Nördot headbangar

Linxxan är här. Vi har gjort supermys här hemma. Just nu sitter hon på toa och skiter så jag kommer med andra ord inte kunna kissa på timmar. Jobbigt läge.
Känner mig sådär halvt ångestäcklig. Försöker dra ned på Sobrilen. Skall försöka skriva istället för att ta Sobril när ångesten kommer. Dessutom har jag bara en Sobril kvar. Iof är det december imorgon och jag har för mig att det är i början av december jag kommer få ta ut mer Sobril.

Gahg. Jag har liksom ingenting att skriva här, Förutom att Linxxan headbangar till WASP och ropar Paaarty! i BH och svarta jeans. Och så ser hon på sig själv i spegeln och säger: Alltså, jag är lite såhär snygg i... såhär. Förundrad blick. Hon inser liksom inte själv hur jävla vacker hon är. Jävla nördo.

Nu är det dags att hoppa i säng här, sa Linxxan och jag följer med.
Nattelu.


Paint it black



Jag är ganska nyvaken nu. Lyssnar på WASP. Har micrat kaffe, igen. Ska ta mina tabletter. Är trött som fan. Ska kolla lite bloggar och sen bada. Mitt hår behöver tvättas. Det känns som - och ser ut som - svinto. Jag känner mig som sjutton år igen.

Linda kommer hit sen och firar första advent med mig. Det var först i höstas jag bestämde att jag faktiskt vill fira jul i år. Hela vintern, våren och sommaren gick jag med hatiska tankar om julen och ville inte fira det igen. Jag trodde Syd hade förstört det helt för mig. Men nu inser jag mer och mer att efter det som hände förra julen, kommer jag ha det så jävla fint i år. Jag kommer göra allt jag vill. Jag kommer inte ha en muttrande gringubbe hemma som slår sönder mina förhoppningar, drömmar och önskningar. Jag vill fira jul, yule om man skall vara noga, och det har alltid varit min favorittid på året. Det ska ju inte en liten kinesjävel få förstöra.

Bästa julen nånsin

I år ska bli bästa julen nånsin, det har jag bestämt. Imorgon kommer Linda hit. Vi ska julpynta och fira advent och glo på Greys. Nästa helg skall jag julbaka tror jag. Och till Yule ska jag fixa granen. Och julklapparna till mina älsklingar kommer bli perfekta. Jag blir glädjehög bara jag tänker på vad jag skall ge <3

Skev verklighetsuppfattning

Linda trycker jämt ned sig själv. Det gör mig rasande, för när hon trycker ned sig själv trycker hon ned min kompis och sånt gör man inte. En person stal från oss. Min reaktion är: Idiot. Du är såå raderad nu. Lindas är: Aja, h•n behövde det väl mer än mig. Hon frågar mig ofta hur hon kan få så mycket kärlek från människor, för hon ser itne själv att hon förtjänar det. Igår kväll när hon kom hit slängde hon fram ett paket chokladhjärtan (vet ni hur jävla goda de är eller?) och sa Grattis till boken! Alltså, hon gör så fina saker jämt men hon inser det inte själv.

Min fredag och lite av min lördag

Jag sitter i morgonrock. Har precis badat. Käkar koreansk choklad som Hyun-jeong skickade med i sitt brev. Den är alldeles grå och ganska smaklös. Hon skickade med fyra olika sorters choklad och om alla smakar ungefär som denna är jag glad att jag inte bor i Syd Korea. Den smakar ungefär som såndär bantarchoklad, ni vet?

Hade typ tjejkväll här igår. Ketchup kom först. Vi glodde på That 70's show och One tree hill och jag höll på att skita ned mig av skratt av det förstnömnda. Erica-Jessican kom nångång medan vi tittade och vid fem kom Bexx. De var tråkiga och spelade kort och jag halvt konverserade med Mike Monroe. Det blev roligare när vi körde Jag har aldrig fast det mest var jag och Erica som kom på saker att säga.

Vid halv elva kom Linda och hennes kusin Ellinor (stavning?). Det var en mysig kväll om än lite onda äckel-tankar från min sida, men överlag var det bra. Linda och Ellinor tog en taxi hem till Linda vid halv två tror jag. Bexx gick och lade sig i soffan och Erica satt i köket och rökte och läste. Ketchup och jag lade oss i sängen med hundarna och glodde på Girl, interrupted igen. Jag somnade efter halva eller nåt.

Erica drog med en byss väldigt tidigt imorse. Ketchup och jag vaknade när Bexx kom in till oss vid halv två. Jag gick ut med hundarna och sen började vi se på en film, men Bexx drog hem och en stund senare kom Ketchups pappa och hämtade henne.

