Lista från Leticia

Perfekt att sätta fokus på listan istället för att bara gå runt om förakta mig själv.


1. Stänger du av mobilen när du sover? Oftast inte, men de gånger mr Borderline ringer och väcker mig vid tre, fyra på natten önskar jag att jag gjort det.
2. Vem såg dig senast naken? Sofia
3. Hur såg du ut på högstadiet? Liten, menlös, döda ögon. Typ så. Sen så ändrades min klädstil dramatiskt hela tiden. Jag vill ingenting hellre än passa in, men hur mycket jag än försökte så var det omöjligt.
4. Hur kommer du se ut om tjugo år? Ärrad och rynkig men hängande dubbelhakor och pattar ned till knäna.
5. Hur var du på dagis? Jag gick hos dagmamma och jag var väldigt snäll. Mesig.
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Jag håller distans. Är som sagt ett socialt missfoster.
7. Har du celluliter? Klart som fan, men mycket mindre nu än förut.
8. Biter du på naglarna? Ja. Det är en av de bästa saker jag vet faktiskt.  
9. Har du något handikapp? Hela jag är ett jävla handikapp.
10. Är du rädd för att få hängbröst? Jag HAR redan hängbröst. Det är liksom ingen big deal, direkt. Jag har vant mig.
11. Tror du att gud är en man eller en kvinna? Det finns Gudar och Gudinnor, inte bara en enda jävel till Gud.
12. Svär du? Hela jävla tiden typ.
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Nej. Jag brukar oftast inte vara trevlig mot folk som vill pracka på mig sitt skitsnack. Jag klarar mig bättre utan sånt.
14. Hur homo är du på en skala 1-10? Åtta eller nio skulle jag tro.
15. Tror du på utomjordingar? Ja.
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Sibillas korv och mos eller också min köttfärssås.
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Nånting med massa fett.
18. Har du blivit arresterad? Nej
19. Ljuger du? Nej, jag kan fan inte sånt.
20. Har du kysst en polis? Nejru
21. Är du rädd för Securitasvakter? Haha, nej. Små misslyckade poliswannabes som bara vill mucka gräl. Jag är inte rädd för dem, däremot tycker jag att de är obehagliga som fan.
22. Har du någonting att dölja? Mig själv?
23. Vad har du på din nyckelknippa? Massa nycklar och ett lejon som jag fick av min föredetta psykolog Anne-Marie. Den ger styrka.
24. Är du/har du varit gift? Jobbar på det ;)
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Glöm. Hon får ta sig hem på egen hand. Dessutom är hon min flickvän, inte pojkvän.
26. Kan du laga cyklar? Nej
27. Kan du fixa med bilar? Nej
28. Brukar du köra om? Nej
29. Kan du baka bröd? Ja, det kan jag nog.
30. Vet du hur man frostar av en frys? Jafan.
31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i? L world. Fuck, how wonderful!

En förklaring

Antar att en förklaring skulle sitta på plats, men jag vet faktiskt inte vad jag skall säga. Detaljer kommer jag med senare, men det blir nog i psykbloggen. Det går inte att berätta här. Kortfattat blandade jag stilnoct med alkohol igår och hela kvällen och natten är en enda enorm minneslucka. Jag minns ingenting. Inte ett skit, men har dock fått berättat för mig om vad jag gjort. Dagen för att hata Mana har verkligen kommit.

rfsf

mana kan inte blogga idag för hon är död.


/ han där uppe som bestämmer

gomorrongomiddagokväll

Jag är typ lite små lullig. Reagade på mina ögon när jag var på toa och när jag kom ut frågade jag Bennie om det. De är helt frånvarande, sa hon, och det är precis så jag tyckte också. Har aldrig sett det förut. Skumt.

Jaja. Snart blir det Stilnoct dags och flum med Bennielurt ♥


Duktig praktikantlort

Bennie och jag har precis blivit klara med städningen. En riktigt duktig praktikant idag. Well, sitter och asgarvar åt ordet lort.

Idioti!

Varför i helvete skall staten betala för Victoria och Daniels jävla bröllop? Det kan väl kungfan göra. Pengar har han ju i alla fall, och de där pengarna behövs sannerligen till viktigare saker. Jävla idioti.

Harmoni. Typ va?

Rätt skönt att börja dagen såhär; sitta vid datorn och dricka kaffe, läsa bloggar och lyssna på Evanescence. Jag känner mig forfarande ganska lugn och glad. Det är så skönt.

mental update

Humör: okej, men trött
Självdestruktiva tendenser: för trött för att veta
Ångestskala: samma som ovan
Beundran: jag - för att jag tog mig iväg till psyk igår trots allt
Nattens drömmar: massa onödiga saker
Skit: -
Läsning: ska nog blir klar med berlin-boken. både bennie och sofia vill läsa den sen. sånt gör mig glad =D
Lyckomusik: evanescence
Glädjande ting: bennie kommer hit sen. hennes andra dag av praktik :P
Planer: städa lägenheten med praktikantungen och läsa ut boken

Kärleksrelationer

Utdrag ur Sen tar vi Berlin av Moa-Lina Croall:

"Hur tror man på att någon vill vara med en, att man är tillräcklig? Det är så svårt att leva med vetskapen om att man när som helst kan bli inaktuell och ersättas med någon mycket roligare, öppnare, sötare, intressantare människa. Att leva i en kärleksrelation är att acceptera att man kan bli bortvald - närsomhelst och hursomhelst."

Det där beskriver så jävla väl hur jag känner det. Ingenting behöver ens tilläggas.

Det gick bättre än förväntat

Igår trodde jag inte alls att jag skulle klara av att ta mig iväg till psykmötet idag, men det gjorde jag tamejfan! (En kul sak; När Bennie och jag gick ut med hundarna strax innan vi skulle åka, lyssnade vi på den där radiokanalen som bara spelar massa härliga gamla rockklassiker. Och då börjar Mötley Crües Dr Feelgood spelas. 'Det där är fan ett tecken" sa jag till Bennie. Överläkare F = dr Feelgood, och det visade sig ju också att jag hade rätt).

Överläkare F - eller dr Feelgood som jag kallar honom numera - släppte in oss efter bara några minuters väntan. Jag älskar när det går fort. Jag fick nytt recept på Sobril (thankyougod!), mer recept på mina kära Efexor och så skrev han även ut 30 st Stilnoct mot mina sömnproblem. Trodde fan inte jag skulle ha sån tur. Dessutom kan jag ta ut från det receptet tre gånger, med sju veckors intervaller. Så nu jävel skall jag få igång en bra dygnsrytm.

dr Feelgood sa även en hel del positiva saker om mig. Bland annat att det finns liv i mina ögon. Första gången vi träffades var de helt blockerade (enligt honom) och jag är mer framåt (vilket jag har lärt mig under året som gått sedan det tog slut med Syd). Dessutom sa han att jag har väldigt intressanta ögon vilket jag älskar att höra. Komplimanger om mina ögon är fan nästan härligare att få än komplimanger om att jag är klok.

Så ja, det känns positivt just nu. Sitter i sovrummet, med nedsläckt lägenhet och några små myslampor, tända ljus och rökelser och skriver på min bok. Jag mår riktigt bra just nu.

Snart dags

Skall snart ta med hundarna ut på en promenad innan jag låser in dem i buren. Farmor kommer och hämtar Bennie och mig vid kvart över två och vi skall möta mamma utanför psyk. Halv tre har jag tid. Ni som läser, håll tummarna för mig att det går bra, för jag är så jävla nervös. Rädd för att överläkare F har fått för sig att sluta skriva ut benso åt mig. Om så skulle vara fallet vet jag allvarligt talat inte vad jag kommer ta mig till när ångesten slår till som värst och jag tappar all kontroll.
Well, it's time to go.

Bajs is the word

Jag skakar i hela kroppen och myror patrullerar i min skalle. Mår illa så jag vill spy, men det finns inget att spy upp. Har ont i magen. Är nervös. Rädd. Glad att Bennie skall med till psyk. Tror det kan vara bra för henne. Egentligen skulle jag vilja spendera hela dagen i sängen, under täcket. Inte komma fram igen förrän jag känner mig starkare och har åtminstone ett litet uns av självförtroende.

Why don't you just shut up?

Jag blir fan rädd

Jag blir rädd och illamående när jag läser det här inlägget i Blondinbellas blogg. Tycker verkligen Anorexi-Bulimi-kontakt att hon är rätt person att samarbeta med? Beter hon sig på detta sätt kommer hon bara öka på ångesten för dem sjuka. Visst kan det vara ett val, om man skall må dåligt eller ej, för friska personer, men för en sjuk är det nånting helt annat. Dessutom är det så uppenbart att BB själv aldrig har upplevt verklig ångest. När jag läser sånt här känner jag för att ge upp allting bara.


mental update

Humör: rädd och försiktig. ledsen.
Självdestruktiva tendenser: höga
Ångestskala: 6-7 av tio kanske
Beundran: sofia - som står ut med mig
Nattens drömmar: jag vet inte
Skit: jag är en idiot, men det visste ni nog redan
Läsning: uh
Lyckomusik: tystnad
Glädjande ting: sofia är här, fast hon åker ju om några timmar. sen kommer bennie och skall ha sin tredagars praktik här.
Planer: bada. åka till psyk. komma hem och slava ned bennie totalt.

fuck!

tror inte jag kommer lyckas ta mig iväg till psyk imorgon. KUK! jag fuckar up allt. hjärthelvetet värker som fan. inga bensoälsklingar att knulla sönder mitt sinne med. inte ett jävla skit att ta. gah, jag oprkar fan inte.

Igenkännande - äntligen!

Inatt började jag läsa i Moa-Lina Croalls bok Sen tar vi Berlin och för första gången nånsin, när jag läser en kärleksskildring, känner jag igen mig själv. Lou lämnar Malmö och beger sig till Berlin tillsammans med bästa vännen Julia. Där möter hon Sarah, en vacker och intressant kvinna som får Lous hjärta att börja banka och magen att pirra, nånting som hon aldrig känt tidigare. Sarah är dock tillsammans med en annan tjej, men det är så uppenbart att de båda är förälskade i varandra och har svårt att stå emot varann.
Så fort Lou och sarah rör vid varandra känner jag samma pirr som dem och jag kan inte låta bli att se Sofia och mig själv framför ögonen. Jag har aldrig känt igen mig själv i skildringar av heterosexuell kärlek och jag antar att det finns en anledning till det.
Hsh är boken förbannat bra!

