riktiga kyss var..nånting jag inte riktigt minns. Antagligen helt värdelös.
Jag avskyr när folk är... synthare eller moderater.
Jag gillar.. att känna ro och ha stunder utan ångest. 
När jag vaknar på morgonen är jag...lika opepp på att leva vidare som annars.
Jag är förälskad i.. Sofia.
Jag kommer alltid att minnas... när jag hämtade hem mina hundar.
Sist jag grät.. vet jag inte när det var. Kanske i lördags.
Min mobiltelefon är.. jobbig.
Har.. huvudvärk och suktare efter mer kaffe. 
Kärleken är.. samma sak som självmord, kompromisser och ångest, men också förbannat underbar i sina stunder.
Innan jag går och lägger mig tänker jag.. på att jag aldrig kommer kunna somna.
Just nu tänker jag..på hur tomt allt känns.
Bebisar är... irriterande, överskattade ting.
Idag har jag sovit.. okej.
Imorgon ska jag... fortsätta finnas I guess.
Jag vill.. försvinna in i litteraturen.


blaa blaaaa

Jag känner mig mer eller mindre tom och min existens känns menlös. Skall snart tvinga i mig i badet och ta på mig kläder och sen plocka undan lite skit här hemma. Städade som bara fan i lördags och nu vill jag hålla det såhär. Då kanske jag får ro att verkligen läsa och skriva recensioner. Jag har inte så mycket mer att säga. Det mesta står still och människor går mig på nerverna.


Gratis möbler FFS!

Det har stått möbler nere i källaren i några dagarna nu. Framför allt en datastol intresserade mig (Sofia hade sönder min för några veckor sedan). På skämt har vi sagt att vi skulle ta upp datastolen för den ser sååå skön ut. Så igårkväll gick Sofia iväg till affären och när hon kom tillbaks hade hon stolen med sig. Jag blev skräckslagen. Trodde att hon hade snott den. 
"Det stod en lapp att man fick ta vad man ville" sa hon medan hon bökade in schabraket i hallen. 
Först trodde jag inte riktigt på henne. Jag menar, man vet ju aldrig med de där Karlskogingarna. De kanske går och tar möbler från folk hur som helst :P Det slutade dock med att jag förutom datastolen har en finfin svart spegel och ett svart och brunt nattuksbord vid min säng. Yaay! 

En bra stund

Lyssnar på sköna Edenbridge. Har varit ute med hundarna, badat och klätt på mig nånting annat än myskläder. Hela dagen igår var enda enda lång dimma av overklighet och som vanligt trodde jag att det aldrig skulle försvinna, fastän jag logiskt sett vet att det alltid gör det.
När jag har mina bra dagar - eller snarare timmar - ser jag till att göra allt jag kan för att stärka mig själv och ordna här hemma. Kaos i mitt hem skapar kaos i mitt inre, men jag tar bara små saker åt gången. För mycket leder till skit. Jag är bräcklig som fan och det måste jag börja acceptera. Sluta tro att jag kan göra allt sånt där som friska personer gör. Jag klarar det ju inte och det är bara idiotiskt att låtsas och verkligen inbilla mig att jag kan. Om jag kunde det skulle jag ju inte sitta här idag, utan jobb, utan studier. Acceptera dig själv Mana, och gör så gott du kan.

Planerna för dagen är att bädda rent sängen och plocka in all tvätt i garderoberna. Orkar jag mer så är det bra, men gör jag det inte så är inte en katastrof.

Seegt

Det har varit en otroligt segstartad morgon idag. Sofia drog till bussen vid halv nio tror jag och jag somnade genast om. Tog mig upp för drygt en timme sedan och har nu suttit och hävt kaffe och läst bloggar och börjar äntligen vakna till liv, lite smått sådär. Skall pallra mig ut med hundarna i kylan och sen när jag kommer in igen blir det mer kaffe och ett bad med Amelia (tidningen alltså, ingen jävla brud som inte är Sofia). Efter det skall jag försöka städa lite smått här hemma och spela sims2 och läsa tills baby-darl kommer tillbaks från skolan.

Men vafan.

Och så drog Sofia, pang boom. Hm?

Jag ska lägga mig nu. Ta Stilnoct. Kommer inte kunna somna annars. Trodde inte jag brydde mig såhär mycket.

Det får inte vara såhär!

Fa-an. Varför måste det vara såhär? Varför kan inte människor få hjälp innan det är försent? Varför kan de inte få bli tagna på allvar och få den hjälp som de behöver? Det hade kunnat sluta så jävla illa idag. Jag sitter här, helt förstummad. Känns som att det borde funnits nånting jag hade kunnat göra fastän jag egentligen vet att så inte är fallet. Ändå...
Jag tänker på dig och jag hoppas du snart kommer få den hjälp du behöver.

Kärlek

Dagar då Sofia vaknat bredvid mig i sängen tycks gå så mycket lättare för mig än andra dagar. Och solen skiner och det är varmt på balkongen och det gör också sitt till. Bennie kommer hit efter skolan och jag har tagit fram två kycklingfiléer som vi kan äta när hon är här. Jag har badat och börjat sminka mig, har på mig kläder som jag älskar och trivs i (faktiskt är både tröjanoch byxorna Sofias :P) och allt känns allmänt ljust och fint. Jag känner mig laddad att fixa till stöket här hemma. Inte allt, långt ifrån, för då vet jag att det bara kommer sluta illa. Jag skall ladda en maskin med disk och gå igenom min bokhylla med olästa böcker. Sortera in dem i kategorier och sortera ut de böcker jag inte längre vill ha. De skall jag försöka få sålda på bokörsen.

Patetiskt som det må låta, men jag trodde aldrig att förhållanden kunde vara såhär, så som jag har det med Sofia. Så jämställt, på alla plan och det har ingenting att göra med att vi båda två är tjejer. Det har att göra med ömsesidig respekt och kärlek och att vi helt enkelt passar otroligt bra tillsammans. De få gånger det strular till sig lite mellan oss är de gånger mina psykiska problem ställer till det. Sofia är väl medveten om hur jag är och hur jag fungerar och hjälper mig så gott hon kan. Bättre än någon någonsin gjort för mig faktiskt. När jag har ångest får jag ligga i hennes famn och hon smeker mig över armarna, ryggen och magen. Håller mig hårt, om det är vad som krävs, och försiktigt när det är vad jag behöver.
Jag älskar henne så innerligt och jag vet att hon älskar mig lika mycket tillbaka. Det är så stort - att jag faktiskt vågar tro på hennes ord och lita på att hon aldrig vill mig illa. Mina föräldrar har redan märkt att jag har det mycket bättre med Sofia än vad jag haft i ett förhållande tidigare. Dessutom har de träffat hennes föräldrar en snabbis i lördags och mamma ringde mig igår och sa att både hon och pappa tyckte mycket om dem, precis som jag redan vetat. Sofias föräldrar verkar så mänskliga, så riktiga. Dessutom gillar jag hennes vänner och hennes lillebrorsa är skitkul och Bennie och Sofia är helt fantastiska med varandra. De säger båda att de ser varandra som väldigt bra, väldigt nära vänner. Det skulle inte kunna vara bättre.

Jag är så jävla glad för det här.

Underbara människor!

Igår kväll ringde pappa hit. Det han berättade gjorde mig alldeles gråtig. Freddi - Leticias make - hade ringt hem till dem. Först kommit till farmor och farfar som gav honom mina föräldrars nummer. Det visade sig att Leticia varit väldigt orolig för mig efter allt som hänt med Linda. De gav Freddi mitt mobilnummer och när jag pratat klart med pappa såg jag att jag fått ett mess från Leticia. Underbara människa! Förstår du - NI - hur mycket det där betydde för mig?