Jag ska snart städa bort all skit från köket. Fimpar och blodfläckar och köttfärssås. Sen ska jag göra supergod mat och glo på Sex and the city medan jag äter och sen blir det nog bara massa läsning och brevskrivning. Det känns så skönt. Jag mår faktiskt riktigt bra just nu, även om jag inatt kände för att skjuta skallen av mig själv.

It hides in the dark

Jag är helt ångestkörd. Går omrking i en dimma. Försöker sminka mig. Varför i helvete tar jag inte sobril? Istället för att sitta i köket och skära mig med en glasbit. Jag har ju. Ibland är jag så jävla... Jag vet inte. Det är som att jag VILL ha ångesten. Jag menar, jag har ju hjälpen här. Jag VET att det kommer hjälpa mig, och ändå tar jag mig inte hjälp av den? Varför? För tro mig, jag vill ju inte må såhär.

I'm a wild child

Hemsk natt. Vaknade och hetsade i mig godis. Somnade. Vaknade, somnade, vaknade, somnade. Typ så. Sen vaknade jag igen, av underbara Somthing to believe in med Poison och det kändes inte längre så hemskt att behöva vara vaken. En ny dag, och jag behöver inte hetsskriva på boken =D Jag ska läsa lite bloggar och sen lägga mig i badet och bara läääsa. Och sen ta mig tid att göra mig snygg. Och sen kan jag läsa mer, mer, mer. Ska se till att få första utkastet av boken utskriven nästa vecka, så jag kan ta mig an omskrivningen. Fyfan vad jag längatar =) Allt sugigt skall bort. Ett helt kapitel skall bort, det vet jag redan nu utan att ens ha läst igenom skiten. Och så funderar jag på att ta bort killen som skall vara min pojkvän i boken. Sånt suger ju bara. Men det visar sig.

Nu kom posten. En av Bexx födelsedagspresenter (den sista lär komma på måndag, I hope!) och två brev. Ett från Tracy i Australien - med en chokladkaka i! - och ett tjockt jävelskap från Hyun-jeong i Korean. Naajs. Jag är så glad nu. Och ikväll blir det tjejkväll. Chupen och Erican kommer =D

En sak avklarad

Jag är så jävla nöjd med mig själv idag. Jag har liskom skrivit klart en bok. Trodde aldrig jag skulle lyckas. Så nu kan jag faktiskt stryka en sak på listan. Så nu ska jag avsluta kvällen med att läsa i en novellsamling av Oates. Hon är så jävla bäst. Precis som jag.

Min lista

1. Skriva klart en bok √
2. Få en bok publicerad (vulkan räknas inte)
3. Jogga regelbundet
4. Få hundarna balanserade
5. Ha en stor och balanserad flock med både stora och små hundar
6. Finna äkta, obrytbar kärlek
7. Stå på en scen och sjunga "Wild side" med Bexx
8. Läsa minst en bok av alla nobelpristagare i litteratur
9. Övervinna både agorafobin och min sociala fobi
10. Träffa en viktig och nära brevvän som bor i ett annat land
11. Få magen fast så jag kan använda snygga linnen som slutar vid naveln
12. Besöka Japan
13. Visa farmor, farfar och mormor hur mycket de betyder för mig
14. Sluta skära mig själv
15. Lära mig tyska flytande
16. Bli så pass miljövänlig att jag inte längre skämms för mig själv
17. Sluta äta kött och fisk
18. Våga gå i högklackat en hel dag
19. Börja hjälpa ungdomar som mår dåligt
20. Börja lita på mina vänner

* kan förekomma eventuella ändringar inom den närmsta framtiden.


DBT

Jag har nyheter att berätta. När jag träffade överläkare F senast - jag har ingen aning om när det var, mitt minne är kört - fick jag veta att det var 28 personer före mig i den där väntelistan för DBTn. De beräknade att jag skulle få börja sista februari 2010. Idag när mamma och pappa var på anhörig-DBT-grejen fick de veta att det nu bara är fem - FEM - stycken före mig i kön. Det är ju fan nästan läskigt. Borde jag börja bli nervös nu? Fast sanningen är den att jag inte har några förhoppningar alls. Jag förväntar mig aldrig goda saker från psyk, så slipper jag bli besviken, för besviken blir man ju oftast annars.

Dagens Nano



Jag är klar. Jag har skrivit en hel jävla bok.