Litteratursnackande pappa

Både mamma och pappa har ringt idag och varit imponerade av att jag varit vaken sedan nio. Det är kul :) Vad som också är kul är att pappa och jag samtalar mer och mer om litteratur när vi pratar med varann. Han försöker få mig att läsa massa deckare och tjatar ständigt och frågar om jag har läst den och den boken än. Förut brukade det vara tvärtom :P
Året innan jag flyttade hemifrån fick jag upp ögonen för pappas gamla James Hadley Chase-böcker. Han hade en eller två kartonger fullproppade med Chase-böcker nere i källaren. Lättlästa, kvinnoförtryckande deckare som jag fullkomligt älskade. Jag tror att de slängde kartongerna när de flyttade för några år sedan. Det är synd för det vore mysigt att ta mig igenom några av böckerna bara för avkoppling. Chase kommer alltid ha en speciell plats i mitt litterära hjärta.

mental update

Humör: glad, uppåt. gick upp när mobilen väcte mig vid nio, med en underbar mötley-låt. har tagit mina tabletter, fått i mig kaffe, gett hundarna mat och bäddat sängen. fatta vad imponerande!
Självdestruktiva tendenser: -
Ångestskala: -
Beundran: jag!
Nattens drömmar: sofias första kärlek, E, mejlade mig om att hon ångrade att hon aldrig blivit tillsammans med sofia då när sofia var intresserad av henne. jag tänkte, jahopp, det var det då. nu är det över. sofia kommer lämna mig för E. vaknade med värk i bröstet som tyvärr fortfarande sitter kvar.
Skit: blåsorna i käften är fortfarande kvar
Läsning: sen tar vi berlin av moa-lina nånting (jag tror det är moa-lina hon heter i alla fall, men jag minns fan inte. dessa dubbelnamn är så svåra att komma ihåg ibland).
Lyckomusik: mötley.
Glädjande ting: sofia kommer hit efter praktiken idag och stannar tills imorgon <3
Planer: bada och göra mig i ordning tills baby kommer hit. läsa en hel del också. sen blir det supermys as usual.

litterär update

Död tills mörkret faller
Charlaine Harris

Det är i framtiden. Hur långt fram i tiden får läsaren aldrig redo på, men att det inte är alltför långt fram står klart. Sookie Stackhouse arbetar som servitris och bor tillsammans med sin farmor i en stuga på landet. Hon har alltid betraktats som underlig av omgivningen eftersom hon kan läsa andras tankar och ser det som ett handikapp istället för en gåva. Sedan vampyrer blev godkända som människor har hon alltid varit intresserad av att träffa en, och första gången hon får syn på Bill vet hon att han är just en vampyr. Det dröjer inte länge förrän de båda är involverade i varandra och snart är Sookies liv förändrat för all framtid. Samtidigt härjar en seriemördare i den lilla staden och polisens misstankar dras mot Bill och hans vampyrvänner.

Den svenska översättningen av Charlaine Harris första bok om Sookie Stackhouse är pinsamt värdelös. Stavfel på nästan varenda sida som hakar upp läsningen och får mig att vilja kasta den åt sidan. Samtidigt är det en intressant historia som jag vill veta slutet på, så jag kämpade mig igenom den värdelösa textningen. Betyget på boken blir dock inte högre än en trea.


Orgasmboken
Katerina Janouch

Tips om ett bättre sexliv är det väl ingen som säger nej till, eller? Orgasmboken är en perfekt handbok i detta ämne. Själv har jag bara läst delen om kvinnans sexliv (känner inte att jag skulle ha speciellt mycket nytta av tips för män, då både jag och min flickvän är tjejer :P) och den är riktigt, riktigt bra. Janouch skriver enkelt och underhållande och ger tips och råd som jag vill testa nästan genast. Betyget blir en fyra.


Nineteen minutes
Jodi Picoult

Den lilla staden Sterling i New Hampshire, USA, kommer aldrig att bli sig likt igen. En tidig vårmorgon blir en av stadens high schools utsatta för en massaker och tio personer dödas och många fler skadas svårt. En av de överlevande är Jodie, en sjuttonårig student som förlorar både sin pojkvän Matt och flera vänner i massakern. Dessutom är hon föredetta bästa vän med Peter - killen som beslöt att skjuta ihjäl sina skolkamrater.

Det är ett tungt och svårt ämne som Picoult ger sig in på, men hon klarar det galant. Som vanligt är hennes bok välskriven och intressant och påverkar mig både fysiskt och psykist under läsningens gång och även efteråt. Boken är skriven ur olika synvinklar och jag, som från början stod på Peter sida, känner efter ett tag att massakern faktiskt är lika hemsk för dem alla. Boken blir aldrig dömande eller partisk. Den beskriver Peters hemska uppväxt med ständig fysisk och mental mobbing, samtidigt som den visar mobbarnas synvinkel och känslor. Ärligt talat är Nineteen minutes den bästa bok jag någonsin läst.


utmaning

1. Hur lång är du ? 168.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Ja, ambitionen är väl att få ett funktionabelt liv.
3. Vad pluggar du ? Nothing
4. Har du långt hår ? Nej fan ;/
5. Vilken hårfärg har du ? blont, lila och grönt. Jag vill ha blont bara!
6. Sminkar du dig ? Jag försöker, men det blir alldeles för ofta inget smink alls.
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Svarta och röda tror jag.
9. Har du kysst någon idag ? Nej, det får bli imorgon =D

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? båda är lika underbara
3. Hur många syskon har du ? en "riktig" men så har jag ju min cybersyrra leticia också <3
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? att jag gått ut med hundarna
5. Hur många ställen har du bott på ? fem tror jag
6. Vem i din familj stör du dig mest på? mig själv
7. Vilken familjemedlem är snällast ? mamma och pappa
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? julafton?

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? igår, när bennie var här
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? ingen. jag får ångest av att sova borta.
3. Har du kysst nån kompis ? jao
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? nej
5. Vem har du varit kompis med längst ? bennie? :P
6. Vem känner dig bäst? mira
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? ja, om den frågade
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? ibland kanske

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? ja
2. Klä dig annorlunda? haha, ja
3. Vara dig själv ? ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? det gjorde jag ju långt innan vi blev tillsammans
6. Pierca dig ? har ju en i näsan
7. Ha sex på offentlig plats ? ja
8. Vara omogen ? ja, det är jag ju alltid =D
9. Äta småkryp ? fyfan, nej

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ? venne
2. När var du på semester senast ? i somras.
3. Vilken färg är det på din tandborste ? rosa )D
4. Är ditt hår tråkigt ? nej, inte direkt 
5. Vem såg dig naken senast ? sofia
6. Hur ofta duschar du? nästan aldrig.
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? när jag vill

Lista

1. Tre namn jag lyssnar till:

Spyan, Mana och Angelica

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Att jag lyckats fånga Sofia

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Det finns för mycket för att jag skall kunna svara på det här.

4. Detta är jag rädd för:

ångest, hallucinationer, att bli lämnad och övergiven, att nånting skall hända mina hundar

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Sofia, kaffe och litteratur


6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

överleva utan mina hundar, spela gitarr, handla själv. 

7. Detta tycker jag om att göra:

läsa, promenera med hundarna, flumma med bennie, vara med sofia etcetera

8. Detta vill jag göra just nu:

bara sitta här

9. Bästa känslan:

när jag har sex med sofia måste jag nog säga

10. Värsta känslan:

ångest


11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

tålamod, empati och humor.

12. Är jag kär just nu?

mer än nånsin

13. Jag vill gifta mig...

tror inte det.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

leva på mitt skrivande, ha hunduppfödning och åka till japan

15. Min käraste ägodel:

hundarna (A)


16. Något jag vill ha i present:

en vit chihuahua-tik

17. Detta har jag på mig just nu:

svarta mysbyxor, svart tröja och en skitiv vit tröja över det.

18. Favoritkläder:

mina röda stuprör (ja bennie, dem ÄR mina nu)

19. Favoritdjur:

hundar

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

hårdrock och punk


21. Favoritlåtar just nu:

för svårt för att välja några bara

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

roligaste var bild och svenska, tråkigaste var resten 

23. Stjärntecken:

lejon

24. En bok jag älskar:

nineteen minutes - jodi picoult

25. En film jag älskar:

natural born killers


26. Tv-program jag gillar:

l word, one tree hill, greys, bevvan

27. Favoritdoft:

sofias nacke

28. Detta äter jag gärna:

allt

29. Dricker helst:

öl

30. Favoritgodis:

Choklad


31. Hit vill jag gärna åka på semester:

japan

32. Färg på mina ögon:

blå och gula

33. Min längd:

168

34. Jag tror på:

magi

35. Jag spelar:

hjärter


36. Person jag beundrar:

jodi picoult, marilyn manson, trent reznor, axl rose, joyce carol oates, benne, sofia, mig själv 

37. Så här bor jag:

i en liten två fylld med färgglada saker och massa skit

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

en är på väg att dö

39. Det här tänder mig:

sofias blick

40. Det här gör mig avtänd:

kukar ofta


41. Favoritfärg:

svart och rosa

42. Favoritcitat:

"what's so civil about bennie doll anyway?"

43. En hemlighet jag vet:

uhg?!

44. Bästa present jag fått:

hundarna

45. Senast köpta skiva:

ingen aning.


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

ögonen

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

magen, brösten och låren. ja, hakan och näsan också förresten.

48. Udda förmåga/egenskap:

ett starkt sjätte sinne

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

lejon 

50. Vad lyssnar du på just nu?

tangenternas smatter


51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

badat och pratar med sofia. sen ska jag träffa min pappa en stund och ge kiba en present.

52. Var är dina föräldrar födda?

örebro i guess

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

nånting

54. Vilken är din favoritrestaurang?

mcdonalds såklart.

55. När badade du i en pool senast?

när jag var i spanien 06 tror jag


56. Har du varit med i någon skolpjäs?

ja, kristna saker. en gång spelade jag jungfru maria och hade en kjol om skallen.

57. Hur många barn vill du ha?

inga

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

techno

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

vänster alltid

60. Vad har du för TV-kanaler?

det vanliga


61. Har du åkt moped någon gång?

japps 

62. Har du busringt någon gång?

venne

63. Har du fått felparkeringsböter?

Nej.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

aldrig!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

tunisien kanske?


66. Har du en egen trädgård?

tyvärr inte

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

gravitation

68. Kan du alla orden i nationalsången?

nej

69. Badkar eller duschkabin?

badkar

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

ingen aning


71. Favoritpizza?

vegetarisk

72. Chips eller popcorn?

chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?

rött
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

nej

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

nej


76. Apelsin- eller äppeljuice?

inget

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

bennie. vi käkade på mcdonalds =D

78. Favoritchoklad?

schweizernöt

79. När röstade du senast?

aldrig

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

i somras 


81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

nej

82. Är du bra på matlagning?

sådär.

83. Klarar du att tanka själv?

nej 

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

nej

85. Pepsi eller Coca Cola?

pepsi


86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

om mansontröjor är en uniform, så ja =D

87. Vad var det senaste du handlade?

böcker

88. Har du kräkts offentligt?

ja

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

kärlek 

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

ja


91. Har du ringt något betalnummer?

nej

92. Kan man vara vän med sitt ex?

jag är faktiskt tveksam

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

ingen aning 

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

massor

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

"prata!"


96. Vad har du i din väska?

massa skit 

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

läser

98. Vad är du tacksam för idag?

att jag har mina hundar

99. Var hittade du den här listan?

Här

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

bennie, linda och leticia


Komplikationer

Det känns som att hur jag än gör är det någon som blir försummad.

Sofia har börjat praktisera idag och när hon kom hem för en stund sedan berättade hon att hon måste jobba nästa helg. Först fick jag panik. Vara utan henne en helg känns så jävla svårt, och ännu värre om jag skulle tvingas vara ensam. Jag har så lätt vant mig vid att inte behöva vara ensam på helgerna längre att det är svårt att gå tillbaka till hur det brukade vara. Jag vande mig alldeles för lätt.

Jag messade Bennie för jag vet att hon, precis som jag, saknar våra gamla Bennie och Mana-stunder. Frågade om hon vill ha en sån helg med mig nästa helg. Jag skrev också flera gånger att jag inte vill att hon skall känna sig försumma och som ett andrahansval, för det är hon verkligen inte. Det är bara så svårt med distansförhållanden. Träffas man inte en helg går det nästan två veckor innan man träffas igen och det suger. Jag vill ju vara så mycket med Sofia som jag bara kan och jag vet att Bennie och även mina andra vänner förstår det.

Det känns som att hur jag än vänder och vrider på saker så gör jag fel. Någon blir missnöjd och jag står där och känner mig som ett svin. Det är tur att Bennie och Sofia trivs så bra i varandras sällskap, för annars vet jag inte hur det skulle gå.

Fan. Det är så jävla svårt!