Pappa blev orolig och frågade om jag mår mycket sämre än vad jag sagt och jag erkände att det är sant. Jag försöker hålla mina föräldrar utanför mitt mående just för att jag inte vill göra dem oroliga. Jag berättade att jag börjar höra rösterna mer och mer igen och det hördes verkligen hur rädd min pappa blev. Lovade att försöka bli bättre på att berätta för dem om hur jag har det. Jag tror att det vore bra för mig. Då har jag inte längre bara Bennie och Sofia att känna ro och trygghet hos.

Leticia och Freddi - ni är helt fantastiska människor! ♥

gdhagsawa

Egentligen är det ju ingen annan än jag som suger.
Så nu vill jag sova bort dagen.
Hej.

well,

i guess am just wothless
to all of you.

glöm

jag tänker inte vara kvar



and promises are broken


fuck you

Nothing but the knife to live for
One life all I need
Give me one good reason
Give me more s.....

men han sjunger fna inte s. han sjunger amphetamine logic.

MANA

you're just not good enouh to be with them.

so fuck off.

Mana,

you suck.
you misunderstand every fucking thing!
tiy suck.
you shouldn't be around normal people.
but you pretend to be like them
you pretend the understand
you pretend they care


well
maybe they really do
but you dont understand them
you suck too much

just...
GET TO BED!
read a fucking book
and pretend to live thoroug them

you can't even harm yourself enough
and that's because YOU SUCK MANA!!



















why don't you all just fuck off
and get the hell away from my life!!!!


And I get frightened

just like you.

No time for heartache
no time to run and hide

Just nu...

hatar jag er alla.

Jävla äckel

Jag är rasande.

Fuckheads

Ni som på nåt sätt gör illa Sofia kommer få ett helvete. Ge fan i att kalla er vänner om ni sviker så enormt jävla äckligt.

Lista

Okej. Jag är onykter, så här kommer sanningar. Och ni som vill, svara på frågorna i era bloggar. Det kan bli intressant.


Lovar du att vara ärlig? Ja. Ingen mening med att svara på massa frågor om jag ändå bara tänker ljuga.

Du heter: Mana

Smeknamn:  Spyan, Angelica, Bollocks, Sötnos (Sofia alltså :P)

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Some kind of stranger - Sisters of mercy (det var typ Syds och min låt. Tragisk egentligen om man lyssnar till texten).

Beroende av: Fan då. Nässpray, benso, alkohol. Sofia och Bennie.


Vad tror folk om dig?:
Att jag är ett drygt fanskap? Att jag är dum i huvudet? Att jag är blåst? Jag vet inte, men mest dumma saker skulle jag tro.

Stämmer det?: Hm. Till viss del. Dryg, ja, men bara mot folk jag inte gillar och folk jag inte känner. Det är ett försvar. Jag vill inte bli sviken och sårad, men har insett under de senaste veckorna att det är oundvikligt. Blåst är jag inte. Visst, jag har ingen utbildning, men jag är långt ifrån blåst. Dock tycker jag ofta sånt som andra inte tycker, men jag skulle knappast se det som att vara blåst.

Vad får du oftast komplimanger för?: Jag kan inte komma på att jag får komplimanger för nåt speciellt, förutom av Sofia. Hon sa senast igår att hon älskar min kropp. Och Olle brukar säga att jag är snygg, men det finns inget specifikt jag får komplimanger för. Inte särskilt förvånande iof.

Vad säger du för att imponera på någon?: Jag brukar inte försöka imponera på folk. Istället försöker jag skrämma iväg dem så jag slipper vara den som blir lämnad.

Hur imponerar man på dig?: Folk med hjärna och folk som läser böcker.


Brukar du skratta för dig själv?:
Ja, ibland.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Okej."

Var bor du?: I Örebro. Rosta.

Trivs du där?: Ja, faktiskt. Jag älskar området och det är perfekt för hundarna, men själva lägenheten bär på för många minnen.

Äger du några converse: Bara fejk.


Sprit, cider, vin eller öl:
Öl såklart.

Brukar du bli för full: Jao.

Vad har du för mobil operatör: Tre

Är du allergisk mot något: Gräs. Och mig själv.

Har du haft sex idag: Inatt =D


Hur svarar du i mobilen: "Mm" eller "Vad?!"

Vem ringde du senast?: Mamma.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon skulle prata med pappa åt mig. Hah.

Antal timmar sömn inatt: Inte så många, haha. Hade andra saker för mig eftersom älskling sov här :P

Sov du ensam: Nej, med världens vackraste människa.


Brukar du komma i tid:
 Jag brukar inte ha tider att passa.

När mår du bra: Hm. Det där går fan inte att svara på.

När blev du fotad senast: Inte fan vet jag.

Hur känner du dig nu: Orolig.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter:
Finns det nånting att tycka? Sofia har väldigt söta fötter. bennie med faktiskt, världens minsta.

Vad saknar du: Angelica.

Hade du en bra kväll igår: Jag har nog aldrig mått så bra som då.

Favorit dryck på morgonen: Kaffe.

Rakar du benen: Ja


När brukar du oftast gå och lägga dig:
Sent

Är du blyg?: Folk tror det, men egentligen är jag bara ett socialt missfoster.

Sysslar du med någon idrott: No way!

Vill du hellre ha mail än brev: Knappast. Brev is the shit.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, eftersom jag varit med om det själv. Hm.


Har du spytt offentligt:
Sannerligen

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle sminka mig och vara sådär Mike Monroe/ Axl Rose-snygg.

Är du nöjd med ditt liv: Inte egentligen. Jag menar, jag skulle ju gärna slippa allt det sjuka, men jag har ändå så mycket fint och vackert i mitt liv.

Är du bortskämd: Nej.

Vad gör du i morgon: Vid liv?


Vad är det värsta du vet?:
Ångest.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Jag har inte direkt några pengar att slösa.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Marilyn Manson.

Vad längtar du till?: Tills Sofia och jag bor ihop.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, äntligen! ♥


Vad använder du för shampoo?:
Den som finns.

Vad är det finaste du fått?: Mina hundar.

En speciell dag du minns: Många. Första gången jag träffade Sofia. Helgen innan Sofia och jag blev tillsammans. När jag hämtade Kiba och när jag hämtade Kami. SÅnt.

Hur gammal är du: 23

Tycker du om någon just nu: Såklart


Du samlar på:
Piller.

Gröna eller röda äppeln: granny Smith

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen.

Gillar du golf: Nej

Vilken tid gick du upp idag: Vid åtta faktiskt.


Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja

Har du strumpor på dig nu: Nej

Är det okej att gråta: Ja

När grät du senast: Just nu

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag vill inte vinna, men om jag gör det hoppas jag att jag skänker bort allt.


Bär du glasögon eller linser:
Ibland läsbrillor

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: HAHAHA! Vad fan tror ni?!

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Nångång.

Har du piercing: Näsan. Öronen kanske räknas?

Vill du gifta dig: Jag är tveksam. Tror inte riktigt på sån kärlek...


Vill du ha barn:
Jag tror nog att hundar räcker för mig.

Solar du ofta: Aldrig. Jag vill vara blek.

Är du bra på att laga mat: Vissa saker

Är du flygrädd: Som fan

Hur vig är du: Inte alls?


Är du musikalisk?:
Jag hoppas det.

Vad dricker du helst när du är törstig: Öl

Vilken är din favoritglass: Ingen speciell

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Nej. Fyfan. Syd tvingade i mig en gång och då spydde jag upp skiten.

Vad äter du helst när du ser på film:
Jag vill inte äta. Jag vill helst ha kaffe och cig.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja <3

Har du tandläkarskräck:Yes. Har inte besökt en tandläkare sedan jag gick i nian. Hah.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Nattmänniska.

Vilken ögonfärg har du: Blåa


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Varje natt i många, många år.
Biter du på naglarna: Nejnej

Röker du: Jao....

Hur ofta tränar/motionerar du: promenaderna med hundarna räcker för mig,

Senaste låt du hörde: First and last and always - Sisters of mercy


Nu mår jag bra!

Öl öl öl!