Mina fadderbarn

Posten kom nyss. Ett brev från Heather i USA och ett från mitt fadderbarn i Indien med ett fint kort på henne. Shit var hon har vuxit! Den där lilla flickan i rosa klänning med knubbiga armar är numera en lång, smal åttaåring. Hon var tre,fyra när hon blev mitt fadderbarn. Skall snart läsa brevet som följde med, där det står om mitt fadderbarns liv. För några veckor sedan fick jag ett brev om fadderbarnet i Ryssland. Inget kort, men massa information om hennes nuvarande liv. Det var så positivt och roligt att läsa. Underbart att jag kan göra sån positiv inverkan på andras liv <3

I wanna be somebody

Linda drog nyss till jobbet. Hon väckte mig imorse, stackars sate. En nyvaken Mana, som dessutom blivit väckt, är inte glad. Och inte blev det bättre av att hon satt och sjöng om apor i sängen för mig. Jag är fortfarande trött som ett aber. Ska snart kleta i massa mer blonderingsmedel i skallen - och hoppas att jag inte tappar håret - och sen sätta mig och skriva. Jag har fått för mig att jag skall skriva klart hela boken idag. Två kapitel + en epilog. Det vore skönt, för i så fall kan jag få läsa massor sen. Har knappt läst en rad under de senaste veckorna. Jag saknar det.

Well.

Min skyddsängel

Linda kommer hit efter jobbet. Hon är så snäll <3 Tar hand om mig i min ångest.

Dont FUCK with me!

Varför i helvete måste ni ifrågasätta? Om jag säger att jag inte kan, då kan jag inte!! Vad är det som är så jävla svårt att fatta? Jag ifrågasätter inte saker ni säger att ni inte kan. Börja inse nån jävla gång att jag faktiskt inte är frisk. Att jag inte är som ni friska fanskap där ute. Vissa saker är omöjligheter för mig. Är ni så jävla dumma i huvudet så att ni inte fattar det?

Bara dra åt helvete.
Jag har inte energi till idioti.

Varning för ångest och destruktion

Jag skall akta mig för människor. De är farliga. Tränger sig på, tränger sig in. Jag skulle precis börja skriva på boken när jag fick ett sms från X som sa att h•n kommer hit i eftermiddag för att hämta hem en sak h•n glömt här. Fastän h•n vet att jag inte klarar det.




H•n är raderad nu.




Jag fick sån ångest. Skräck. Träng er för fan aldig på mig! Den senaste halvtimmen eller så har jag legat inne i badrummet, lutad över badkaret och skurit. Skurit massor. Mycket mer än jag gjort på månader. Började leka lite med blodet. Skrev. Försökte skriva horunge, men blodet var så ihopkletat så det sög. Började fnittra när jag gjorde ett handavtryck.




Jag ska försöka börja skriva snart. Det måste gå. För fan ta dig om du förstört mitt skrivande idag och jag inte hinner klart med boken!






Jag raderar er om ni inte respekterar mina gränser. That's it. Ni är fan inte värda min ångest.

Lite tankar bara

Jag har lite svårt med min blogg just nu. Det kanske ni har märkt. Jag gillar inte riktigt att skriva här längre. Kanske beror det på min bok, att jag skriver slut på mig själv. Kanske nånting annat.
Det känns som att det pågår ett uppror inom mig. Flera lager lera krackelerar och ramlar av och mer och mer av mitt sanna jag visar sig. Det är en skön känsla.

Jag ska snart ta ett bad och tvätta mitt skritiga hår som nog inte blivit tvättat på en vecka. Efter det är det dags att börja skriva igen. Igår skrev jag nästan hela dagen. Så tänker jag inte göra idag. Jag pallar inte med det. Allt slutade bara i kaos. Dessutom tror jag nu att jag kommer hinna. Jag ser ett slut. Jag är på kapitel tretton. 40.000+ ord skrivna. Snart är jag i mål.

Dagens nano


Ett råd

Ni som läser här, ni som vill ha med mig att göra, ni som vill vara mina vänner. Ha inga förväntingar om mig. Inga förhoppningar. Och ha inga krav om hur jag skall vara, vad jag måste göra, hur vänner beter sig. Om ni är smarta och empatiska så inser ni nog att det tar jävligt mycket energi att ständigt kastas omkring i denna känslokarusell som en borderline-störning innebär. Jag gör saker, säger saker, beter mig på ett visst sätt. Mitt sätt. Det är mitt sätt att hantera mitt liv och min situation och om ni har förväntningar på mig så kan jag lovar er att ni kommer bli jävligt besvikna. Jag är inte enkelt. En relation med mig är inte enkelt. Jag kastas mellan hat och kärlek, till allt. Ni är inräknande där. Ibland vill jag slå ihjäl er för att ni kväver mig. Ibland vill jag ger er allt det vackra som finns, för att jag dyrkar er.

Grejen är den att om ni kräver saker av mig så tar ni min energi. Och tar ni min energi så gör ni mig jävligt förbannad. Och folk som gör mig förbannade tycker jag inte om och folk som jag inte tycker om, ja, dem raderar jag helt enkelt ut ur mitt liv. Jag har gjort det många gånger förr och kommer göra det igen.

Så. Det var bara det jag ville säga. Ha inga förväntingar på mig.
Tack.