Grattis älskling!


mental update

Humör: lugn, men kall. känner ett obehag inom mig som jag inte lyckas identifiera.
Självdestruktiva tendenser: nog finns dem där alltid
Ångestskala: vet inte
Beundran: sofia. det känns som att vi är gjorda för varandra.
Nattens drömmar: 
Skit: jag har blåsor i fan hela munnen
Läsning: berny-boken och vampyrbok
Lyckomusik: jag vill nog helst bara ha tystnad omkring mig.
Glädjande ting: jag har världens finaste hundar som alltid dyrkar mig och vill vara med mig och älskar mig. jag har världens bästa flickvän som är den första sedan jag började högstadiet som jag vågar finna tröst hos och som alltid pigga upp mig. och så har jag världens bästa vän, bennie, som är det ballast som finns och som jag alltid har kul med (förutom när vi båda två är totalkörda av ångest). jag fattar inte hur jag kan ha sånt tur som har er. ni är det bästa en människa kan ha, och jag har fått er alla fyra. det är fan fantastiskt!
Planer: fira kiba. han fyller två år idag ♥

Fett

Jag skall snart lägga mig och läsa, men först vill jag skriva av mig lite. Känner att jag behöver det. Jag har så mycket att skriva, ord som bara sprutar ut, fast ändå är det svårt att få fram dem till nånting vettigt och läsbart.

Jag har svullat som fan nu när Sofia varit här. Det har varit underbart, fastän jag fått ångest och dåligt samvete efteråt. Jag har inte spytt speciellt många gånger och det känns som att jag gått upp minst sju kilo. Så imorgon skall det bli ändring. Jag skall gå tillbaka till hur jag var innan hon kom. Hålla mig ifrån mat så mycket jag kan och istället häva i mig kaffe och röka cigg. Spy om jag äter för mycket. Se till att gå ned i vikt till helgen då älsk kommer hit igen. Om jag inte gör det kommer jag bli det där fula hemska fettot igen och jag kommer bli dumpad och ful och vilja försvinna igen.

Sofia, I just can not say no to you ♥

Kärleksförhållanden



En sak jag funderat ganska mycket på den senaste tiden är kärleksrelationer. Innan Rickard hade jag några korta, små, oseriösa relationer, men efter det har förhållandena alltid blivit så seriösa.

Rickard och jag var tillsammans i 3½ år. Vi var förlovade och planerade att flytta ihop till hösten då han skulle börja studera på Örebros universitet. Jag dumpade honom abrupt och elakt för Syd, men jag tänkte aldrig låta det bli seriöst. Jag var 20-21 och kände mig alldeles för ung för någonting riktigt seriöst ännu. Jag tänkte att vi bara skulle ha några roliga månader tillsammans och sedan skulle jag gå vidare.

Syd flyttade in här efter bara några veckor och efter drygt tre månader tillsammans förlovade vi oss. Vi planerade för en gemensam framtid med barn och skaffade två hundar tillsammans och det gick så långt att jag faktiskt började lita på honom. Tro på att han faktiskt skulle finnas där för mig livet igenom.

När Syd lämnade mig var jag förstörd. Desperat efter kärlek, men alltid när det var på väg att bli nånting sprang jag skrikandes därifrån med ångest. Jag gav mig efter de svåraste personerna i ett undermedvetet försök att skona mitt inre. Jag slutade tro på livslång kärlek och ville egentligen inte bli tillsammans med någon igen. När Sofia och jag träffades i Maj slutade det med kaos och ångest och jag var helt övertygad om att det var så mitt liv från och med då skulle te sig.

I början av december kunde jag inte längre stå emot henne. Jag tror att det var rädslan om att förlora henne till Erica som fick mig att våga ta steget och faktitskt bli tillsammans med henne. Den första veckan var jag förstörd av ångest och bad Hecate om hjälp och snart började ångesten försvinna.

Återigen var jag inställd på ett kort förhållande. Ett förhållande som skulle vara några månader och sedan skulle vi släppa varandra och gå vidare med nånting nytt. Men snart nog stod det tydligt framför mig hur kär jag verkligen var. Är. På dessa få månader har mina känslor vuxit sig så starka för henne och hon känns som en självklar del i mitt liv. Ni vet hur det är, när man inte förstår hur man överlevde innan man träffade personen i fråga.

Efter att Sofia varit här konstant från fredag till söndag veckan därpå har det vuxit sig ännu starkare. Det känns som att vi alltid har varit tillsammans och redan nu vet hur den andra fungerar. Att nånsin göra slut med henne känns som en omöjlighet och jag vill verkligen dela min framtid med henne. Vårat förhållande är det absolut bästa jag nånsin haft och det första förhållande som faktiskt funkar på alla plan. Den patetiska klyschan om att känna sig hel, stämmer in så väl.

Jag blir rädd för det här, att jag bara tycks kunna ha seriösa förhållanden. Inte för att jag mår dåligt av det i sig, men när jag ser mig omkring och ser hur människor hela tiden tycks byta partner hit och dit, frågar jag mig själv vad sjutton det är som är fel på mig. Hur kan det bli så intensvit så ofta? Är det nånting fel på mig när det kommer till kärleksrelationer? Är jag oförmögen att inte falla för någon jag är tillsammans med? Nej, jag vet att det inte är så. Och när jag jämför min kärlek till Rickard och Syd med den till Sofia, så känns de tidigare bara som en stor jävla bluff. Det är ju såhär kärlek skall kännas och vara!

Ändå blir jag rädd och föraktar mig själv mer än på länge.

Förakt och idioti

När någon säger åt mig vad jag skall göra, drabbas jag av ett tvång att göra precis tvärtemot. Jag fullkomligt hatar när folk ger mig order och tror att de kan bestämma över mig. Så när Linda i fredags berättade vad hennes kusin hälsade till mig, kände jag först en ilska och ett förakt, men sedan en önskan om att göra tvärtemot. Att helt enkelt skita i henne. Vad har han för jävla rätt att säga åt mig vad jag skall göra? Det sårade som fan att Linda inte förstod mig. Att hon ens sa det gör mig rasande. För mig är det ganska självklart hur min reaktion skulle bli på det. Om hon nu måste räddas, varför sätter han då avsvaret på mig istället för att ta det själv? Jag har så svårt att förstå människor ibland.

Inte ens Bennie verkade förstå hur jag kände, hon som ändå var med när Linda berättade det. Sofia fick först veta igår, när hon läste det i min blogg. Fyfan, vad jag vill döda den där T, morrade hon fram och det kändes så skönt att få förståelse. Det gör mig ännu mer arg att jag inte ens får en chans att säga nånting tillbaka. Linda vägrade att hälsa nånting tillbaks. Varför, undrar jag. Är det skitsamma hur jag mår, medan hans mående är viktigt? Isåntfall har hon ljugit som fan för mig. Det är fan inte okej att kasta ur sig såna där saker och sedan inte ens låta mig svara. Fyfan.

Bilder från i lördags










Bennie och jag hade skitkul medan Sofia var och duschade. Vi kunde inte sluta skratta.



Lyckades övertala Sofia om att få sminka henne.




I'm so in love with you, girl


Förstår ni varför jag älskar de där ögonen?


mr Ollon! <3


Han kan det där med att bli bra på bild


Första gången nånsin jag fått träffa en full Sofia


I miss you already

Sofia har precis dragit till bussen. Det känns tungt. Som att jag aldrig mer kommer få träffa henne. Rent logiskt vet jag att det är skitsnack, men mina tankar lyckas inte förstå det. Jag vill bara ha henne här. Somna i hennes famn och vakna om med henne tätt intill min kropp. Hon är så fin, så bra. När jag hade ångest i fredags låg jag i fosterställning i hennes famn och kände tryggheten växa inom mig. Hon vet vad jag behöver redan innan jag själv ens säger nånting. Som att hon har ett sjättesinne för hur jag fungerar och beter mig.

Fan Sofia, jag saknar dig!

Stök

Sofia och jag försöker fixa mat. Potatisgratängen är lite... svår bara. Som en stor klump, men det blir säkert bra.
Bennie drog nyss härifrån och Linda hade dragit innan jag vaknade. Nu har jag en jävla extrasäng inne i teverummet att ta vara på. Sånt där stör mig. Som när de slänger skit var som helst, som att det inte spelar nån roll eftersom jag ändå brukar ha så stökit själv. Men det blir ju knappast bättre av det. Jag försöker verkligen hålla städat. Dessutom skulle jag aldrig låta mitt skräp ligga kvar hemma hos någon annan.

Jaja. Mamma och pappa är på väg hit. Bloggar mer sen.

mental update

Humör: faktiskt är jag lugn. första gången på flera dagar som jag känner att jag kan koppla av något så när.
Självdestruktiva tendenser: inga
Ångestskala: dont knöw
Beundran: berny pålsson. hon har vuxit så enormt i mina ögon sedan jag började läsa i Känn pulsen slå. hon är en helt annan person än den som skrev Vingklippt ängel.
Nattens drömmar: nothing special
Skit: sofia åker hem ikväll ;/
Läsning: berny-boken
Lyckomusik: bennies fulsånger 
Glädjande ting: att jag kan koppla av
Planer: ta vara på dagen med min baby <3

gi.,esrasööwx

Sofia fixar resten av disken nu. Så skönt med hjälp. Är fullkomligt slut nu så jag fattar inte riktigt hur jag skall orka ta mig ut med hundarna senare, men det löser sig väl. Med massa kaffe löser sig det mesta.

Slutkörd småbarnsmorsa

Jag känner mig som en grinig småbarnsmorsa med en jävla massa ungjävlar att ta hand om. Jag har spenderat de senaste timmarna med att städa. Lägenheten såg förjävlig ut efter gårdagskvällen och jag får ännu mer ångest när det är stökigt som fan hemma. Mitt i städningen frågade Linda när jag skall göra mat och då slog det mig; att det verkligen är som en sådan jag känner mig. De sitter vid teven och glor på nån skit medan jag har plockat skit och torkat bort öl och vin från golven. Sofia var i alla fall snäll och diskade lite förut. Nu har jag bara köket kvar att göra i ordning, men först skall jag få ta en välbehövlig paus med Berny-boken.

Ur funktion

Igår var det folk här. Bennie kom på eftermiddagen. Äntligen var vi precis så som vi brukade vara, men som jag inte kunnat pga all ångest. Vi satt och asgarvade åt allt och Sofia förstod ingenting.
På kvällen gick vi till affären och handlade lite och mötte Sofias kompis Bulan och en till tjej som jag inte minns namnet på. Bennie och jag lyssnade på Crashdïet, Mötley Crüe och all annan såndär underbar musik som vi älskar och dansade omkring och sjöng som fan. Hade skitkul med andra ord. Bulan och hon utan namnet verkade inte riktigt gilla mig och Bennie. De kändes som att de tyckte att vi var för mycket, precis som folk ofta gör när hon och jag är tillsammans, men vi hade i alla fall jättekul.

Ollonet kom vid nio, med öl och vin och mys och sen gick Bennie och jag ut med hundarna för att möta Linda som inte kunde ta sig in här ensam. Linda berättade nästan genast att hennes kusin T hade en hälsning till mig. Hälsningen löd: räddar du inte Linda slår jag ihjäl dig. Smack! Jag blev rasande. För det första skall ingen annan komma och säga åt mig vad jag skall göra eller inte göra och honom har jag aldrig ens träffat. För det andra; hur fan kan han säga så till en psykisk sjuk person som inte ens förmår rädda sig själv? Linda förstod inte alls. Jag morrade på om att han alldeles uppenbart inte fattar nånting om psykgrejer, vilket hon sa var fel, men seriöst, han kan inte fatta nånting om det om han hälskar nånting sånt.
Så fort vi kom hem kutade jag in i badrummet och skar mig. Efter det förändrades mitt humör. Jag var inte lika närvarande längre. Bulan och hon utan namn drog och vi andra satt kvar i köket. Pratade, var sociala.

Nångång under natten skyllde jag på alkoholen och sa att jag behövde spy. Allt jag stoppat i mig under dagen åkte upp igen och efteråt kände jag mig så tom och ren. Skar lite mer innan jag var redo att gå ut igen.