Rösterna

I fredags var jag på stan med Sofia. Vi skulle hälsa på mamma på hennes jobb och såklart hade hon strulkunder att ta hand om när vi var där. Jag blev mer och mer panisk och kände flera gånger för att spring därifrån, men jag lyckades hålla mig kvar.
Bakom oss hörde jag folk som pratade. Jag hörde inte vad, bara massa mummel. Så jag vände mig om och ser att ingen finns bakom oss. De närmsta människorna stod ute i gången.
"När gick dem härifrån?" frågade jag Sofia.
"Vilka?" undrade hon.
"De som stod bakom oss och tittade på telefoner."
Det hade inte varit några där och ändå hade jag precis hört dem prata. Jag blev skräckslagen. Är det fortfarande. Rösterna kommer tillbaks då och då, men sådär starkt kan jag inte påminna mig om att det nånsin varit tidigare.

We just don't like you

Om du jävlar med mig så lovar jag att göra allt jag kan för att få dig att lida. Ut från mitt revir vafan!


It feels so good

Sofia drog för en liten stund sedan. Kvällen och natten med henne var helt fantastisk och jag har aldrig mått så bra i ett förhållande tidigare. Jag längtar tills juni och hon tar studenten så vi kan flytta ihop sen och träffa varandra så mycket mer. Sofia är en helt fantastisk människa och jag tänker kämpa allt jag kan för vårat förhållande ♥

Mina planer för dagen är lite luddiga. Jag skall lägga upp en budget för månaden (mamma och pappa har fört över pengar till mitt konto, samma summa jag får från försäkringskassan, så jag kan fixa budgeten). Jag skall också försöka städa lite här och där. Bara småsaker, mer orkar jag inte just nu. Dessutom skall jag försöka orka med att sminka mig så blir jag piggare. Och så skulle jag behöva skriva en hel del bokrecensioner också. Vi får dock se hur det blir mer det.  

Igår och idag

Festen igår blev riktigt lyckad. Jag kände mig lite småsnygg sådär i svarta strumpbyxor, knästrumpor, kort kjol och linnen. Och Sofias heta kängs till det! Svartmålad som fan. Kände mig lite Nancy Spungen-aktig.
Jag höll mig på en bra nivå med alkoholen och blev inte sådär packad som jag annars lyckas bli. Sofia flängde mest hit och dit mellan lokalen och bänkarna utanför där folk satt och rökte, och Bennie hånglade med typ alla som var där. Jag satt och pratade musik och psykoser med en Nisse och tjattrade som fan med en Cissi och hennes pojkvän. Social var jag tamejfan.

Senare på natten blev jag dock lite nere. Gick omkring med depressiva tankar och försökte skära mig med en kapsyl och en brödkniv. Tryckte ned hårt som fan i huden, men fick bara fram små sippror med blod. Jag vet inte riktigt varför nedstämdheten flög över mig sådär. Innan hade jag haft riktigt kul fastän jag gick omkring och ororade mig för min BFF.


När jag vaknade imorse satt det depressiva kvar. Försökte vakna till liv och öppnade en öl som började bränna i magen. Det gjorde så ont att jag var tvungen att lägga mig ned och efter det lät jag bli den där ölen.

Innan vi drog och städade satt vi i köket och käkade frulle. Eller, Bennie och jag nöjde oss med kaffe och oboy, medan Sofia och Johan och även deras mamma käkade lite. Sofia och Johan är precis lika störda båda två och den där stunden i köket var nog precis vad jag behövde för att börja må lite bättre. Det kändes så skönt. Som att jag var på besök hos en verklig familj. Kärleken mellan Sofia, Johan och deras mamma var så påtaglig och för mig kändes det som ett studiebesök i en verklighet jag själv vill ha.


Städandet av lokalen gick trögt, men vi klarade det. Hemma hos Sofia igen rotade Bennie och jag igenom Sofias garderober medan hon var nere och duschade. Hittade världens snyggaste jeans som jag knyckte åt mig och har även snott hennes kängor lite snyggt sådär. Knyckte åt mig några töjstavar också så jag kan vidga ut det där lilla minihålet litegrann.

Mamma och pappa kom och hämtade oss vid fyra och på vägen hem stannade vi till i Latorp för att lämpa av Bennie. Sofia och jag har precis varit ute på en promenad med hundarna runt Östra Vintergatan och avslutade promenaden med fotboll i parken. Jag och Kami mot Sofia och Kiba. Både Kami och jag gnällde mest, men det var ändå jävligt kul.
Känner mig ganska fridfull just nu. Har ställt in lax i ugnen och ikväll blir det mys framför teven med Sofia. Hon och Bennie är så jävla bäst ♥


Hos Sofia

Sitter hemma hos Sofia nu. Theo ligger i soffan bredvid mig och Bennie och Sofia skall strax spela Gutar Hero. Känner mig ganska avslappnad, men snart sätter  nog nervositeten in. Skall försöka att inte dricka för mycket ikväll. Vill hålla mig närvarande och undvika att flippa ut. Så, håll tummarna för mig. Danke.

Jag är fan pepp!

Mådde riktigt bra när jag vaknade. En underbart söt och vacker Sofia som flinanade låg bredvid mig. Jag känner mig pepp som fan inför dagen. Mamma och pappa skall ta hand om hundarna åt mig och jag skall se till att riktigt njuta av att vara hundfri för en gångs skull (fast jag vet att jag kommer sitta och tjöta om hur mycket jag saknar dem). Strax före halv fyra kommer pappa och hämtar upp mig, Sofia, Bennielurt och hundarna och sedan vidare till mammas jobb för att hämta upp henne och sen drar vi till Karlskoga. Jag har inte varit där på flera år och känner mig lite nyfiken för hur jag kommer reagera. Mamma och pappa skall in och hälsa på Sofias föräldrar (wiiiioo!) och sen drar de hem. Jag skall se till att det blir en underbar kväll. Jag skall vara snyggast och hetast i världen och pepp som fan och bara må bra. Måste in i duschen om en stund. Uhg, hatar egentligen att duscha, men det känns inte som att jag riktigt har tid att slöa med ett bad. Jag måste ju spendera timmar med att göra mig het.

Well. Dags för pepp-Mana att läsa lite blöggar.

Don't blame it on love

Danger danger - Don't blame it on love.
Kan det bli bättre än så?


Så. Inga pengar än. Morsan skall ringa på måndag och fråga vad fan som pågår. Tur att jag har dem, annars skulle jag vara lika sönderkörd idag som jag var igår. Ingen rolig dag alls. Stackars Sofia som fick dras runt med mig.


Vaknade betydligt gladare idag. Visst gör det sitt, att vakna med en leende flickvän bredvid sig. Och sen ringde pappa och lugnade ned mig gällande pengarna, så magonten har släppt. Yaaay!


Idag ska vi städa klart lägenheten. Det var mest Sofia som städade igår. Jag fungerade inte alls. Låg mest i sängen och stirrade framför mig och glodde på gamla teckningar och spelade skitspel på internet.

Sen ska vi upp på stan. Jag skall köpa en större töjspiral till örat och Sofia skall på systemet och fixa öl till festen imorgon. Jag planerar att hålla mig till folköl för att inte freaka ut som jag annars så lätt gör. Vill inte skämma ut henne inför hennes vänner. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer det väl bli en hel del annat också. Jag brukar nalla av andras alkohol när jag är lite småfull sådär.

Och ikväll kommer mina föräldrar hit. De landade vid tolv inatt och morsan är nu iväg och jobbar. De skall vara hundvakter till sju, men nångång efter det kommer dem hit, och då planerar jag att lägenheten skall vara superfin. Jag älskar att förvåna dem och göra dem stolta.