Mana - motherfucker od the year


Girl, interrupted

Huvudet snurrar. Hjärtat värker (fysiskt, inte själsligt). Allt känns overkligt. Min vänstra arm är sönderfimpad sen i fredags och bultar fortfarande av smärta. Jag ska snart lägga mig och sova. Både kroppen och själen har slut på energi. Fast jag vill egentligen bara sitta här och babbla med Ketchup på msn och låtsas som att min bok inte finns. Ännu hellre babbla med henne här. Ångesthora. Sova blir bäst, I guess. Då slipper jag existera ett tag. Hoppas att jag är klartänkt imorgon för idag har allt bara rusat fram i en dimma, tjock av overklighet och en känsla av att kvävas. Orkar inte.

Helgen

I fredags drog jag, Bexx och fisken hem till Ollonet för att fira att Ollonet närmat sig pensionsåldern ännu mer. Bexx och jag blev dryga och besvikna när det visade sig att det inte skulle komma några andra. Vi buttrade och var allmänt otrevliga, men snart nog blev vi snälla. Dessutom kom Ollonets brorsa Mats senare under kvällen/natten. Så vi var inte helt ensamma.


Bexx snyggade till sig hos mig innan vi drog till mr Ollon


Vi var tvugna att fota oss litegrann sådär när vi var snygga och redo att dra.


Poser poooser <3




Hemma hos Ollonet fick han sina presenter. Syds gamla butt-plug Felix och ölspelet (som visade sig vara på norska).


Jag lekte Mortiis.


Firren och Mortiis


På lördagsmorgonen var alla trötta. Jag tvingade upp dem för att jag ville ha kaffe fastän klockan bara var nio. Men jag ville inte sova vidare. Hade lite ångest och behövde sysselsätta mig själv med nånting.




Jag var i alla fall fin i håret.


Firren verkade dock vara pigg


Underbar bild. Ollonet spelade piano medan de andra mest beundrade honom. Själv satt jag och fnissade medan jag läste i en bajs-bok.

- - -

På lördagen var jag mest trött, seg och ångest-äcklig och gick omkring i pyjamas. På kvällen kom Linda och Ketchup och var alldeles underbara. Just jävlar, Ollonet kom ju också efter ett tag.


Linda var sådär supersöt som bara hon kan vara <3




Chupen och Kiba <3


Bexx var lite nere och för att pigga upp henne lät jag henne öppna en av hennes födelsedagspresenter.


Hon blev skitglad när hon såg att det var en Poison-skiva


Ja, ni ser. Ketchup lider verkligen av att ligga i mitt knä. Bitch.

I just love doing what they say I could not do

Jag har inte skrivit nånting alls på boken än. På söndag är det sista november, vilket innebär att det är sista dagen jag har kvar att skriva. Har drygt 13.000 ord kvar tills jag nåt målet på 50.000. Det skulle gå lätt att producera fram de där 13.000 orden, men jag är övertygad om att det kommer bli en hel del fler ifall jag skall lyckas få med allt i boken som ska med. Jag har fem kapitel kvar och en epilog. Skall börja skriva alldeles strax. Fixa en stor mugg ingefärs-te och ställa in några muffins i ugnen och sen är jag redo. Muffinsen skall jag få moffsa i mig som belöning för mitt kämpande. Goodie.

No compromise, no regrets

Jag är på ganska dåligt humör just nu. Eller inte dåligt kanske, men inte särskilt positivt. Jag är på hugget kanske jag kan säga. Minsta sak som irriterar mig - eller snarare minsta lilla sak en människa gör som irriterar mig - leder till ett hugg från min sida. Jag är en ilsken hund som varken tål idioti eller klängeri. Jag är Hecate som vandrar omkring i skogen med enbart mina hundar som sällskap och det är så jag vill ha det.


Bara lite bajskaker (fast på ett bra sätt)

Bloggen kommer nog bli fylld med tankar imorgon, men just nu orkar jag inte skriva särskilt mycket. Jag är så trött. Helt jävla slut faktiskt. Det har inte blivit mycket sömn alls denhär helgen. Hur som helst ville jag skriva lite, för just nu mår jag så... bra. Samtidigt som jag är ilsken som fan (sobrilabstinens). Inatt var den bästa natten på... ja, jag vet fan inte hur länge. Men den var underbar och precis vad jag behövde. Ketchup kom hit igår och jag kom på mig själv med att frivilligt tala om mig själv, berätta saker. Utan att hon bad om det. Och ändå kändes det som att hon faktiskt ville veta. Annars hatar jag att tala om mig själv när ingen ber mig, för det känns som att jag narcissist-babblar och tråkar ut. Det var liksom inte dåliga saker jag berättade. Inte enbart i alla fall (ärligt talat minns jag inte så bra, fastän jag var 100% nykter). Men det var skönt.