Resten av kvällen är en dimma och det har ingenting med alkoholen att göra. Igår kväll lyckades jag med att bara dricka måttligt så jag bara blev lite smålullig. Det har jag nog aldrig lyckats med förut. Jag minns att jag satt i trapphuset med Linda och jag minns hur jag sprang ut. Jag hade pyjamas på mig och var barfota. Av någon anledning fick jag panik och kutade iväg, efter mig kutade Linda. Hon fick in mig igen, men jag kunde inte sluta tänka på att rymma iväg en stund.

- - - - -

Idag har jag mest varit frånvarande och suttit och läst i Berny Pålssons andra bok. Jag skall ta mig igenom dagen, med hjälp av KSMB, cigg, Berny, hundarna och Sofia, Bennie och Linda. De stanna allihop tills imorgon. Sen imorgon åker Sofia hem och jag vågar inte ens tänka på det. Jag har blivit en såndär idiot igen.




Problemhundar i mitt hjärta

Uhg. Vaken redan. Trött. Sofia och jag skall snart hämta hennes hundar. Det kommer bli intressant. Mina små problemhundar möter hennes små problemhundar. Ska försöka leka med dem. Få dem alla att slappna av och ha kul. Det blir mysmys, supermys.

Do not try to change me

Jag ska snart gå och lägga mig med Sofia. Imorgon skall vi upp relativt tidigt för att hämta hennes hundar från hennes föräldrar. De skall få träffa Kiba och Kami. Det kan bli intressant.

- - -

Mår ganska okej just nu, men känner mig samtidigt besviken. Inte på Sofia, absolut inte. Hon är så jävla underbar (lyckades till och med lugna ned mig när jag höll på att freaka av stress tidigare ikväll). Jag är besviken på människor som väntar sig för mycket av mig. Som väntar sig att jag skall kunna kasta min ångest åt sidan för att göra saker för dem som de egentligen inte vet att jag klarar av. Om ni behöver en livslina så är jag den sista ni borde välja. Det må vara själviskt, men jag har verkligen för mycket med mig själv för att kunna vara en livslina åt någon annan. Jag gör så gott jag kan för de jag anser vara mina vänner, och om det inte duger för dem skall inte jag behöva gå omkring med dåligt samvete för det. Jag har nog med sånt redan. Nog med tankar och känslor som bara trycker ned mig. Om ni har höga förväntningar på mig så är det erat eget problem. Jag kan inte vara nånting annat än vad jag är, det är helt enkelt så det är. Ta mig för den jag är eller leta upp någon annan person som är så som ni vill att jag skall vara. Punkt.

- - -

Och apropå ingenting; har inte mycket kvar av Nineteen minutes nu. Faktum är att det är den bästa Picoult-bok jag någonsin läst och det säger en hel del. Jag har en till oläst bok av henne i min ägo, som dock är hemma hos Linda. Hsh är det skönt att veta att jag i alla fall har en underbar bok oläst. Bra litteratur är bättre än det mest.

Men men. Godnatt kära läsare och andra assholes där ute ♥ I'm off!

litterär update

Hårdrock: rundgång, nitar och nackspärr
av Melter Becker och Mattias Lindeblad

Hårdrock. Mm, underbara hårdrock. Melker Becker och Mattias Lindeblad har skrivit en skön liten bok om världens bästa ämne; hårdrock. Band som Mötley Crüe, Cradle of Filth, KISS, Twisted Sister och Metallica presenteras i boken i form av intervjuer, fakta och författarnas egna minnen och äventyr. Boken är bra skriven med mycket humor och roliga bilder av olika rockstjärnor. Vissa band nämns bara lite sådär i förbigående medan vi kommer in på djupet på vissa andra. Ett måste för alla hårdrocksfans!



Blackout
av Johanne Hildebrandt

Det är tidigt 90-tal och journalisten Johanne beger sig ned till Balkan för att berätta om kriget för ett minst sagt ointresserat Sverige. Det är en djupgående och gripande historia vi läsare finner framför oss. Johanne kämpar för livet nere i Balkan och hemma i Sverige kämpar hon för att få svenskarna att börja bry sig om vad som pågår där nere. Hon träffar människor, vuxna och barn, som på ett eller annat sätt drabbats av kriget och det är en minst sagt smärtsam verklighet de berättar om.
Boken utspelar sig under flera år och Johanne återkommer ofta till personer hon redan träffat. Berättar om vad som hänt dem och hur deras vardag ser ut flera år senare. Förutom att historien emellanåt känns lite långdragen, är det en väldigt bra bok som fler västerlänningar borde greppa taget om, det som beskrivs i boken är ju trots allt sånt som pågår just nu här och var i världen. Betyget är en fyra.


Överlevare mot alla odds
av Barbara Biggs

Barbara växer upp i Australien på femtio-talet. Hennes mamma är en prostituerad bidragsfuskare som skaffat flera barn med olika karlar. Att ta ansvar för barnen är lång ifrån hennes högsta prioritet, så deras vardag och verklighet skiljer sig en hel del från de flesta andras.
Som trettonåring blir Barbara såld till en advokat, som använder henne som nanny till döttrarna om dagarna och knulldocka om nätterna. Den som sålde Barbara var hennes mormor.
Några år senare ligger hon inne på psyk och ännu några år efter det arbetar hon som hora i Japan. Det enda bestående inslaget i hennes vardag tycks vara de misslyckade självmordsförsöken.
Vad har jag då att säga om boken? Den är händelserik och överraskande. Relativt bra skriven, framförallt för att vara en självbiografi. Däremot kände jag mig uttråkad flera gånger under läsningen och tycker inte att boken är värd mer än en trea i betyg.


Min skyddade lilla värld

När jag kommer ut i "verkligheten" märker jag genast hur skyddad min värld verkligen är. Sofia skulle upp på stan och träffa några vänner en sväng och jag bestämde mig konstigt nog för att följa med. Tre jobbiga saker framför mig; åka buss, åka buss med hundarna och att träffa de där vännerna.
Det gick relativt bra. Bussresan gick bättre än förväntat och hundarna var oväntat duktiga, de som aldrig åkt buss förut. Väl på stan fick vi vänta 15-20 minuter på att Sofias vänner skulle komma. Jag frös som ett aber. Hsh kom dem och jag inser att jag verkligen har noll social kompetens. Jag framstår som en dryg jävel och oftast bryr jag mig väl inte, men det känns dumt mot Sofia att vara så dryg mot hennes vänner. Det tar tid för mig innan jag tinar upp och kan kosta på mig ett litet leende.

Nån jävel kom och kramade om dem tre och kramade även om mig. Fuck, jag hatar sånt. Dessutom passade Kami på att hugga tag i hans byxben vilket jag självfallet fått ångest av. Men vad skulle jag göra då? Hann inte reagera innan han kramade om mig. Sen kom nån brud och attackerade Kami, men hann dra sig undan då jag sagt att han bits. Men såna där människor irriterar mig som fan. Såna som bara hoppar på en hund utan att fråga först. Om Kami hade bitit henne skulle jag vara den som fick skiten. Well, skall införskaffa en liten munkorg till honom.
 
På bussresan hem var det proppat med folk, men jag klarade det i alla fall. Jag borde antagligen känna mig stolt och nöjd, men mest känner jag bara... tomhet. Att komma ut i verkligen visar mig väl hur jävla icke-frisk jag är. I min skyddade värld kan jag inbilla mig att jag är mycket friskare än vad jag egentligen är.

Skall ta och bada nu. Behöver värme efter att ha stått ute i den där jävla kylan.


mental update

Humör: jag känner mig liten och rädd. och har extremt dåligt samvete gentemot sofia för att hon precis tog ut hundarna åt mig. hon sa att det inte gör nånting, log åt mig, försökte få mig att lugna mig, men jag kan inte. en sån liten sak och jag känner mig hemsk.
Självdestruktiva tendenser: jag tror faktiskt inte att jag har några.
Ångestskala: dimma
Beundran: erica, som skrev så himla fint till mig igår.
Nattens drömmar: står i inlägget nedan.
Skit: min ekonomi. nu stressar den ihjäl mig.
Läsning: blandat igen. försöker typ bli klar med ett gäng halvlästa böcker.
Lyckomusik: tidiga hanoi rocks.
Glädjande ting: sofia ♥
Planer: leva? njuta av att ha sofia här hsh

Mardröm

Jag hade en sån hemsk jävla dröm inatt. Jag var med Bennie nånstans. I nåns hem. Jag hade extrem ångest och låg och tjöt och var helt panisk och hon bara sket i mig. Det pågick i flera timmar och hon brydde sig inte ett dugg. Det var som att hon inte såg mig. Så fort hon sa mig nånting så snäste hon bara. Senare kom det ett gäng sleazers dit vi var och då blev det ännu värre. Hon hade skitkul med en av de där tjejerna och struntade helt i mig. När jag sa att hennes hår var så fint, det såg ut precis som Mike Monroes, sa hon bara att håret var skitfult. Grinigt. Och fortsatte igga mig och ha kul med den där bruden.

Mardrömmar påverkar mig alldeles för mycket. Vafan, jag har liksom ont i magen nu! Jag borde bara kunna skaka det av mig, men jag kan inte. Jag är skräckslagen.

En snäll gest



Jag började nästan gråta när jag läste kommentaren. Först trodde jag, när det stod Erica, att det var från "Sofias" Erica, och att jag skulle få massa skäll. Men jävel i helvete, det är ju Erica! Min gamla barndomskompis som ständigt fick stå ut med att jag stylade henne och tog en jävla massa kort.
Erica, förstår du själv hur fin din kommentar verkligen är? Det är så fint gjort och jag tackar verkligen för det. Tusen tack!

Mysdag

Idag har varit en riktigt mysdag. Sofia har gått omrking i mysbrallor och min pyjamasjacka och jag har haft på mig mysbrallor och hennes Sofia-doftande tröja. Hon är världens mysigaste och egentligen borde jag ligga i sängen med henne nu och fortsätta mysa istället för att sitta här och blogga, men hon är så fin att se på. Gahg, jag är patetisk.






Gurgel

Har fixat lite med Bs och min musikblogg och skall nu ta och sminka klart mig. Känner mig stressad, fastän det egentligen bara är helt stört. Skall göra mat till mig och baby (mackaroner och falukorv - I love!) och sen jobba på redigeringen av boken i en timme eller så. Sen så har jag fortfarande inte skrivit dem där recensionerna och så har jag en hel del brev att svara på och dessutom vill jag gärna läsa klart Nineteen minutes men det är fan bara att glömma.

I think about you

Sofia ligger och läser i sängen, med Kiba bredvid sig tuggandes på ett ben och Kami halvslumrandes på hennes höft. Det är ett under att vi båda är vakna såhär tidigt. Skall ta och läsa lite bloggar, svara på mejl till Bertil och sedan ta ut hundarna på en promenad och gå till affären och handla lite skit. Sen skall jag fan få bada. Skulle gissa på att baby kommer bada med mig. Det är så jävla fint när hon är här ♥


mental update

Humör: bra. underbart fin början på morgonen med sofia här ;) ♥
Självdestruktiva tendenser: inga
Ångestskala: ytterst lite. två kanske.
NYHET: eftersom relationer är det jag har svårast för har jag bestämt mig för att börja blogga mer om mina relationer. det känns som att det är välbehövligt.
Beundran: mira. hon har klarat sig ur saker de flesta av oss inte skulle.
Nattens drömmar: dont remember
Skit: mötley crüe kommer till sverige. underbart i sig, men de kommer till peace & love och det är den veckan bennie och jag är nere i lund tillsammans med mina hundar, föräldrar och farmor och farfar. bennie är helt förkrossad och jag spenderade gårdagskvällen med att sjunga om hur mycket jag hatar mötley. fast som bennie sa så är det säkert de förbannade managernas fel igen. vince ville komma till både stockholm och göteborg och spela i sommar, men uppenbarligen blir det inte så. skitskit.
Läsning: lite blandat.
Lyckomusik: guns n roses. inte mötleykukfan iallafall.
Glädjande ting: mir finns i mitt liv igen ♥
Planer: han en underbar dag med min brud :D

fuck you, mötley!