Well. Gällande festen imorgon - det känns bra. Bennie och jag skall rocka röven av de andra även om hon inte känner sig så speciellt på just nu. Det fixar jag i ordning imorgon. När vi kommer till Sofia skall jag passa på att attackera hennes hundar. Det gick ju inte så bra när de var här eftersom både hennes och mina är mer eller mindre problemetiska när det kommer till umgänge med andra hundar.
Så ja... jag mår faktiskt ganska bra idag =)


P.S. Sluta tönta dig.

Hm

Jag har inte fått mina pengar idag. Har jag missat nåt, kommer de någon annan dag den här månaden? Fan, nu blir jag nervös.

Snooze

Det blev lite snoozande innan jag lyckades ta mig upp ur sängen. Men jag lyckades! Visserligen känner jag mig mer död än levande just nu, men med hjälp av sju liter kaffe kommer det snart kännas bättre.

Idag kommer Sofia hit. Hon har sin sista dag på praktiken och just nu har hon inte många timmar kvar. Det skall bli skönt att saker återgår till det vanliga och att helgerna inte längre blir totalt sönderkörda som de ibland har blivit under den här månaden (shit, tiden har verkligen gått fort).

Inatt kommer mina föräldrar hem från Spanien. Även det har gått fort tycker jag. De har köpt med en parfym hem till mig. Egentligen tycker jag inte så mycket om parfymer, men det är en killdoft de inhandlat och det är precis vad jag vill ha. De brukar lukta så gott tillskillnad från de flesta tjejdofter som bara luktar sött och äckelframkallande.

Jeje. Det var det.

det vanliga gnället

sofia sov här igår och drog iväg till praktiken tidigt imorse.
jag fortsatte sova efter att mobilen väckt mig vid nio
och vaknade inte igen förrän bennie kom.
vi har spelat massa sims
och sjungit punklåtar
och fnissat som fan.
nu har hon nyss dragit
och ångesten slår genast till.
ångest för att jag blev full igår.
ångest för att jag bränner upp alla pengar.
ångest för min stökiga lägenhet.
ångest för att jag är jag.

vill sova.


-

sofia kommer hit.
så vi kan prata.
hm.
jag är skitnervös.
vill gömma mig.
helst inne i badrummet,
med rakblad och cigaretter
och massa låtar med placebo.
slå sönder mig själv
och känna ångesten släppa.

-

jag klarar inte av att bli bortprioriterad,
och jag klarar inte av när människor säger
att de skulle göra vad som helst för mig,
när det är uppenbart inte är sant.
ord betyder inte ett skit i mina ögon.
det är handlingar som är det viktiga.
sluta ge mig dåligt samvete
då du hela tiden tjajtar om hur dålig du är.
om jag nu är så jävla viktig
KAN DU VÄL TA OCH VISA DET ISTÄLLET?!

-

kanske är det omöjligt
för en personstörd idiot som jag
att ha ett fungerande förhållande.
kanske borde jag bara ge upp den tanken,
den förhoppningen.
skydda mig själv från skada och ångest.
iof redan försent om jag tänker efter.

something rotten

ont i magen.
skräckslagen.
darrar så jag knappt kan dricka mitt kaffe.
vill försvinna.
vill ge upp litegrann.
funderar på att sova bort dagen.
bara slippa finnas ett tag.

gfds

min värld är på väg att gå åt helvete.

...

ska lägga mig snart.
efter all benso
och all blandning av benso
mår jag ganska skumt.
undrar hur jag kommer må imorgon.
troligtvis kommer lugnet återigen vara försvunnet.
känner mig bortprioriterad
men det är ju som det brukar.
så ja,
ska väl ta och sova nu då.

godnatt fanskap.

agg

om det nu är som du säger.
försök få mig att tro på dig då.
gör allt du kan.
kämpa lite för fan.
jag tror inte på dig.
eller snarare dina ord.
ord betyder ingenting,
det är det handling som gör.
SÅ GÖR NÅT ÅT SITUATIONEN FÖR HELVETE!!



om det nu är vad du vill

den enda sanna riddaren

och så ännu mer benso...

fgdsg weusapo

Varför i helvete VARFÖR? Människor är inte bra för mig.

Fuck you!

Så hon visste ändå varför jag var besviken, ledsen bla bla bla. Det gör det ännu värre. Fan så mycket värre och nu helvete kommer tårarna.

Psykblogg

Jag har uppdaterat min psykblogg. Kände att jag behövde det. Mår fortfarande kasst och skulle helst sova. Men Sofia vill prata så jag skall väl försöka antar jag.

Bekräftelse

Har pratat med Bennie om den där smällen nu. Jag trodde inte jag skulle våga, tror ju alltid att jag känner fel och oacceptabelt.
Men jag berättade och hon förstår mig och varningsklockorna som ringer i min skalle växer i styrka. Jag är på väg att få panik. Det får inte vara såhär. Inte igen. Jag orkar det inte.

Jag behöver ta en paus från allt.

Berran

Skriver ett mejl till Bertil och precis såhär tycker jag att det är: jag tror alltid så bra om folk i början, men efterhand visar det sig att de är precis som alla andra. det är jävligt frusterande.

Förakt

Kall.
Föraktfull.
Besviken.
Förbannad.
Ledsen.

Fuck

Sitter och kämpar emot tårar och panik nu. Smäll igen. Pang, boom. Nu vill jag bara lägga mig i sängen och tjuta eller kuta tillbaks till badrummet och skära sönder mig själv. Fan, kan inte hålla emot tårarna längre.

Målande tycks bra för min själ

Bennie drog till bussen för en liten stund sen. Jag skall snart hoppa ned i badet och sen är planen att jag skall städa i köket och måla. Sofia verkade bli glad för bilden jag målat på oss och jag planerar att göra bilder på Kiba och Kami i samma stil, till mamma och pappa. Pappa fyller idag och mamma i början av april. Det kan nog bli bra och målandet får mig att kunna koppla av.

Mardröm

Jag drömde så hemskt inatt och jag kan inte tänka mig att jag nånsin blivit så påverkad av en dröm tidigare. Mardröm. Tänker inte skriva om den här i. Jag som redan var körd. Nu känns det som att domedagen är här.

Ångestdagar

De senaste dagarna har jag och mr Borderline - Mattias - kommit varandra mycket närmre. Han har börjat öppna sig för mig och visa att han faktiskt bryr sig. Det känns skönt, tryggt, för jag vet att hur jag än mår och vad jag än gör, så förstår han. I sommar har vi bestämt att träffas och det ser jag verkligen fram emot.

Ångesten sitter i sig. Gårdagen och idag har varit smått helvetiska och just nu längtar jag bara efter att stoppa i mig Stilnoct och få sova. Det finns så mycket jag vill säga, så mycket jag vill göra, men jag kan inte. Jag önskar att jag verkligen vågade anförtro mig åt någon, men klarar det inte. Hur mycket jag än försöker skriva av mig i min jävla dagbok så går inte ens det. Jag klarar inte av det här. Jag går sönder. Och att ständigt tro att jag har fel, att jag känner fel, tär på mig.

Skall sätta mig vid köksfönstret, ta en cig och skriva dagbok. Sedan borsta tänderna och göra mig klar för kvällen och ta en Stilnoct när Bennie känner att hon vill sova.

Jag måste överleva. Stå ut. Jag kan inte ge upp saker bara för att de innebär massa känslor och problem för mig. Det funkar inte så. Jag måste lära mig att överleva.

Tack, B.

Det är skönt att ha Bennie här när jag mår så pass dåligt som jag gör just nu. Hon får mig att skratta och uppskatta saker när jag annars skulle proppa mig full med tabletter och ligga i sängen och imitera en död säl.

Till dig

You suck

Song to say goodbye

You are one of God's mistakes,
You crying, tragic waste of skin,
I'm well aware of how it aches ,
And you still won't let me in.
Now I'm breaking down your door,
To try and save your swollen face ,
Though I don't like you anymore,
You lying, trying waste of space..

Before our innocence was lost,
You were always one of those ,
Blessed with lucky sevens ,
And the voice that made me cry .
My Oh My.