GW och borderline

Inatt drömde jag att jag träffade Leif GW Persson. Det hade varit inbrott på morsans jobb och där satt jag och lyssnade på GW och nån mer som babblade. Så frågade jag, jättetyst, om jag kunde få fråga honom en sak. Han sa ja. Då började jag fråga honom om borderlineperson och hur ofta de är kriminella. I drömmen var jag livrädd för att själv bli kriminell tydligen, men jag minns in vad han svarade. Drömmen var så skum bara.

Haleluja motherfucker

Jag tog en sömntablett igår. Det bevisar hur desperat jag faktiskt var efter att få sova under natten istället för på dagen. Tog den vid halv nio, nio eftersom jag inte brukar bli trött av den, men efter Greys som slutade tio, var jag helt körd. Gick ut med hundarna och raglade runt som ett fyllo. Dessutom såg jag stora svarta prickar runtom mig. Tog mig in igen och sa gonatt till Ketchup och Ollie på msn och sen däckade jag i säng. På riktigt. Jag somnade! Så tidigt att jag inte ens har ett minne av att jag legat vaken i sängen. Det händer nästan aldrig.

Idag är jag dock trött som ett aber och emellanåt känns det som att ögonen håller på att ploppa ur sina hålor när jag försöker läsa en liten text nånstans. Dessutom är jag seg i skallen och känner mig nästan lite småfull. Men det är värt det. Jag tänker fortsätta använda de jävla tabletterna ett tag så jag får in en bra rutin för både mig och hundarna.

Dagens Nano


Danger

Det blev en helvetisk natt. Tror inte jag somnade förrän vid fem, för att vakna på nytt vid sju och massa andra gånger. Gick upp vid tolv och sitter nu här och väntar på Bexx. Vi ska dra till Willys och köpa blonderingsmedel. Jag funderar på att klä på mig. Sitter här i pyjamasbyxor och en stor blå t-shirt, men jag tror inte jag orkar. Vem behöver vara snygg för Willys liksom?


Bara lite tankar

Jag komplicerar allt, men det vet ni nog redan.

Jag kan inte sova. Skar mig ett tag. Satte mig sen på balkongen och frös ihjäl. Messade mer Ketchup. Glodde på månen och stjärnorna. Jag vet ju vad som är fel, men jag vet inte hur jag ska ta mig vidare. Jag vill bara börja den förbannade DBT-skiten så jag kan få börja jobba med allt, med det som är fel. Få en chans att... leva. Mer humant än vad jag gör nu.

Jag har kommit långt, som fan. Men jag vill vara fan så mycket längre fram. Jag är så trött på att vara... det här. Det jag är. Jag vill finna min plats och jag vill känna mig trygg.

Längtar som fan till fredag. Då ska jag bli full. Det är fan inte ofta jag säger så, men jag behöver det nu. Och mina föräldrar har hand om hundarna då så jag slipper känna massa ansvar. Jag kan vara helt ansvarslös. Så ansvarslös att mina vänner ber mig dra åt helvete.

Jag gråter inte om ni nu tror det. Jag är helt... torr. Ingenting kommer. Och jag kan inte ens sätta ord på vad det är jag känner. Jag ska lyssna på Evanescence och somna. Eller Placebo. Sova. Sova som fan. Men jag vill komma upp tidigt så jag hinner skriva innan Bexx kommer. Fast egentligen vill jag sova tills hon kommer, så jag slipper känna så mycket.

You don't remember me
but I remenber you
- - -

I'd give up everything just to find you ♥

Utdrag - 2002 (1)

Yepp, jag var en tönt.


2002-01-15

Jag vill bara dödödö, hela tiden gråter jag. Mitt liv är en katastrof. Jag är så jävla ensam och alla bara skäller och gnäller. Jag orkar verkligen inte ha det såhär. Jag är så otroligt jävla deprimerad. Varför ska mitt liv vara ett sånt jävla helvete för? Och jag är överviktig. Jag är alldeles för fet. Måste banta innan det är försent. Låt mig slippa lida mer! Jag vill ha ett bra liv.


2002-01-27

Mår typ skit. Bråkar så mycket med mamma och pappa. De tror ju aldrig på mig, och när folk inte tror på mig blir jag rent ut sagt galen. Vad har de för anledning att inte tro på mig? Ingen vad jag vet.

Jag har inga vänner *gråter*



2002-02-04

Jag vill inte till skolan! Vill stanna hemma hela dagen typ!


2002-02-05

Jag orkar inte med denna skit länge till tror jag.


2002-02-06

Gick på matten idag men sen gick jag hem. Kände mig så utanför.