FUCK FUCK FUCK YOU!!

mental update

Humör: okej
Självdestruktiva tendenser: ignoring
Ångestskala: ignoring
Beundran: jesscia från jack off jill. she's the queen
Nattens drömmar: dunno
Läsning: nineteen minutes - jodi picoult
Lyckomusik: jack off jill. esp. love song.
Glädjande ting: uhg
Planer: uhg

Dagens tips

Läs Bennies blogg.

Forgive me father for I have sinned

Idag är en svår dag. Jag känner det redan. Det kom liksom igår. Det är meningen att jag skall med Sofia och Bennie upp på stan. Till mammas jobb för att lämna in Bennies mobil, igen. Och hämta en borderlinebok som Sofia skall låna. Jag kommer inte klara det. Förstår inte ens hur jag skall klara av att ta mig ut med hundarna. Helst vill jag gömma mig under täcket och inte komma ut igen förrän ångesten har släppt mig. När jag har slagit mig fri.

Well. Här kommer ännu lite bilder från igår. Jag vet att de kan framstå som provocerande. Iof, det bryr jag mig inte särskilt mycket om. Bilderna visar en sanning och en verklighet som de flesta av oss inte vill erkänna existerar. Vad jag dick vill påverka är att allt bara är fejk. Bilderna är skapade för att visa en sanning av världen. Det är k o n s t.





Lek

Jag, Bennie och Sofia har lekt lite idag. Bennie - och minilite Sofia - har lekt modeller och jag fotograf.


Bennie poserade för bokomslaget till boken om henne. Sofia var tänkt att agera vampyr, men jag tror inte att de bilderna kommer användas.





Så jävla vacker människa!

Oregerliga hundar

Hundarna är helt förjävliga när jag är ute med dem på promenader och mår dåligt. Inte ångest, utan mer nedslagen. Kami är väl alltid ganska jobbig, men Kiba blir helt oregerlig. När det kommer folk nära eller en hund. Framförallt hundar. Så han slet ihjäl mitt lillfinger mer eller mindre, för en stund sedan. Aj som fan. Och jag känner mig som en värdelös matte när jag inte kan kontrollera honom. Jag får inte må såhär, för det går ut över hundarna och visar sig i deras beteenden. Så sluta nu för fan, Mana!

bästis & ex



jag mår itne alls bra just nu. har druckit öl, men jag är inte full, så ge fan i att skylla på det. jag är orolig för min bästa vän och min flickvän sover alltid när jag går sönde.r lyssnar på sisters of mercy som alltid är underbar, men just nu känns som det bästa bande tnånsin. 'även om det påminner alldeles för mycket omkinesen.

på tal om kinesen; syd, om du mot all förmodan läser det här. jag har hört saker från linda osm jobbar med din flickvän malin. hon har sagt dumma saker om dig. fan ta henne. du svek mig som helvete men jag vill fan aldrig att du skall lida ochjag vill verkligen itne att mlain skall trycka ned dig. hon har pratat om dig på jobbet, swagt saker som gjorde både mig och mamma rasande. låt henne inte tro att hon är så mycket bättre än dig, för det är hon inte. jag vet att du aldrig ville såra mig. och det har egentligen inegtning med det här att göra. just nu vill jag bara att du skall må bra och att din flickvän skall älska dig och uppskatta dig för den du är. så fan ta henneom hon sårar dig.

well. jag borde försöka sova. om jag har tur kommer bästis hit imorgon ♥

Så jävla underbar!

Mina människa är så jävla fantastisk. Först diskade hon massa glas och efter det satte hon sig ute på balkongen och slängde all skit som var det. Massa fimpar och ännu mer tomma ciggpaket från i somras/höstas. Nu är hon ute till soprummet och skall sen iväg till glasinsamlingen och slänga massa flaskor. Jag har liksom inte ens bett om det, det var hon själv som föreslog det. Jag blir helt mållös. Är inte van vid att folk hjälper mig sådär och speciellt inte nån som jag är tillsammans med.
Underbara, fina Sofia. Du är bäst ♥

Bröllop

Jag ska på Bröllop i juli. Det är min kusin Thomas som skall gifta sig. Det är en vacker plats där de skall viga sig, jag minns dock inte var. Inte nära Örebro i alla fall. När jag tittar på bilderna blir jag alldeles... harmonisk. Kyrkogården är underbar och bitar av kyrkan är från 1300-talet. Bröllopsfesten kommer vara vid en Herrgård som också är otroligt vacker med fina omgivningar. Jag är redan nu livrädd och vet inte om jag faktiskt kommer klara av att vara med, men jag vill verkligen. Om jag åker dit kommer jag finna kraft från naturen, det vet jag. Och Hecate kommer finnas där och vaka över mig. Och jag kommer ha massa Sobril och mina föräldrar där. Jag borde klara det. Jag hoppas det verkligen. Jag vill.

Mana och GnR


Det här är fan ren jävla lycka!

Att göra idag:


Vår & wicca

Det är så vackert väder ute. Solen strålar, inga moln. Massa snö. Jag mår så jävla bra idag. Känner hopp, framtid. Som vanligt när jag börjar må bättre börjar jag återta läsandet av wicca och magi. Det funkar inte att läsa om det när jag mår dåligt. Då känner jag mig bara som en värdelös wiccan som inte borde få kalla mig wiccan. Hsh, nu funderar jag på att återuppta läsandet av den där advanced-wicca-magi-nånting-nånting (jag minns inte vad den heter). Jag har såna vårkänslor. Ännu mer av att jag lyssnar på Lacuna Coil nu. Så, jag skall göra allt jag kan för att lyckas behålla den här känslan av lycka och glädje.

(Wow, Sofia gick upp nu. Snacka om förvåning!)

mental update

Humör: känner mig lugn. klok. det känns skönt. som att ingenting kan ta bort logiken i min hjärna just nu.
Självdestruktiva tendenser: inga. jag vill bara läsa och mysa med min flickvän och ha en underbar dag.
Ångestskala: ingen ångest alls. på riktigt alltså - ingen ångest alls! när var det så senast?
Beundran: jag själv. jag reser mig upp varenda gång jag fallit ned. dessutom vågade jag messa mira inatt. mira som jag saknar så jävla mycket.
Nattens drömmar: ingen aning och jag bryr mig inte heller.
Läsning: nineteen minutes - jodi picoult
Lyckomusik: jag kanske borde säga signal. ni vet, lite romantisk musik på alla hjärtans dag. men fan, jag spyr av mig själv ifall jag blir en såndär :P
Glädjande ting: livet
Planer: planer har jag inga. bara vara med sofia helt enkelt. så underbart!

Jodi Picoult & alla hjärtans dag

Ah, det är ju alla hjärtans dag idag! Jag har aldrig riktigt gillat dagen, men ville köpta nånting till mina bebisar. Sofia, Linda och Bennie. Fast jag gav dem deras presenter förra lördagen. Så typiskt mig. Jag orkar liksom inte vänta. Bennie blev skitglad för sin present; Nikkis Sixx Heroin diaries på engelska. Hon har den redan på svenska (den fick hon faktiskt också av mig ;P), men ville ha den på engelska också. Jag vill också ha!
Linda fick några ljus formade som kukar. Haha, jag var tvungen. Kunde liksom inte låta bli riktigt. Och Sofia... Hon fick ett spel, det är nog allt jag behöver säga :P

- - - - -

Sofia ligger och sover. Min lilla sötnos. Vi hade en helt fantastisk kväll/natt. Riktigt jävla bra. Skall låta henne sova vidare, så hon är pigg sen. Hon behöver få sova ut efter allt pluggande i veckan. Jag ska snart pallra mig ut med hundarna och sen bada, men först måste jag fortsätta läsa lite i den där Jodi-boken. Så jävla bra! Kan inte riktigt sluta läsa, fastän det gör ont som fan. Ondare för varje sida som går. Jag älskar Jodi. Hon är helt klart en av de bästa författarna som finns.

Längtan, it sucks

Linda drog hem för drygt tre timmar sedan och jag har sedan dess badat, klätt på mig, sminkat mig och svarat på ett mejl från Bertil. Längtar efter Sofia. Blir sådär rastlös timmarna innan hon kommer hit. Känner för att börja skriva på bok nummer två, men det känns så dumt att göra det innan jag redigerat klart Bennie-boken. Blir nog så att jag placerar rumpan i köket och läser tills hon kommer. Iiihh, jag längtar!

Gratis rakblad i Rosta

Utanför min ytterdörr står massa skräå från målarna som håller på och fixar i nån lägenhet här. Bland annat, precis bredvid min dörr, finns en tom målarburk med rakblad i. Fina rakblad. Gissa om jag är sugen att sno åt mig några.

mental update

Humör: jag är pepp. positiv.
Självdestruktiva tendenser: eeh
Ångestskala: just nu ingen ångest, men det vänds ju jävligt fort. tänker dock försöka vara så positiv som möjligt.
Beundran: crashdïet tamajefan! det är fan inte ofta svenskar fixar att göra bra musik. nåväl, snart kommer kill sammy ta över världen ;)
Nattens drömmar: jag bryr mig inte om vad jag drömt och jag minns inte heller så.
Läsning: nånting blir det väl, även om min skalle känns för splittrad för att kunna koncentrera sig på litteratur.
Lyckomusik: crashdïet, men det borde ni ju redan ha kunnat gissa er till.
Glädjande ting: sofia kommer hit! <3
Planer: ha underbart med världens underbaraste sofia (och dyrka crashdïet).

Gahg!

Det är för fan omöjligt att få sova ut när Linda sover över här! Jag vill ju vara pigg tills Sofia kommer hit för då skall det fan inte få bli mycket till sömn, men Lindan bara förstör. Bah! Har fått i mig massa kaffe nu i alla fall och skall snart tvinga ut mig i kylan med hundarna. Fyfän, det ser jag inte fram emot. Men det blir skönt att komma in igen och ta ett varmt bad.
Well, hsh; idag dyrkar vi Crashdïet.


you're a sex bomb love machine
69 shots o' gasoline
you're a piece of good 'ol fashion
second to none you're the main attraction

sirens screaming lights are flashin'
a burst of ragin' passion
yer the cutest sweet I've ever seen
yer my lady queen obscene

Städning

Sheise vad jag har städat! Är helt jävla slut nu. Har nästan bara kvar att skura av golvet och sedan är allt färdigt och rent! Perfekt för helgen. Då kan Sofia <3 och jag ägna oss åt supermys istället för annan skit (som om vi annars brukar städa så jävla mycket :P).

Back in the good old days



 
Håller på och städar lägenheten med Linda. Slog på mappen med låtar jag lyssnade på medan jag skrev första utkastet av boken om Bennie och helt plötsligt började Peaches låt Lovertits spelas. Jävlar vad jag längtade tillbaks till våren och sommaren 2008. Bennie och min Lovertit-sommar. Helt jävla underbar. Bennie, sommaren 2009 skall också bli en Lovertit-sommar, okej?

mental update

Humör: okej
Självdestruktiva tendenser: små
Ångestskala: ingen ångest hyst nu
Beundran: sofia. jävlar i helvete vad hon har pluggat den här veckan!
Nattens drömmar: det var nån komplicerad skit, men vad jag verkligen minns är att jag skadades i en olycka och fick benen typ uppfläkte. skitdjupa sår som jag försökte hålla igen med plåster men tillslut insåg att jag var tvungen att åka och sy dem.
Läsning: jag har återupptagit läsandet av picoults nineteen minutes vilket tyder på att jag verkligen börjar må bättre. det är en tung bok. tung som fan.
Lyckomusik: guns n roses.
Glädjande ting: linda skall hjälpa mig att städa lägenheten idag :) och ikväll skall vi käka mysmat. dessutom, nu är det bara en endaste dag kvar tills baby kommer hit <3
Planer: städa lägenheten.