You were mother nature's son ,
Someone to whom I could relate ,
Your needle and your damage done,
Remains a sordid twist of fate.
Now I'm trying to wake you up ,
To pull you from the liquid sky ,
Coz if I don't we'll both end up ,
With just your song to say goodbye.
My Oh My.

A song to say goodbye,
A song to say goodbye ,
A song to say...

Before our innocence was lost,
You were always one of those,
Blessed with lucky sevens,
And the voice that made me cry.

It's a song to say goodbye.

- Placebo -

Can't you see these skies are breaking?

Har nyss badat. Försökte läsa men det slutade med att jag bara satt och stirrade framför mig. Funderar på att ta mer sobril, men jag har redan tagit alldeles för mycket. Sitter i sovrummet och lyssnar på Placebo. Olov, Sofia och Bennie sitter framför teven och glor på American history X. Jag vill inte vara här.

Jag vill inte.

Idioti

Saker som gör mig förbannad är människor som kommenterar i min blogg anonymt. De anonyma kommentarena bruka dyka upp då det är någon som inte håller med mig. Om man inte håller med om mina åsikter, så visst, klart som fan att ni skall få säga det, men att vara anonym och otrevlig och ta för givet saker om mig pga mina åsikter är bara idiotiskt. Var lite mogna vafan.

Intriger, kära vänner, intriger.

Jag följer ett gäng olika bloggar varje dag. De flesta bloggar ger mig inte speciellt mycket, tyvärr. Vissa läser jag för att jag känner att jag måste, vissa för att snoka, vissa för att få mig ett gott skratt och sen vissa som ger mig en hel del och som jag älskar.
I några av de där bloggarna pågår just nu något tjaffsande. De verkar inte få skriva vad de vill för då får de negativ kritik för att vara gnälliga. Har jag uppfattat hela bloggandet fel om jag anser att bloggen är en perfekt plats att häva ur sig allt gnäll? Jag undrar vad människorna i fråga skulle ha att säga om min blogg. Jag gnäller relativt mycket och häver ur mig dumma och generaliserande och hatiska saker väldigt, väldigt ofta. Men att kritisera innehållet i någons blogg, är inte det jävligt lågt? Är inte bloggarna till för oss själva? En plats där vi kan skriva just vad vi vill, gnälla på och generalisera av bara fan om det nu är så vi vill ha det.
Jag kanske har fel, who knows. Jag tänker hsh fortsätta med min stil i min blogg. Stör man sig på det är det ju inte svårare än att sluta läsa.

Pussel!


Lite flitig i alla fall

Jag har fastnat helt i ett jädra café-spel. Spenderat timmar med att spela det där. Brukar få ångest av sånt. Känns så onödigt att ödlsa tiden på massa spel.
Iof har jag gjort vettiga saker idag. Craxy Ben och jag drog upp på stan och fixade lite presenter till Sofia. Jag hittade en kanonsak som jag tror hon kommer uppskatta mycket och presenten Bennie fixade är också toppen. Kanske kommer Bennie hit på lördag så kan vi tre små-fira Sofia lite. Nästa lördag skall hon ju ha fest i Karlskoga, men det är ganska långt kvar tills dess.

Dessutom har jag hjälpt Bennie skriva en uppsats om häxprocesserna. Jag gjorde också arbeten om det när jag gick i skolan och spelade även i en pjäs som visades upp för alla esteterna. Jag var häxan som brändes på bålet. Minns fortfarande en bra bit av mina repliker ;)

Jaja. Skall ta och läsa lite bloggar nu. Uppdatera mig på vad som hänt medan jag ödslat bort kvällen med att sälja tårtor och kaffe.

Tim K

Jag tänker på den där skolmassakern i Tyskland. Läste ju nyss Picoults bok Nineteen minutes som handlar om en skolmassaker och gånger som dessa önskar jag verkligen att fler hade läst det. Det är så lätt för människor att börja hata Tim nu. Skrika ut sitt hat över det han gjort.
Men märker ni inte att varenda jävla gång är det samma sak?! Det krävs mycket för att en sjuttonårig kille skall döda andra människor sådär. Se hur det har varit tidigare och döm inte bara Tim. Han är inget hemskt monster, nånting ligger bakom vad han gjort. Jag hatar när vi människor dömer när vi bara har hört en sida. Jag skulle bli förvånad om det visar sig att Tims uppväxt och skolgång inte var ett helvete.
Jag säger som Manson, att vi skall börja lyssna på våra tonåringar. Och jag lägger till ett för fan! också.

Det står om hur hela staden är i sorg och att alla känner alla i Winnenden. Jag kan tänka mig att Tim och hans föräldrar blir måltavlor för ett extremt hat nu och det gör mig rasande. Tror ni på allvar att Tim bara en dag bestämde sig för att skjuta ihjäl lärare och skolkamrater? Ni som inte kan se Tims sida av saken har aldrig mått riktigt dåligt pga andra människor, det är jag säker på. Det finns alltid två sidor av en historia! Glöm inte det.

Meh aZzåHH!

Trent Reznor finns på Twitter och Nine inch nails kommer till Arvika. Den här sommaren börjar utvecklas till att bli en ångestsommar då jag kommer sitta och halvt skita ned mig när jag tänker på vilka som kommer hit och spelar men som jag inte komma kunna se. Mötley och Nin, fan vad jag vill se!

Ängelunge

Jag mår så jävla skumt. Skall snart bädda ned mig i sängen och läsa klart den där flatboken jag håller på med. Somna in och vakna upp och må BRA. Nervös som fan är jag dock för imorgon. Bennie och jag skall på stan och fixa med lite presenter till Sofia. Jag pallar inte att åka bussen själv så Bennie är snäll och kommer hit och hämtar mig. Ängel ♥

Tankar om kärlek



Jag är så rädd för att låta patetisk när jag skriver om Sofia och mina känslor för henne. Jag hatar när kärlek beskrivs klichéartat och framstår som nånting taget ur en Harlequin-roman. Hsh tänker jag nu ge mig på ett försök att skriva om Sofia, om oss, om våran kärlek, och om det blir patetiskt så får det väl vara så då.




Hon har världens vackraste leende. Att se henne le, höra henne skratta, är bland det bästa jag vet. Att veta att JAG lyckas göra henne glad känns så fantastiskt. Jag liksom - Mana - som mest bara sprider infektion och ohyra omkring mig.

När vi är ifrån varann saknar jag henne massor. När vi är tillsammans kan jag knappt släppa taget om henne. Jag vill gömma mig under täcket tillsammans med henne och aldrig stiga upp därifrån igen. Hon ger mig styrka och tro på mig själv.




Aldrig tidigare i ett förhållande har jag känt mig respekterad. Jag har aldrig vågat söka tröst. Sedan jag var liten slutade jag söka tröst hos folk. Mina föräldrar brukade bara missförstå mig när jag gick i högstadiet och jag kände aldrig att de riktigt hade tid för mig. Att söka tröst hos pojkvänner jag haft var också en omöjlighet, framför allt hos Syd. Han brukade mest bli sur och irriterad på mig. Grejen med Sofia är att hon ger mig mod. Jag vågar visa mig svag, visa mig som det där lilla barnet som behöver bli tröstat. Jag vågar visa mig som Angelica.
När jag har ångest, ligger hon med armarna runt mig och smeker mig lätt över armarna och ryggen. Kliar mig. Rör försiktigt. Håller mig tills jag känner mig stark nog att resa mig upp igen.





Redan från början av förhållandet avslutade vi varandras meningar och kom att tänka på samma saker samtidigt. Numera händer det var och varannan timme och det känns som en självklarhet att vi vet vad den andre vill och behöver innan vi ens har sagt nånting. Med Sofia känner jag mig trygg, värdefull. Jag känner rättighet att vara mig själv. För första gången kan jag koppla av när jag är tillsammans med någon. Jag får mina anfall av paranoia och annan skit, men för det mesta känner jag mig lugn och säker på henne, jag känner mig älskad.