2002-02-11

Gick inte till skolan idag, var alldele för deppig

2002-02-12

Gick inte till skolan idag heller.


2002-02-13

Gick ej till skolan. Mamma ringde och pratade med Ulf och Nina* om att jag är borta så mycket från skolan.

* två av mina lärare


2002-02-14

Gick inte till skolan idag. Försökte verkligen men det gick inte.


2002-02-15

Jag kom iväg till skolan idag, men jag mådde skit.





The truth

Ni vet att jag älskar Hanoi Rocks. Ni vet att jag dyrkar Mike Monroe. Fan, bara läs den här texten. Så bra. Så klockren. No compromise, no regrets med Hanoi Rocks.


I'm floating thru' the whirly pits
Another dream just blown to bits
I'm tryin' to live and learn, let go
But where to go i just don't know
I've seen some sad and sordid scenes
Strangest fiction - real life sitch
Ain't no stress rehearsal,
Just "live" - one take, that's all...

I've walked this path for quite a while
It's been getting harder every mile
I just love doing what they say
You cannot do

When everything in life seems like
You're slowly goin' nowhere
Make no compromise, have no regrets
When those about you blame and doubt you
Don't you lose your head
Make no compromise, have no regrets


You seem so lost in all the words you speak
That's not to say your cause is weak
You ask - what's wrong?
I ask - what's right?
I'm just too tired to fight tonight

So i smash the mirror with my fist
Blood runs cold down my fingertips
They could never mess with this
Brave heart of mine

When everything in life seems like
You're slowly goin' nowhere
Make no compromise, have no regrets
When those about you blame and doubt you
Don't you lose your head
Make no compromise, have no regrets

UAHSMLÖsa!

Jag är så onödigt grinig just nu. Lyssnar på Casualties och känner för att spränga världen i luften. Det kommer så lätt. En käringjävel som jävlades med mig och nu är jag helt... gah!

Dagens Nano



Skrivandet går väl inte sådär jättebra just nu. De senaste dagarna har jag inte skrivit nånting alls, men kom igång idag igen. Jag ligger efter som fan. Mitt mål var att idag ligga på 38.000 ord, men jag känner mig ändå nöjd. Jag har kommit mer än halvvägs och om jag bara fortsätter kämpa på är jag alldeles övertygad om att jag kommer lyckas och bli klar med första utkastet av boken på den här tiden.

Be true to yourself

Egoism är det enda som i slutändan faktiskt fungerar.

Människor är så besatt av att glädja andra, att vara andra till glädje och nytta. Jag är trött på det. Mitt liv är ju ändå mitt, är det inte då meningen att jag skall må bra? Mår jag bra av att tjäna andra? Av att se till att dem har det bra? Att ständigt gå omkring med dåligt samvete gentemot andra jävlar? Knappast. Jag glädjer gärna andra, såna som förtjänar det, men inte om det innebär att jag försumma mig själv. Det är bara idiotiskt. Leva ett liv för andra. Kämpa för att vara godkänd och accepterad i andras ögon.

Linda har ständigt dåligt samvete gentemot andra. Dåligt samvete för saker som hon själv inte ens kan hjälpa. Är det verkligen så det skall vara? Vi blir inlärda det när vi är små. Att betjäna andra, att hålla oss inom ramarna som är normala och godkända. Vi skall inte stå ut och herreminje, absolut inte säga åsikter som skiljer sig från andras!

Vi söker respekt hos våra medmänniskor, men ärligt talat - hur många av våra medmänniskor förtjänar egentligen våran respekt?

Jag läste en väldigt bra sak i The Satanic Bible av LaVey för någon vecka sedan. Där stod det om kristendomen och hur de babblar på om att vi skall älska vår nästa och älska alla hit och dit och bara... ja, vara såkallt goda människor. Det han poängterade var att om vi går omkring och älskar alla, så tappar ju ordet dess innebörd. Då blir inga människor längre speciella.
För mig gäller samma sak med respekt. Och hat med för den delen. Att känna saker för alla människor är bara slöseri med både känslor och energi. Och varför respektera en idiot som ändå bara får dig att må dåligt? Varför visa kärlek för en människa som beter sig respektlöst mot dig?


Människor är verkligen duktiga på att vara idioter.


Very interesting

Bexx got a crush on Nikki Sixx.
If you didn't know.

Kärlek



Julen för tio år sedan fick jag min första skiva med Manson. Det var Mechanical Animals. På kvällen kom vi hem, min familj och jag, från var vi nu hade firat julafton och jag hade ångest. Antagligen hade det varit massa tjafs som det brukar vara när släkten träffas och frirar jul.
Jag låste in mig på mitt rum, slog på skivan och satt i timmar och ritade. Ritade och lyssnade på Manson och där och då förändrades jag. Mitt liv tog en ny vädning. Och jag mådde så bra. Jag var så lycklig. Ingenting är så vackert som Marilyn Manson. Of that I'm sure.