Kärlek

Det blev en bra kväll tillslut. Jag har legat i sängen, med en snarkande Linda, en snarkade Kiba och en slumrande Kami bredvid mig, och läst klart den där vampyrboken av Charlaine Harris. Riktigt bra bok så länge jag inte tänker på den värdelösa översättningen och på att språket överhuvudtaget var felstavat på praktiskt taget varje sida. (Har beställt de tre nästföljande böckerna i serien, men då på engelska).

Skall snart lägga mig och läsa i en bok av Oates tills jag är trött nog att kunna somna. Och hoppas på att få drömma finfint om min baby ♥ Jag är så förbannat jävla kär i henne.

Sofia,
hold on to my heart

Ångest och ap-psykon

Jag hade extrem ångest förut. Linda kom hit och vi spelade fia med hutt och planerade att bli fulla och gråta. Efter lite alkohol var jag så körd av ångest att jag inte kunde tänka på annat än att åka och träffa mr Borderline och ta emot vilka tabletter han än skulle ge mig.

Vi tog ett bad och ångesten blev bara ännu värre och jag skickade massa sms till Sofia och förklarade massa saker om hur jag känner. Hon sa åt mig att ta sobril vilket jag gjorde och nu äntligen kan jag andas och existera igen. Sitter här vid datorn och käkar choklad medan ap-psykot Linda ligger i sängen och läser. Det kan nog bli en bra avslutning på kvällen ändå.

The band


mental update

Humör: jag är ganska glad. känner mig dock stressad av nån anledning.
Självdestruktiva tendenser: nada
Ångestskala: lite ångest bara
Beundran: linda, som vågade berätta om sina känslor för en viss person, fastän det var skitläskigt och hon var apnervös. jag skulle fan aldrig våga göra det! linda, du rockar fett för fan!
Nattens drömmar: ingen aning 
Läsning: död tills mörkret faller - charlaine harris
Lyckomusik: wasp
Glädjande ting: mamma och pappa skall handla åt mig idag. underbart. och linda kommer hit efter jobbet.
Planer: få bort värken i skallfan

So just hold me




Det känns mycket bättre idag. Sofia och jag har talat som fan på msn de senaste dagarna och på fredag kommer hon hit för att spendera en helg med mig helt utan annat sällskap (än hundarna såklart). Vi behöver det. Eller, det kanske bara är jag som behöver det egentligen eftersom jag alltid är den som strular till allt, men ni fattar säkert vad jag menar.
Jag kommer nog vara smått distanserad ett tag, men det är bara en överlevnadsmekanism. Så, ja... jag mår faktiskt bra idag :) Och ikväll kommer Linda för att supa skallen av sig.

Kickarnas kick

Slog på datorn, på med winamp och wasp och pangbom fick jag världens jävla kick! Let it roar heter låten och jag tycker verkligen att ni skall lyssna på den nu, för det är en gratis kick.




Plugghästar

Idag har jag hjälpt Bennie att plugga historia. Det var instuderingsfrågor att besvara och det gick riktigt bra faktiskt. Oväntat bra. Det är fan alltid kul att hjälpa henne med skoluppgifter.


Ett litet hål av trygghet

Så, hur mår jag idag då? Bättre än igår. Hela gårdagen var... inte verklig och ärligt talat har jag minnesförluster därifrån och det är nog lika bra att ha det så. Idag ska jag bara försöka läsa och lyssna på musik som stärker mig. Jag kan aldrig få nog av NIN. Trent Reznor är min ängel. Marilyn Manson är min gud (ja, jag var tvungen att få in honom däri). Jag har ont i magen och känner mig orolig, men idag är det i alla fall hanterbart. Bennie kommer hit efter skolan, tackgodegudtyp, och imorgon vill Linda supa sig full med mig. Det kan nog bli bra. Fast egentligen skulle jag vilja krypa ned i ett hål, med böcker och musik och hundarna hos mina föräldrar, och inte komma tillbaka förrän jag är starkare än nu och vet mitt eget värde. Det är ett helvete att vara tillsammans med någon när man inte finner något av värde hos sig själv och hela tiden även tvivlar på sin egen förmåga och intelligens. Jag måste helt enkelt bli starkare.

Jag tror jag vet

Jag tror jag kommit på varför jag känner såhär. Fan. Jag är ganska övertygad om det. Och om det är så... Då är det skit. Då är jag skit. Då är allt skit. Allt bara töntar sig.

slå mig

Jag kommer förstöra allting. Jag vill inte. Vill inte! Men det är precis vad som kommer hända och jag kan inte sluta gråta nu. FÖRSVINN MANA FÖR HELVETE!

I do not want this

I'm losing ground
you know how this world can beat you down

I'm made of clay
I fear I'm the only one who thinks this way
I'm always falling down the same hill
bamboo puncturing this skin
and nothing comes bleeding out of me just like a waterfall I'm drowning in
2 feet below the surface I can still make out your wavy face
and if I could just reach you maybe I could leave this place
I do not want this
I do not want this
I do not want this
I do not want this
don't you tell me how I feel
don't you tell me how I feel
don't you tell me how I feel
you don't know just how I feel
I stay inside my bed
I have lived so many lives all in my head
don't tell me that you care
there really isn't anything now, is there?
you would know, wouldn't you?
you extend your hand to those who suffer
to those who know what it really feels like
to those who've had a taste
like that means something
and oh so sick I am
and maybe I don't have a choice
and maybe that is all I have
and maybe this is a cry for help

I do not want this
I do not want this
I do not want this
I do not want this
don't you tell me how I feel
don't you tell me how I feel
don't you tell me how I feel
you don't know just how I feel

I want to know everything
I want to be everywhere
I want to fuck everyone in the world
I want to do something that matters

- NIN -

Hurrni

Jag pallar verkligen inte med det här.

use you, erase me


wtf!!

De har bytt ut skylten i trapphuset där namnen med alla som bor här står uppskrivna. Och vad fan får jag se?! Det står M.Tunmats/S. FUCKING Seow. WTF?! Jag vill inte ha hans jävla namn här. Drt lär ju ge lägenheten dålig karma eller nåt. Shitheads.

Tom mage hjärta Mana lika med sant

Jag har inte ätit nånting idag och jag känner mig stolt. En tom mage skänker mig en glädje som inte mycket annat slår. Jag inte speciellt hungrig heller för magen är full med kaffe.


Förresten. Den här låten är ju underbar. Kärleksunderbar. Jag blir nästan lite kär. Och om jag fick välja vilken sångröst i världen som jag själv skulle vilja ha så väljer jag utan tvekan Caroline av Ugglas.
 

Hemligheter

Vissa saker kan jag inte erkänna. Inte ens i psykbloggen. Jag ska ta min dagbok sen, sätta mig skönt i sängen och bara skriva. Men först skall jag fortsätta här, öva mig i att inte känna nånting, tills klockan är nio. Då ska jag gå ut med hundarna och efter det tänker jag bada. Bada tills jag blir så trött så jag kan sova och när jag vaknar imorgon skall jag fortsätta lära mig att inte ha några känslor. Klart slut.

L Word

Official Fan Site of The L Word
Offical Fan Site of The L Word

Jenny

Jag gjorde ett test på Facebook om vilken karaktär i L Word jag är och jag kan ju knappast påstå att jag blev förvånad av resultatet. Texten stämmer in skrämmande bra på mig också.


Reptile

Jag bara sitter och tjuter. Lyssnar på NIN. Jag klarar inte det här. Seriöst. Jag gör inte det. Jag vill bara få ett slut på allt. Nu.

Like an insane person

Det blev ingen fest hos Olov i lördags. Av ett antal anledningar kände vi oss inte direkt välkomna dit och bestämde oss för att istället stanna hemma hos mig (anledningarna tänker jag inte nämna här, men kanske kommer jag skriva om det i psykbloggen för att lätta på allting).
Det blev en väldigt mysig kväll. Jag, Sofia, Bennie, Linda, Lindas kusin Ellinor och så Bertil (som egentligen heter Linda men fick smeknamnet Bertil av Bennie eftersom hon - precis som jag - hatar när två personer heter samma sak och allt krånglar till sig).
Vi satt mest i sängen och pratade och lekte dricklekar. Någon gång började jag dock känna ångesten. Jag tror jag kände mig utanför av någon anledning, eller bara allmänt fel, så jag gick in i badrummet och spydde ur mig allt mitt innehåll och sen var jag okej igen.

Ellinor och Bertil satt i sängen medan vi andra fyra satt i köket, rökte massa cigaretter och pratade. Bennie och Sofia grät och öppnade sig. Det var så skönt för båda två är lika omöjliga med att få ur saker. De är så jävla svåra att komma inpå livet. Bennie grät och kramade om mig och sa flera gånger att jag inte fick försvinna. Jag kan inte beskriva hur skönt det kändes att höra, för jag har aldrig riktigt trott att hon faktiskt bryr sig. Jag vet inte om jag fortfarande gör det, men det var skönt för stunden, och jag lovade att aldrig ta livet av mig och det är nånting jag håller fast vid. Ni måste inse att jag inte är en sån som väljer den vägen. Dessutom skulle jag aldrig lämna mina hundar.

Hur som helst var det en fin kväll och jag är väldigt glad att Ellinor och Bertil kom hit och jag är väldigt glad för att Linda har dem i sitt liv. Det behöver hon.



Sofia var så förbannat jävla fin. Sexig. Jag kunde inte låta bli henne. Och framför allt kunde jag inte hålla käften om hur sexig hon var. Linda - och framför allt Bennie - blev galna på mig. Inte mitt fel ju, att min flickvän är så förbannat jävla het.



Linda var lika galen som vanligt och så himla fin i sin nya tröja. Kolla utstrålningen liksom! Shit!



Såklart började hon dansa också. Det går nog inte en dag utan att den där bruden dansar :P



Kami <3 Han blev helt förälskad i Ellinor.



Bennie - nya Grynet.



Bertil, Ellinor och såklart Kami i Ellinors knä. Det tog inte lång tid förrän han förstökte pussa henne över hela fejjan.



Bennie - the fatherfucker



Bertil. Hon fick två smeknamn av mig under kvällen. Borderline och Sean Brennan. Så jävla lika Sean!



Lindan


Så jävla söt bild.



Ingen kommentar



Halvan <3


Bara se på henne. Jag börjar rysa.



<3



Linda och Ellinor



Bennie - som snyggast


Jag älskar den är bilden



Och Sofia är så sötast i världen



Bertil, Ellinor och Linda



Dem är så jäkla fina tillsammans

Text

Jag har skrivit en ny text under bilden på mig själv. Kändes som att det behövdes.

What came next was so much worse

Sixx AM. Det enda som funkar att lyssna på när jag mår såhär. Förutom Nine inch nails. Men Sixx AM ger mig mer energi. Kraft. Nine inch nails får mig bara att inte längre känna mig ensam. Sixx AM ger någonting mer än så.

Natten var den hemskaste på länge. Jag tror att jag redan i söndagsmorse förstod vad som skulle komma. Jag låg i Sofias famn på kvällen och grät och öppnade mig och sen blev det mer L Word, men egentligen var jag så långt ifrån klar.

Sofia somnade vid två och under de närsmta två timmarna blev det bara värre och värre. Först kunde jag inte ens gråta, men sen när tårarna väl kom gick det inte att få slut på dem. Det blev panisk gråt. Vid fyra fanns rösterna där igen. Jag kan inte minnas när jag senast verkligen hörde dem. Så länge sedan är det med andra ord.


Pray for me,
'Cause I don't want to
Pray for me,
If you love me.
Cross your heart and hope that I wont die before the best day of my life.
Just pray for me tonight.