Jag har aldrig tidigare mått så bra tillsammans med någon som jag gör med henne.

Destruktion

Ångesten börjar komma tillbaka. Benso-älsklingen räddade mig så smått förut, men nu känner jag mig bara skräckslagen. Tänker kladdkaka kladdkaka kladdkaka. Jag har ingredienser så jag kan baka skiten och det vore så jävla gott och skulle få mig att försvinna ett tag.
Men sen tänker jag nej! Jag får inte. Måste ned i vikt innan det är för sent och dessutom har jag inte spytt på relativt länge nu och jag vill helt enkelt inte förstöra det. Jag måste hålla mig ifrån det. Bättre att dricka kaffe och röka cigaretter. Jag ska göra det nu. Läsa flatbok, häva kaffe och cigga. Sen bada och fortsätta läsa flatbok - helst tills greys börjar - och har jag fortfarande sånhär ångest efteråt antar jag att jag förtjänar en sobril. Jag har inte skurit mig på länge heller. Jag vill inte längre. Vill inte vara sådär ful nu när jag har Sofia som ser mig naken och ser alla ärr och skärsår. Jag tror det har gått snart tre veckor sedan jag skar mig senast. Det måste väl ändå vara nåt slags rekord?

Rädsla

Vi människor är så ofta rädda för framtiden. Tänker igenom saker sjutusen gånger innan vi vågar chansa. De flesta av oss är alldeles för fega med att ta chanser, tycker jag.

När Syd lämnade mig sa jag saker som att jag aldrig tänkte flytta ihop med någon igen och att jag heller aldrig tänkte bli tillsammans med någon. Jag var en pessimist (är) och var övertygad om att allt skulle sluta illa. Det tog drygt ett halvår innan jag vågade mig på ett förhållande med Sofia. I början stretade jag emot som fan och tillslut trodde jag att jag hade förlorat henne. Idag är jag överlycklig för att jag inte lät min rädsla bestämma över mig för jag har aldrig mått så bra tillsammans med någon som jag gör med henne.

I sommar, efter att Sofia tagit studenten eller så, planerar vi att flytta ihop. Visst, chansen är stor att vårat förhållande kommer ha ett slut, precis som de flesta andra förhållanden, men jag tänker ändå ge det en chans. Jag tänker njuta av det medan det existerar och kämpa på för att vi skall ha det så bra tillsammans som det går.

Jag tror att de flesta av oss skulle må fan så mycket bättre om vi riktade in oss på att må bra nu. Göra det som får oss att må bra för stunden och inte tänka lika mycket på framtiden. Vi vet inte vad som kommer hända, men en sak är jag övertygad om; ifall jag dör innan jag hinner göra allt det där som jag drömmer om att göra så kommer jag känna mig missnöjd och det tänker jag inte gå med på. Att dö missnöjd låter förjävligt.

Snart tjugo

Sitter och slöar med kaffe. Sofia drog till praktiken för några timmar sedan och det känns lika tomt som alltid efter att hon dragit. Längtar redan till fredag även om jag har en hel del kvar att göra innan hon kommer hit. Presenter och så. Hon fyller ju tjugo på söndag. Målningen är i alla fall så gott som klar och imorgon skall Crazy Ben och jag upp på stan och handla lite shit. Håller på med en till sak till henne som jag planerar att fixa med ikväll medan jag glor på Greys. Sofia skall bli så jävla glad för sina presenter!


Kallt!

Fryser så jag skakar. Är nästan alltid genomfrusen när jag vaknar om mornarna. Jobbigt. Det blir så mycket svårare att ta sig upp då. Hsh tog jag mig upp och nu sitter jag här och känner mig stolt.
Idag skall jag fortsätta på den där presenten till Sofia. Blir nog klar idag, annars imorgon. Inte mycket kvar. Nöjd som fan blir jag i alla fall :)
Bennie och Sofia kommer hit sen. Båda för att hålla mig sällskap under flygningen, så jag slipper oroa ihjäl mig för mina föräldrar och farmor och farfar. Sofia sover kvar för hon jobbar kväll på praktiken imorgon. Så underbart!

Piercing och töjning

Kom på att jag glömt ta kort på Bennies piercing. Snyggt som fan blev det. Passar henne verkligen. Hon erbjöd sig att komma hit imorgon för att lugna mig under mina föräldrars och farmor och farfras flygning, så då kan jag ju ta kort och visa upp i bloggen. Eller så kan ni bara besöka hennes blogg. Det finns troligtvis bilder där, eller kommer senare.

Sofia drog hem för drygt en timme sedan och jag har nyss sagt hejdå till mina föräldrar. Kommer inte träffa dem förrän nästa helg, men det känns inte så tungt ändå. Jag skall klara det. Är mycket starkare än jag nånsin varit tidigare. Dessutom har jag ju Sofia och Bennie som ställer upp så mycket de kan för mig.

Skall strax ta ett bad och läsa klart Elin Lindqvists bok Tre röda näckrosor som jag fyndade under bokrean. Den är mysig fastän den handlar om ett tungt ämne.

Just det. Har köpt en liten töj-skit till örat nu. Den minsta. Skall se om jag lyckas få in den ikväll så jag kan ta kort och visa här i bloggen. Lite nervös är jag allt, fast jag brukar vara smärttålig så det skall nog gå bra.

Nu är det dags, Bennie

Det blev ingen piercing för Bennie i lördags. Tjejen som skulle pierca henne var sjuk. Fick nyss ett sms av Bennie som frågade om jag kunde följa med idag, så Sofia och jag skall strax ta bussen till stan och möta upp henne så att det äntligen blir gjort. Nu är jag skitnervös igen, haha. Vi ska passa på att köpa strängar när vi ändå är uppe på stan och jag skall nog köpa en liten stav-grej så jag kan fixa en töjning i vänstra örat. Känner att jag måste göra nån förändring med mitt utseende och en töjning lockar mig bara mer och mer. Jag brukade tycka att det var asfult, men efter att jag blev tillsammans med Sofia och sett hennes töjningar har jag ändrat uppfattning. Så nu jävel.

Pusselu!

Lite uppdateringar bara

Vaknade av att mamma ringde och väckte mig. Hon var på jobbet och var ifärd med att skicka in min mobil på reparation. Den har dött i helgen så nu får jag konka runt på min rosa lilla djävul istället.
Hon berättade att hon nu talat om för sin syster Inger om mig och Sofia. "Är det därför Angelica mått så dåligt?" hade Inger sagt med någonting som liknade lättnad i tonen. "Nej" förklarade mamma. "Hon är bixexuell och det har vi vetat länge. Hon blir kär i personen, inte könen." Jag berömde mamma för att hon lärt sig säga precis så som jag själv brukade säga förr i tiden :P
Jag kan inte låta bli att känna en viss irritation mot min mosters arrogans. Ja, det känns som en arrogans, att tro att jag mår dåligt pga min sexuella läggning. Hon vet väl ändå om att jag lider av olika personlighetsstörningar? Att jag står i kö för DBT och att mina föräldrar redan gått en kurs för anhöriga på DBT-enheten? Jaja, jag vet inte. Skönt att alltfler i släkten får reda på mitt förhållande med Sofia i alla fall.

På pizzerian igår berättade jag för mamma att jag aldrig haft ett så bra förhållande som det jag har med Sofia. "Det har vi redan märkt" svarade mamma och syftade på henne och pappa. Och när jag sa att vi planerar att flytta ihop till sommaren var hon inte ens förvånad. Hon tyckte det lät som en toppenidé att leta efter en större tvåa här i Rosta så fort Sofia fått en inkomst.
Nåväl.

Idag är Sofia här. Hon kom sent igårkväll och stannar tills halvsju eller så ikväll. Mina föräldrar kommer hit när mamma slutat för dagen. Imorgon åker de ned till Spanien igen, tillsammans med farmor och farfar. Jag kommer vara skräckslagen när de sitter på flyget, precis som jag brukar vara. Tror alltid att de skall störta och allt gå åt helvete. Mamma lovar att ringa så fort de landat och jag hoppas att det går bra.