Are you ready girls?

Linda försöker sova nu. Hon skall upp om bara några timmar. Jag vågar inte sova. Livrädd. Igen. Fixar kaffe nu. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa. Jag behöver det. Behöver få komma bort från rädslan.
Men allt är inte rädsla. Det finns så mycket mer som gör att jag... beter mig som jag gör. Vad det är vet jag inte riktigt. Det är faktiskt inte mycket alls jag vet just nu, förutom att det inte bara är rädsla det handlar om.
Jag skulle vilja ta en sömntablett. Då tvingas jag somna ihop tillslut, men jag vågar inte ändå. Jag skulle så gärna vilja sova bort allting, men nånting inom mig skriker nej. Jag borde skrika tillbaks, men det skulle ändå inte göra nån skillnad.

Nu är kaffet klart. Så nu försvinner jag.

Bajskaka. Bajskaka.

You just waste my time

Linda står i köket och skär äpplen och berättar om när hon var liten och fick äpplen av sin morfar. Vi har glott på massa teve och jag har proppat i mig för många mandariner, men de är så jävla goda. Jag har inte ångest längre, men jag är... skör. Rädd för imorgon. Rädd för att få ångest. Måste fixa med saker. Betala tradera-grejer, posta paket och skriva massor. Massor. Och städa. Jag vet inte riktigt varför det gör mig så rädd, men nånting är det. Skall försöka att inte tänka på det. Bara njuta av nuet. Ta tillvara på att Linxxen är här och sen läsa när hon ska sova. Och sen imorgon... ja, då är det helt enkelt en ny dag. En ny vecka. Jag får nya chanser att... fixa till mig själv och mitt liv. Fan, det känns som att jag inte har nån koll på vad som händer och det är vad som skrämmer skiten ur mig.

Well, well, well my Michelle. Ska käka glass och glo på Parlamentet nu.

You love the song, but not the singer

Linda är på väg hit. Jag fattar inte att jag vågar. Såhär får ju inte ens mina föräldrar se mig. Jag skulle vilja bada. Och vakna upp och må sådär fint igen, så jag kan fortsätta skrivandet av boken innan november är slut och jag åter kan konstatera att jag är en loser.

Run faster.

Picoult och Linda

Helt plötsligt känner jag ett starkt sug att åka tåg med Linda, till Tyskland eller nåt. Läsa massa Picoult på tåget och besöka massa roliga bokaffärer. Hon skulle ju gillar det lika mycket som jag.

Do you wanna scream?

Linda messade förut och frågade om hon skulle komma över. Jag sa att det inte behövdes fastän det hade varit så skönt. Att inte vara själv med malande och infekterade tankar och känslor som kväver och dödar. Att få bli tröstad. Vadå, tröstad? Jag förtjänar ingen tröst. Ångest är nånting jag helt enkelt måste gå igenom. Ingen tröst.

- - -

Linda kom hit efter jobbet igår. Det var meningen att jag skulle supa henne full, tyckte att hon behövde det. Istället var det jag som blev full. Vad ovanligt. Inte.

Ketchup kom hit med två vänner. En tjej som är väldigt, väldigt lik Jessicka och en kille som jag tror heter Robin. Linda och jag väntade på dem vid busshållsplatsen där jag flirtade med en kille som hade hund. Ständigt dessa jävla uppmärksamhetsutfall. Det var kul att få hit dem i alla fall. Ketchup drog iväg på en spelning en stund och då passade Linda på att åka hem. Jessicka-bruden (Erica, men jag säger Jessica) sminkade mig lite och vi satt i badrummet och pratade om Berny Pålsson.

Nånång under natten gick jag upp till stan med Robinen och Kami (i min Sid Vicious-väska) och hämtade Ketchup som inte hittade tillbaks och Robin drog hem till sig. Efter det minns jag inte så mycket. Bara att jag babblade om fan. Spådde Ketchup och Jessicka och pratade om självskadebeteende. Jag var inne i badrummet ett tag, skar mig, var en idiot. Tydligen har jag fimpat en cigg på underarmen också. Jag vet inte varför jag skar mig. Eller jo, det gör jag nog. Jag har började fundera på det där. Att jag nästan alltid hamnar i mitt - eller nån annans - badrum när jag druckit, och skär mig själv. Jag tror det är för att jag känner mig ensam. Tomhetskänsla. Det känns som den enda förklaringen, för när Erik Vikingen var här förra fredagen skar jag mig aldrig. Han var ju vid mig hela tiden. Kanske är det vad som krävs när jag dricker - att jag inte får bli lämnad. För då känner jag mig ensam och föraktad och äcklig.