Destruktiva nattankar

Jag kan inte sova så jag kan lika gärna sitta här och försöka få ur mig mina tankar. Jag vet inte hur det skall gå till. Alldeles för mycket virvlar omkring i mitt inre och jag har svårt att sätta ord på vad det är jag faktiskt känner. Det är för mycket känslor. För mycket för mig att kunna hantera. Jag vet inte vad jag skall göra.

Jag funderar på att gå in i badrummet och skära mig, men jag är livrädd för att Sofia skall vakna och upptäcka vad jag håller på med. Risken är visserligen inte särskilt stor, hon sover som en stock. Jag har pillat med hennes hår, gått omkring i lägenheten, tänt lampor inne i köket och suttit där och skrivit dagbok, och jag har slagit på datorn och sitter nu här och dunkar på tangenterna och hon sover fortfarande lika djupt.
Ändå finns ju risken där och jag vill verkligen inte att hon skall se mig sådan. Hon har redan fått se alldeles för mycket.

- - - - -

Jag vet inte vad jag gör. Vem jag är. Jag vet inte hur jag tar mig vidare från där jag just nu är, till nästa steg på planen. Hur ska jag gå tillväga för att lyckas förflytta mig? Det känns som att inlägget stinker självömkan, men jag tycker faktiskt inte synd om mig själv. Jag behöver bara få skriva av mig litegrann.

- - - - -

Jag pratade med Sofia om djupa saker. Sånt som ingen annan vet. Det är sannerligen farligt. När det tar slut mellan oss kan hon vända det emot mig och skulle då bli en livsfarlig fiende. Jag bara väntar på smällen. Väntar på att hon skall träffa en frisk, söt, glad och positiv tjej och lämna mig så som Syd gjorde. Det har gått så långt att jag ser varenda tjej som ett potentiellt hot. Det trodde jag aldrig att jag skulle erkänna här i bloggen. Jag hör ju själv hur förbannat sjukt det låter, och ändå kan jag inte mota undan känslorna. Tankarna.

Jag skulle vilja väcka henne. Be henne hålla om mig så jag får känna mig sådär trygg igen. Bli tröstad. Jag vet att det är vad hon kommer säga imorgon, när hon får läsa det här, att jag skulle ha väckt henne. Men det fattar ni väl, inte fan kan jag väcka henne för att jag behöver tröst och trygghet. Det vore bara egocentriskt.
Inte heller kan jag messa Linda. Antagligen skulle hon inte ens vakna av messet, men ifall hon gjorde det skulle jag inte förlåta mig själv. Hon kommer snart gå upp, för att bege sig till jobbet, men jag tänker inte förstöra hennes morgon med ett ångestluktande jävla sms från mig. Det funkar inte så.

- - - - -

Vad fan är det meningen att jag skall göra egentligen? Jag skulle vilja lägga mig och sova, men jag vågar inte. Jag låg där förut, på kanten av sängen med henne tätt intill, men jag vågade inte stänga ögonen. Jag får inte sova nu och vakna upp till en ännu värre ångest och en flickvän som åker ifrån mig. Jag är hellre vaken. Ser på henne medan hon sover. Rör vid hennes hud.
Det är vad jag skall försöka göra nu. Om det inte funkar hamnar jag väl troligtvis här igen eller så tar begäret efter blod och smärta över så totalt att jag faktiskt beger mig in i badrummet och börjar karva.

- - - - -

Vad fan vet jag egentligen?

Djävulskap

Det känns som att jag skall börja böla när som helst. Jag har så förbannat ont i magen och bröstet att jag vinglar omkring när jag försöker gå. Jag vill bara ha bort det, men jag vet ju att det inte kommer försvinna så länge jag mår som jag gör. Hela dagen har varit en enda lång känslostorm. Får hela tiden anstränga mig för att inte explodera sönder och skrämma iväg Sofia.
Fuck. Illamående som fan också.

I woke up dead today



Världens finaste rygg


Pluggis



Min söta flickvän ligger i sängen och pluggar. På söndag skall jag allt förhöra henne och vara stenhård. En führer till flickvän/lärare. Det blir finfint det. Skall försöka dra bort henne från pluggandet snart, så vi kan traska iväg och hämta ut mitt paket jag fick med posten idag. Och efter det glo på lite L Word innan Linda kommer hit. Ikväll skall jag få klippa Sofia =D Det blir underbart!

mental update

Humör: Jag mår bra faktiskt. Det är så jävla skönt!
Självdestruktiva tendenser: Inga!
Ångestskala: Ytterst minilite.
Nattens drömmar: Drömde att Linda pratade engelska med mig (vi brukar ha en tendens att snacka engelska med varann när jag druckit). Och så drömde jag om en av bookhororna också.
Läsning: Nya Hennes som jag fick idag ♥
Lyckomusik: Le Tigre
Glädjande ting: Sofia är här :D Och det är massa snö ute.
Planer: Ha snöbollskrig med Sofia och hundarna. Träffa Linda en sväng innan hon drar iväg på bio. Och ikväll gissar jag på att det blir en jävla massa tittande på L Word =D

Party

Imorgon är det fest hos Ollonet. Linda, Bennie (förhoppningsvis), Lindas kusin Ellinor och hennes ex Linda kommer hit innan så går vi dit tillsammans. Jag känner mig peppad som fan. Ska försöka tvinga på Sofia ett linne utan BH under skjortan hon skall ha på sig. Det kommer bli så fint till hennes rutiga brallor och uppsatta hår. Fattar ni ens hur sexig hon faktiskt är? Jag vet redan vad jag ska ha på mig. Röda stuprör, svart skjorta och min röda- och svartrutiga slips. Det blir snyggt. Jag skall tamejfan rocka röven av mig. Yay!

Dont drink poison

Sofia verkar inte uppskatta när jag sjunger Le Tigre-låter för henne medan hon försöker sova. Jävligt dålig stil.

Nåväl. Hur mår jag idag? Sedan jag läste om schizotypal har saker känts så mycket lättare. Jag har fått svar på en hel del frågor och det känns lättare att existera. De senaste dagarna har jag haft väldigt lite ångest. Igårkväll mådde jag dock konstigt. Vet inte hur, men det kändes som att jag vandrade på gränsen, men efter att ha badat med baby och sedan glott på massa L Word kunde jag för första gången på länge somna in i sängen utan skräck för sömn och skräck för att inte kunna somna. Det är skönt.

Äckelpatetkär

Jag är nyvaken. Sitter här med en stor jävla kaffe och försöker vakna till liv. Fick en smärre chock när jag vaknade och insåg att Sofia låg naken. Haha, hon som är så jävla osäker på sig själv jämt, ligger naken och sover i min säng. Medan jag har skitmycket kläder på mig :P En bra början på dagen, helt klart ;D
"Nu vet mina bloggläsare att du är naken."
"Vafaan... neeeej." Världens gnällröst.
Ja, jag är äckelpatetkär.

Mystorsdag


Finast i världen ♥


Jag och babydarling har myst i badkaret ett tag. Sofia med en bok om pedagogiskt ledarskap ("det suger röv") och jag med en varmpyrbok som är riktigt värdelöst översatt och stavningen suger röv (fast historien är bra). Snart skall vi lägga oss i sängen, dricka cola, käka tomtar och chips och glo på världsbästa L Word. Ibland är torsdagar riktigt finfina.


mental update

Humör: fnittrig
Självdestruktiva tendenser: småminimini
Ångestskala: lite ångest bara
Nattens drömmar: vejag har ingen jävla aning
Läsning: massa olika
Lyckomusik: helter skelter med mötley <3<3
Glädjande ting: sofia är på väg hit =D
Planer: venne

jag jag jag igen

1. Hur gammal är du om fem år?
fan, jag är 28 då :I

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
linda och bennie doll-fjanten

3. Hur lång är du?
168

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
uhm... jag glor bara på massa l word typ. fast party monster kanske är den senaste?

5. Vem ringde du senast?
mamma

6. Vem ringde dig senast?
mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"okej. bra" från sofia

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta

10. När såg du senast din mamma?
idag

11. Vilken ögonfärg har du?
blå och gula

12. När vaknade du i dag?
vid tolv

13. Vilken är din favoritjulsång?
den där med elvis fan

14. Vilken är din favoritplats?
var som helst när sofia är med *patet*

15. Vilken plats föredrar du minst?
akutpsyk

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
jag kan inte tänka framåt sådär

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
eld

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
bennie i guess

19. Hur stor är din säng?
vet inte. ganska stor.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
stationär. sålde precis den bärbara till linxxan.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
pyjamas när jag är själv, naken när sofia är med

22. Hur många kuddar har du i sängen?
fyra

23. Hur många landskap har du bott i?
ett?

24. Vilka städer har du bott i?
örebro och askersund

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

barfota

26. Är du social?
ibland

27. Vilken är din favoritglass?

vet inte

28. Vilken är din favoritefterrätt?
kladdkaka kanske

29. Tycker du om kinamat?
som fan

30. Tycker du om kaffe?
jao

31. Vad dricker du till frukost?
kaffe

32. Sover du på någon särskild sida?
helst på höger sida

33. Kan du spela poker?

på mobilen =D

34. Tycker du om att mysa/kela?
med sofia ja, annars inte.

35. Är du en beroende människa?
ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
nope

37. Vill du ha barn?

tror inte det

38. Kan du några andra språk än svenska?
engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

båda

41. Vad spenderar du helst pengar på?
böcker och öl

42. Äger du dyrbara smycken?
nej.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
l word

44. Kan du rulla med tungan?
nej

45. Vem är den roligaste människan du känner?
bennie

46. Sover du med gosedjur?
bara gosehundar

47. Vad har du för ringsignal?

wasp-låt

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

vet inte

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
min musmatta

50. Flirtar du mycket?
när jag är full, ja

51. Kan du byta olja på bilen?
hahaha, hej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
läser massa olika böcker hela tiden

54. Läser du någon dagstidning?
nättidningar

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
hennes?

56. Dansar du i bilen?
japp =D

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
rockklassiker ofc

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
dunno

59. När var du i kyrkan senast?
jag går aldrig dit

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
alla lärarna på IVn

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
vet fan inte

Att diskutera

Jag gillar att diskutera. Väldigt mycket faktiskt. Däremot försvinner hela tjusningen med det hela när den man "diskuterar" med säger att man bara är ute efter bråk eftersom man har en annan åsikt. Ännu värre när personen i fråga hela tiden försöker dumförklara en. I mina svagare stunder slår sånt ned mig totalt. Ofta vågar jag inte diskutera med människor som inte känner mig och vet på ett ungefär hur jag fungerar. Idag är jag dock ganska stark och ser mest med ro på det hela.

P.S. Kan nån berätta för mig vad FTW står för? Danke.

Schizotypal personlighetsstörning

Av en slump började jag läsa om schizotypal personlighetsstörning igår, en av diagnoserna jag har. Har varit så inriktad på borderline och det finns så mycket litteratur att finna om det att jag inte riktigt ägnat nån tid åt att läsa om en av mina andra diagnoser. När jag läser inser jag dock att schizotyp stämmer så otroligt väl in på mig, kanske mer än vad jag själv tycker att borderline gör. Började fnittra när jag läste och kände ett lugn inom mig för första gången på månader. Diagnosbeskrivningen förklarade saker för mig som jag alldrig tidigare fått svar på. Det kändes bra som fan.

Strippa = du kan inte skriva bra?

Fann en blogg där användaren verkligen dissar Champagneflickan, eller snarare Caroline Jensen själv. Var tvungen att kommentera, vill ju veta vad det är hon stör sig så mycket på. Hsh, i det andra inlägget om boken undrar bloggaren var Carolines redaktör finns och nån jäkel har kommenterat: "...hon kanske förhandlade bort redigering in natura?" Det där är ju bara elakt.
Bloggaren verkar tycka att man inte kan skriva bra om man arbetat som strippa och jag förstår verkligen inte varför. Sitter skrivförmågan i vad man arbetar med? Ja, då borde ju jag sannerligen vara skitdålig på att skriva för jag har ju varken arbete eller utbildning.
Jaja. Jag älskar iallafall boken och hoppas att fler kommer läsa den. Speciellt alla dessa människor med förutfattade meningar om strippor.