För övrigt har jag världens bästa presenter till Sofia. Speciellt en, som jag gör själv. Både Linda och Bennie gav mig beröm när de fick se det halvfärdiga resultatet. Det kliar nästan i fingrarna att få fortsätta. Skall göra det ikväll när både Sofia och mina föräldrar dragit. Jag skall ge henne världens bästa grejer.

Jajajajajajaja.

Utmaning från Hispaliv

RULES:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends. (Including Me)
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?

Boulevard of broken dreams (hanoi rocks)

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Breakin' the chainz (crashdïet)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Here comes trouble (dangerous toys)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Problem child (hanoi rocks)

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Beer and a cigarette (hanoi rocks)

WHAT'S YOUR MOTTO?
Baby's so cool (batoun rouge)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Primal scream (mötley crüe)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Girls, girls, girls (mötley crüe)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Don't you ever leave me (Hanoi Rocks)

WHAT IS 2 + 2?
kickstart my heart (mötley crüe)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Does it feel like love? (Signal)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
White trash circus (Mötley crüe)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
The animal in me (Mötley)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Glitter (mötley)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Ain't it fun (Guns n Roses)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Piece of my heart (Janis Joplin)


WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Liars (Sex Pistols)

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Afraid (Mötley)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Knokk 'em down (Crashdïet)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
My mistake (Signal)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Piece of your action (Mötley)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Million miles away (Hanoi Rocks)


Jag utmanar: Bennie, Linda, Isabel och Bertil-Lindan


Changes

Jag vaknar med vetskapen om att saker och ting inte längre är som de brukade vara. Nånting är annorlunda. Jag bara vet det, och jag känner mig... kall. Som att det är skitsamma. Det spelar ingen roll. Och så hör jag hela tiden hur Vince sjunger: Chaaange. Now it's time for change. Nothing stays the same. Now it's time for change.

Well. Skall ta mig ut med hundarna. Till och med Bennie är vaken nu. Vi skall ut och käka med våra familjer och farmor och farfar sen. Farfar fyllde i fredags så det blir lite småfirande sådär. Det kan bli mys, fast jag känner mig inte speciellt upp för det. Fast det funkar nog.

Jeje.

Bilder från blonderingen






Färdiga resultatet - allt det gröna försvann! =D


Gulle ♥


Var ju tvungen att springa runt och balla mig i Bennies bandana också ;)

Böcker = lycka!

Jag mår så jävla bra just nu. Bennie och jag kom precis hem från stan och så fort vi kom innanför dörren öppnade jag mitt stora bokpaket med de böcker jag beställt (nio stycken, den tionde kommer på måndag eller så). Köpte även en bok om hundar på bokrean. Den verkar skitbra.




Bennie knyckte åt sig en av böckerna och började läsa nästan genast :P

Lugn krabba

Jag somnade utan Stilnoct inatt och har idag tagit mig upp i god tid för att vara lördag. Bennie och jag skall ta en buss upp på stan vid halv två. Jag skall hämta ett bokpaket jag beställt från adlibris och leta present till älskade Sofia och sen klockan tre skall Bennie pierca sig. Hon är lugn som fan, medan jag är skitnervös och hispig. Lovar att ta massa kort så ni får se bild på finskiten. Bra bra.

Bräckligt hår

Bennie och jag har blonderat håret igen. Mitt hår är så skört numera att det går av om jag drar i det när det är blött. Ouch. Vågar knappt röra det fan. Haha.

Jag saknar dig redan

Nu har älsk dragit. En hel veckan tills vi ses nästa gång. Jag skall försöka göra det bästa av tiden. Flumma med Bennie i helgen och sen läsa och skriva som fan nästa vecka. Vara lite produktiv för en gångs skull. Men jag saknar henne fan redan ♥

Babbel babbel, typ

Sitter och dricker kaffe. Känner mig lite rädd. Seg i skallen. Tog Stilnoct inatt och lyckades somna in. Skönt som fan. Ska ut med hundarna snart. Måste bara piggna till lite först. Sofia drar hem vid halv två idag. Vi kommer inte ses på en hel jävla vecka. Det kommer bli tungt, svårt. Jag önskar att jag inte tyckte det. Önskar att jag inte var så beroende av henne. Fast beroende är ändå fel ord. Varje gång vi skiljs åt känns det som att vi inte kommer ses igen och det gör mig skräckslagen. Jag får för mig att hon hemma i Karlskoga kommer inse hur mycket bättre hon har det utan mig och göra slut på allting mellan oss. Onda tankar. Dumma tankar.

Senare kommer iallafall Bennie hit. Hon skall göra nånting idag som hon vägrar berätta i förväg. Jag är så jävla nyfiken. Vi skall spendera helgen med att göra typiska Mana och Bennie-saker och fetta i oss massa skit. Jag ska inte få ångest för det. På måndag skall jag ta tag i vikten igen. Se till att hamna under 70 kilo innan mars är över. Jag skulle gärna väga under 65 till sommaren. Jag vill. Jag ska.

Ska se om jag kan ta mig upp på stan med Bennie imorgon. Sofia fyller 20 den femtonde och jag vet ännu inte vad jag skall köpa. Bennie kan säkert hjälpa mig. Och på söndag skall vi hem till farmor och farfar och fira farfar som fyller år. Jag är skitnervös, men det skall jag klara. Med halvan i närheten klarar jag det mesta.

Sömnlös

Jag råkade vakna för en stund sedan och kan nu inte somna om. Paniken växer inom mig. Skittankar som hindrar mig från att koppla av och för varje sekund blir det bara värre. Och ändå känner jag tröttheten ligga över mig som ett stort täcke som hindrar mig från att läsa tills jag lyckas somna. Fan.


Black planet

Ja,
jag är ond
jag är kall
jag är cynisk
jag är pessimistisk
jag är egoistisk
jag är självdestruktiv.

So why don't you just fuck off?


sisters of mercy hjärta manab

because the world is cruel
and promises are broken


Det här är kärlek






Städgalning

Sofia dammsuger min lägenhet, maniskt. Varenda litet utrymme attackerar hon och utbrister titt som tätt: åh, vad kul! Hon hittar skumma saker och blir lyrisk av stora dammhögar. Min flickvän är inte klok, fast jag tjänar ju på det :P

Jag blir fan ledsen :/

Ibland reagerar jag så starkt på saker som egentligen inte ens borde beröra mig. Som det här, att Linda Skugge skiljer sig. Det känns som en klump i magen och när jag läser att hennes exmake redan har en ny flickvän känner jag mig så... sviken, tror jag. För att det gick så snabbt för honom att finna någon ny. Skugge kommer alltid vara känsligt ämne för mig. När andra dissar henne brukar jag försvara, fastän hon skriver så idiotiska saker ibland. Jag gillar helt enkelt Skugge och jag hatar när förhållanden som jag verkligen trott på går i kras. Det känns som att ingen längre orkar hålla ihop och det är en hemsk framtidsutsikt. Hsh, jag hoppas att Skugge mår bra.


Nothing can come close to you

Det känns nästan som att jag sitter utomhus. Fy helvete vad kallt det är! Är ändå stolt för att jag tog mig upp i rimlig tid idag och att jag inatt somnade utan Stilnoct. Så mycket lättare att koppla av när jag har Sofias varma famn att somna i.
Vi har inga speciella planer idag. Igår innan vi gick och lade oss sa hon att hon ville städa lite idag. Dammsuga och skura golven. Jag vet inte vad det är med människan, men hon hjälper till hemma hos mig hela tiden. Disken verkar hon ha utsett som "sin grej" att sköta. Jag känner mig så tacksam samtidigt som jag får dåligt samvete. Jag är ju inte van vid sånt här, att få sån hjälp. Bara av mina föräldrar.

Skall snart hoppa ned i ett varmt bad och läsa klart boken Faghag av Linda Någonting. Sofia var ute med hundarna sent igårkväll så jag kan njuta av en morgon med bad innan promenad för en gångs skull. Det är fan lyx.

En fin kväll trots alls

Snart ännu en dag som gått till ända. Under kvällen har jag mått betydligt bättre än vad jag gjorde under dagen. Sofia och jag har myst i soffan framför Efterlyst tillsammans med hundarna, godis, pucko och dricka. Hon skall snart ta ut hundarna på promenad och då planerar jag att skriva ned lite reflektioner och tankar i min dagbok. Jag hoppas att morgondagen kommer bli betydligt lättare än idag, både för min och Sofias skull. Hon drar hem på fredag och jag vill gärna att hon skall ha något bättre minne av de här dagarna tillsammans än en dissocierande flickvän som tjatar om benso och fett.


Du är det finaste som finns Sofia.
Jag älskar dig ♥

kuknylle

Jag är fortfarande körd i skallen. Trånar efter mina älskade små bensoälsklingar, men jag har fan lyckats stå emot hittills. Ska försöka bada sen. Läsa. Hålla mig vaken. Vill lägga mig och sova, men inte när Sofia är här. Då vill jag må bra och bara njuta av henne. Fattar fan inte hur hon står ut. Jag sitter bara och... guhgar. Jaja. Skit ned dig Manab.

Ångest!

Jag har sån förbannad jävla ångest! JAG HATAR DET HÄR!

Please, give me my memory back

Jag försöker verkligen ta tag i mig själv, men det går inte. Hela tiden mals de där tankarna i huvudet. Jag är så säker på att jag inte alls har gjort det där som hon säger, men så länge jag inte minns nånting kan jag heller inte bevisa det. Både Sofia och Bennie är övertygade om att jag inte gjort mig skyldig till det där, men jag kan ändå inte koppla av. Jag kommer inte kunna leva med det, att ha gjort en sån sak och så länge hon håller fast vid sitt ord kommer jag känna tvivel inom mig. Ett litet tvivel som växer till en stor ångestboll som hotar att förgöra mig.

My other half ♥

Jag känner mig förkyld. Lite småfebrig. Ska trycka i mig treo och ligga i badet och läsa. Har precis skrivit av mig i psykbloggen, men det var så mycket jag höll undan där. Jag önskar att jag kunde vara helt öppen, samtidigt som jag vill sluta blogga, sluta låta er läsa om mina tankar och erfarenheter för människor utnyttjar bara.

Sen i fredags känner jag ingen direkt tilltro till människor längre. Varken mina vänner, min flickvän eller mina föräldrar. Den enda jag faktiskt känner att jag vågar och vill lita på är Bennie. Av någon anledning har den gångna helgen - då hon inte ens varit med - övertygat mig om att hon är någon jag kan lita på. En av väldigt, väldigt få. I helgen kommer hon hit för en Bennie och Mana-helg. Vi ska fetta i oss massa skit, se på underbara filmer, dyrka Mötley och Guns n Roses och bara göra sånt som är så jävla vi. Jag har saknat det. Tror att det är precis vad jag behöver när jag mår såhär.

Jag har inte så mycket mer att säga. Kan inte riktigt fokusera. Vill bara försvinna från alla känslor, men jag vägrar ge upp. Jag måste vända på mitt liv nu. Sluta leva i en nedåtgående spiral och istället börja kämpa framåt. Annars kommer jag inte ha någon morgondag att vakna upp till.

Just pathetic

Jag lyckas inte finna någon livslust. Kommer på mig själv med att sitta och stirra rakt framför mig utan att lyckas ta mig därifrån. Det som hände i fredags var alldeles för hemskt för att jag skall kunna gå vidare bara sådär. Jag känner mig faktiskt besviken. Orättvist anklagad. Om det var så som det sägs, borde inte Sofia ha märkt nånting då?

Idag har jag haft extrem benso-abstinens. Det suger och hjälper mig knappast till att vilja kämpa vidare. Igår, när jag låg i badkaret, insåg jag att jag redan gett upp. Det var efter i söndags jag insåg det. Jag höll på att begå ett hemskt misstag som hade lyckats om det inte vore för att Sofia stannade kvar och Linda kom hit. Jag är helt körd. Måste kämpa vidare nu. Gå vidare från "ge upp" stadiet och istället välja livet, men hur fan skall det gå tillväga när jag helst av allt bara vill lägga mig ned och sova och sen aldrig vakna upp igen?

Jag säger åt mig själv att rycka upp mig. Att njuta av allt det fina som finns i mitt liv, istället för att gå omkring med denna ångest och paranoia som bara tar över mer och mer, men jag vet fan inte hur man går tillväga. Det är patetiskt. Jag vill överleva - men jag har ingen aning om hur man gör för att lyckas med det.

Welcome to my hellhole



Jag är bitter. Spyr på hur stökit det är här hemma. Det blir alltid så när någon har varit här. Sofia är den enda som brukar hjälpa mig. Hon vet vilken ångest jag får av att leva i ett jävla hellhole. Så jag skall ta och städa lite nu. Se om jag kan få bort tankarna på mat. Försöka fokusera på att få det fint så jag kanske lyckas koppla av sen.

Hundar / människor

  • Hundar sviker inte. De stannar hos dig, finns hos dig, älskar dig, dyrkar dig, precis så länge som du själv vill.
  • Hundar kräver inte att du skall lyssna på deras problem när du själv så uppenbart kämpar för att själv överleva.
  • Hundar stjäl inte din energi.
  • Hundar tvingar dig inte att vara närvarande och underhållande när du mår dåligt. De visar att de bryr sig, finns där för dig, men sen låter dem dig vara tills du själv känner dig redo att börja existera igen.
  • Hundar överdriver inte saker som hänt och saker du gjort. De ser dig med sanna ögon och älskar dig precis som du är. Det enda de vill ha i utbyte är mat, motion och kärlek. Gärna lite lek också, men de tvingar sig inte på dig.
  • Hundar har inte massa dumma förväntingar på hur du skall vara och vad du skall göra.
  • Hundar far inte med osanning och de fokuserar på annat än sig själva hela tiden.
  • Hundar vill pigga upp dig när du är nere, men om du inte orkar med det så respekterar dem det.
  • Hundar är inte illojala och utnyttjande.
  • Hundar älskar dig med äkta och sann kärlek som inte kräver nånting från dig.
  • Hundar älskar dig lika mycket när du är sönderskuren som när du inte gör det.

ft gergew e

jag säger upp mig nu, okej? OKEJ! jag är inte med längre så ge fan i mig. hej.

People are strange

Nyvaken sitter jag här med en enorm kaffe och lyssnar på The Doors och har en liten Kami i knät. Det är söndag vilket innebär att Sofia igår hem till Kga idag. Hon kommer igen på tosdag och stannar ända tills fredag, ändå känns det jobbigt när hon drar. Det är som att jag har ett skydd från den allra värsta ångesten när hon är här. Den kan inte nå mig alls lika lätt och ofta när jag har henne i min närhet.

Skall snart ta ut hundarna. Bara sitta här en liten stund till och försöka bli varm. Få in lite mer kaffe i kroppen och läsa lite bloggar.

fake!

Jag har sådär typ ganska reäjält mycket ångest och tänker typ, hej mana skall vi gå och dö en stund och vänta på bättre tider, men jag vet ju att det inte funkar så jag är ju inte så dum i huvudet.

VAFAN! DET BLIR FEL HELA TIDEN NÄR JAG SKRIVER TYP OCH NEJ, JAG HAR INTE DRUCKIT EN ENDASTE JÄVLA KUKDROPPA ALKOHOL.

Nu jävel skall jag lyssna på Fake med Mötley och få en orgasm och stöna över Vince.

Fuckety fuck.

RSS 2.0