Saknad

Jag saknar Sofia sådär mycket att jag blir alldeles rastlös. Vafan, jag är inte vad vid att sakna folk såhär och det gör mig smått... jag vet inte. Jag är nog inte så bra på att hantera saknaden. Vill helst bara ha hit henne och sen inte släppa henne igen. Typ låsa in henne i badrummet eller nånting. Längtar som fan till fredag ♥

Litterär update

Det blev tolv böcker utlästa i januari. Jag hade tio som mål och känner mig glad och nöjd med att jag lyckades med det. Förra året hade jag också tio utlästa böcker som mål varje månad, men för det mesta klarade jag det inte. I januari 2008 var det ett helvete att försöka läsa. Allt jag kunde tänka på var att jag ville ha tillbaka Syd och inte ens böcker om krig och misär kunde få mig att släppa tankarna på honom. Nu kan jag nöjt konstatera att fastän jag lidit av en hemsk ångest större delen av januari så har jag klarat av att läsa. Det är tamejfan kanon!

På bokens framsida står det att Vi som hade alla rätt är en undergångsroman. Av utseendet att döma har jag alltid trott att boken var en typisk, tråkig chiclit och hade beslutsångest innan jag trots allt bestämde mig för att köpa den. Nu är jag glad att jag gjorde det för boken är knappast en trist chiclit och den har en intressant historia att berätta.
Cecilia och Minna arbetar inom TV. Cecilia som framgångsrik programledare och Minna främst som fotograf och journalist. Cecilia har vad som på utsidan framstår som den perfekta familjen med man och två barn, men under ytan visar det sig att så knappast är fallet. Hon har en mamma som inte ser hur duktig dottern är och ständigt berömmer sin son och hans fru som är hemma om dagarna och tar hand om barnen. Maken talar hon nästan aldrig med och han tycks ta för givet att hon skall sköta allting i hemmet, fastän hon har ett tidskrävande jobb på tevekanalen. Dessutom börjar karriären slutta utför. Hon börjar ses som en hård, halvgammal tant trots att hon inte är äldre än 35+ och hon vet med sig att slutet på karriären är nära om hon inte gör nånting åt situationen. Dessutom har hon en otrohetsaffär med en charmerande minister som dock ganska snabbt förlorar intresset för henne.
Minna är ensamstående mamma och lever efter mottot att ensam är stark. De båda kvinnorna brukade vara nära vänner, men har numera inte alls den kontakt de tidigare brukade ha. När de får i uppgift att granska en minister inför det stundande valet tillsammans ställs de inför prövningar och beslut som både drar dem närmre varandra igen, men också hotar med en katastrof.
Jag gillade boken från första början och författarna Kristina Thulin och Jenny Östergren använder sig av ett bra och välskrivet språk. Det är en intressant historia med inblickar i arbetet bakom det lyxiga tevelivet som visar sig vara allt annat än lyxigt och glassigt. Läs boken, den förtjänar en fyra i betyg.

Författarduon Nicci French har ännu en gång skrivit en spännande och fängslande thriller som höll mig i sitt grepp från första sidan till sista.
Den här gången handlar berättelsen som en förälders värsta mardröm. Om några timmar skall Nina ta med sig de två barnen och nya pojkvännen på semester i Florida och det är sannerligen en välbehövlig semester. När dottern inte kommer hem från en fest hon varit på kvällen innan vet Nina genast att nånting är fel, hennes dotter skulle inte frivilligt skippa semestern som hon sett fram emot så länge. Hon drar in polisen som hela tiden försäkrar henne att det inte finns nånting att oroa sig för. Tonåringar är nyckfulla och det är vanligt att de rymmer hemifrån. Nina ger sig inte, väl medveten om att nånting är allvarligt fel och ger sig själv ut och letar efter sitt försvunna barn.
Historien utspelar sig under en enda dag, men blir för det varken långtråkig eller händelselös. Hon ställs inför frågor hon aldrig tidigare övervägt och stöter på hemskheter som får henne att frukta att nånting riktigt allvarligt hänt hennes älskade dotter. När hon finner en död flicka i en båt känner hon utmattningen skölja över henne, men hon fortsätter leta och ger sig inte förrän hon har svar på alla sina frågor. Boken får en fyra i betyg.

Caroline Jensen är i 20-årsåldern när hon lämnar livet som student (juridik) och beger sig till Danmark och Köpenhamn för att börja arbeta som strippa. Hon ser nykter på sin nya situation och planerar från början att endast arbeta i Köpenhamn i en månad, en vistelse som breder ut sig till ett helt år. Hon spenderar kvällarna med att charma kåta, rika män och dricka sig mätt på champagne och strippa till låtar med Nine inch nails. Hon lever lyxliv med dyra kläder och massa alkohol och får en kick av sina uppträdanden. Dessutom lär hon sig snabbt att klänga på strippstången i en show som blir den mest populära på klubben. Allt får dock ett abrubt slut när en av hennes vänner, som också jobbar som strippa, blir mördad och arbetet inte längre känns lika lockande.
Caroline Jensen är en mycket intelligent kvinna (med förbannat bra musiksmak) som använder ett suveränt språk och vet hur man skriver för att göra en historia intressant. Hennes bok är en skildring av hennes korta liv som strippa, men avhandlar även tiden innan som efter massa olyckor och hemskheter får henne att lämna studentlivet för en stund. Hon ger en intressant skildning av hur livet som strippa, och även prostituerad, kan vara och jag kunde knappt lägga boken ifrån mig. Betyget är en stark fyra.



Bloggutmaning

Jag blev lite rädd måste jag allt erkänna, när jag blev utmanad av pat punkt att anta den här bildutmaningen. man ska lägga ut den fjärde bilden i den fjärde mappen och med tanke på alla skumma bilder jag har, hade det ju kunnat bli vad som helst. men jag hade tur ;P bilden var ju inte farlig alls. inga halvnakna bilder eller sönderskurna armar eller överfull packad idiot-mana på bilden.



Jag utmanar Linda, LeticiaNina och Ceriadwen. Kom igen nu brudar! ♥


sucker

Jag mår... kuknylle typ. Ångest. Nästan hela jävla tiden. Jag fattar inte varför. Fattar inte vad jag skall göra för att lyckas övervinna den.
Jag vill inte. GAAAAH!

mental update

Humör: ledsen och rädd
Självdestruktiva tendenser: starka
Ångestskala: hög
Nattens drömmar: vet inte
Läsning: hårdrock: rundgång, nitar och nackspärr - melker becker och mattias lindeblad
Lyckomusik: evanescence
Glädjande ting: min flickvän 
Planer: övervinna ångesten

too much to deal with

I lördags gick saker smått åt helvete. Jag tänker inte gå djupt in på det här, inte ens i psykbloggen skulle jag tro, för det är för personligt. Men hsh så rymde Kami medan jag och Bexx låg i badkaret. Sofia och Linda jagade honom och jag blev panisk. Såg framför mig hur han sprang ut på vägen och blev påkörd. Det krävs inte mycket för att den lilla hunden skall sluta andas. Jag sa mig själv att om han dog skulle jag ta livet av mig. Jag skulle inte klara att leva utan honom, precis som jag inte heller skulle klara att leva utan Kiba.

De fick tag på Kami, men jag mådde så kasst att jag tog en Sobril (det visade sig att jag faktiskt hade 3,5 eller 4,5 stycken kvar istället för två som jag hade trott). När jag satt där i köket, Sobrilseg och ångesttyngd, skrev jag en text.

Sometimes life's too much to deal with
the feelings take over
and there's no return
and no hope
You can not handle everything that's running through your head
and you try to escape
Drugs, pills, alcohol and razors
they're the true angeles in this life
No god will help you through the pain
and through the ache in your chest

you come up with all these escapeplans
razors
overdoses
hanging
but in the end
you're too scared to take the step
´what will i miss?´
´what will happen?´
´how will people react?´
but honestly my dear
nobody cares in the end

You try to make it through the day
one step at a time
you hold your breath
waiting for a miracle to happen

miracles are for fairytales
for my little pony and doctor snuggles
in reality
all you got is yourself

the people around you
say they understand
but it's all just a piece of shit
shit,
deeper than the anxiety that fills you
fills you until you're through

Hur tar man sig upp på fötter igen?

Jag har sån ångest. Läser i en bok om hårdrock och det funkar förvånandsvärt bra att hålla ångesten på en viss distans, men så fort  jag lägger den ifrån mig kommer skiten igen. Jag vill helst bara sova, men jag måste verkligen jobba på mina vanor. Lära mig att somna i tid och sedan gå upp efter sju, åtta timmars sömn. Att det kan vara så svårt. Jag hade hoppats få träffa överläkare F snart och få honom att skriva ut recept på bra sömntabletter, men som jag tidigare nämnt kommer jag troligtvis inte få någon tid till honom förrän i mars.
Linda kommer efter jobbet idag och det känns som en räddning. Att inte behöva vara själv. Sofia åkte härifrån imorse och jag var på väg att börja gråta, men kunde hålla mig ifrån det. När hon tog en senare buss än vanligt kände jag lättnad, men sedan var hon snart försvunnen. Jag som brukar törsta efter ensamhet törstar nu efter sällskap. Nästan hela tiden. Jag måste ta mig upp på fötter igen, men det är så ofattbart svårt. Jag vet inte hur man gör. Jag vill ju bara leva.

Kärleken till Mötley Crüe



BexxBennie läser The Dirt för tredje gången. När hon hade med sig den när hon kom hit i fredags kunde jag inte låta bli att småläsa lite och även lyssna på Bennies citeranden.
"Åh, det är nu Razzle dör" sa hon medan vi spelade Fia med hutt (ja, hon läste samtidigt).
Och jag kunde riktigt känna sorgen jag själv kände när jag läste det avsnittet. I början var jag så arg på Vince för att han kört bilen som Razzle satt i, men efter lite rationellt tänkande ändrade jag mig. Razzle var minst lika drogpåverkad som Vince och han valde själv att sätta sig i bilen.

Vi kollade på bilderna och vid bilden på Vince och hans dotter Skylar - som dog av cancer när hon var miniliten - kände jag hur det knöt sig i magen. Vi konstaterade att om Skylar fått leva skulle hon idag se ut precis som hennes pappa gjorde som ung. Med andra ord skulle hon vara farligt vacker.

Jag läste boken innan jag riktigt började lyssna på Mötley. Det var boken som skapade mitt intresse och jag vet att jag skulle uppskatta den ännu mer än vad jag gjorde då (helt otroligt, men det går faktiskt) nu när jag faktiskt vet vilka medlemmarna är och vilka låtar som är vilka.

Bennie för helvete, LÄS KLART BOKEN SÅ DET BLIR MIN TUR SNART!!

En sanning

Linda om Manons (efter att ha läst tre, fyra kapitel i hans självbiografi):

- Jag har ju alltid vetat att han är intelligent, men inte intelligent!

Utdrag

Ur min dagbok från igår.

21.24

Jag vet inte hur man rider ut ångesten. Jag kan ta tabletter, alkohol och rakblad, tills det känns bättre, men jag vet inte hur man går tillväga för att ta bort ångesten utan dessa tillhyggen - om man nu kan kalla det så.
Allt känns bara overkligt. Hur kan man leva, överleva, i en dimma av overklighet? När man inte ens tror på sin egen existens. What am I supposed to do?
Jag borde vara så lycklig och rofylld nu. Min fina Sofia är här. Vi har haft en mysig kväll med bad och L Word och jag kan nästan bara tänka på hur jag skall lyckas döda den här förbannade ångesten.


RSS 2.0