- - -

Jessicka och Ketchup sov kvar här. Det var mysigt. De är så söta tillsammans.






Hej ångest,

din vänskap är sannerligen trofast.



Jag har så ofattbart mycket ångest just nu. Har precis tagit ett bad och känner nu för att sova några timmar. Kanske borde göra det. Blev inte mycket till sömn inatt med två hundar och två nykära brudar i sängen bredvid mig. Sömn, sömn. Jag återkommer väl sen. Behöver skriva av mig, för jag mår verkligen superskit.


♥ Till er

Ursäkta mig,

men VEM FAN bryr sig om vad UK Guns n Roses tycker om Guns n Roses? Ett gäng värdelösa nördar som inte ens kan göra sig kända genom sin egna musik borde fan inte heller få ha nån talan. PUNKT!

Pensionsåldern


Min superbejb nummer ett fyller år idag. Han är nu i pensionsåldern. 27 jävla år. Snart 30. Då jäävel. Grattis Ollie =D=D=D=D

Pull my trigger

Det är perfekt att börja dagen med Mötley. Okej, jag var ute med hundarna först, men sen så jävel. Slog på Mötley och nu sitter jag mest och flinar för mig själv. Ibland önskar jag verkligen att jag levt, och varit ung, under 80-talet. Levt med alla vackra män och kvinnor. Spenderat större delen av min vakna tid på olika konserter och bara njutit. Jag skulle levt framför Hanoi Rocks scen, druckit sprit med Mick Mars och jävlats tillsammans med Nikki och Tommy. Och Vince... haha, ja ni som vet nånting om Mötley och Vince vet nog vad jag skulle göra med honom :P



Johnny Rotten <3


Jag skulle också vilja varit ung på 70-talet och jävlats runt med Johnny Rotten och Sid Vicious. Jag får helt enkelt göra mitt bästa för att jävla runt tillsammans med Bexx på 2000-talet. Det skall nog funka det med.

Dagens Nano


Utdrag - 2006

Utdrag ur dagböcker från 2006. Jag hoppas ni inser hur mycket det kräver av mig att våga publicera texter därur i min jävla blogg.


2006-07-18

Igår hände nånting. Ja, Mana är en idiot. Jag drack öl och cider med Frida... Det var skönt, jag behövde få koppla av... men det var också dumt. Man blir inte full på en måndag om man inte är alkoholist eller så. Jag är en idiot.
Drar ner Frida i skiten och det är fel. (Här står text jag inte tänker publicera pga det är saker Frida berättat för mig och som hon kanske inte vill att andra ska veta). Jag skall dra henne bort från allt destruktivt, inte hjälpa henne in i skiten. Mana är dum.
Syds vänner tycker säkert ännu mer nu att jag är en idiot.* Man blir inte full på en måndag! Så jävla dumt.

På vägen hem med Syd slog allt fel. Han försvann för att jag var elak. Medan jag gick där ensam i tystnaden bestämde jag mig för att ge upp, ta farväl av jordelivet. Lägenheten var nystädad och ganska fin så jag kunde lämna den så...
Allt går ju bara om och om igen. Idag blir till igår. Jag sårar Syd så som jag sårade Rickard i 3½ år. Ska jag utsätta Syd för samma skit?
Igårkväll trodde jag aldrig att jag skulle komma hem igen. Jag hade bestämt mig för att dö...
Jag var hemsk mot Syd och jag vill inte ha det på mitt samvete. Hur kan så fina killar falla för mig? Jag förtjänar det inte, jag förtjänar såna som M**. Rickard var alltid så rädd för att förlora mig till M...haha. Det skulle han ha gjort. M skulle ge mig all skit som jag förtjänar. Han skulle slå mig, skrika på mig, förnedra mig. Hata mig. Han skulle bli min död precis som Sid Vicious blev Nancy Spungens. När jag var sjutton trodde jag ju att M var min Sid... Och nu har jag träffat en Syd. Jag förtjänar inte honom, han är för god för mig.

Och nu är skuggan här igen. Han står i hallen och glor på mig. Jag ryser av skräck. Borde ta mig härifrån, men Syd ligger i mitt sovrum och sover och jag kan inte lämna honom själv.

Varför hatar världen mig?


* - jag var alltid övertygad om att hans vänner hatade mig
** - M var, är, ett drygt litet fanskap från sthlm som ofta hotade mig.


2006-07-27

Idag slog jag halvt ihjäl mig. Var inne i sovrummet och plockade med Syds kläder, fixade i ordning hans garderob. Utanför kom en såndär som bevakar mig och jag sprang då ut i hallen för att gömma mig i vardagsrummet. Råkade dock ramla och for med huvudet in i väggkanten. Det blev en jädra smäll och mitt ena öga ser ut som ett fanskap nu.


2006-07-31

JAG HATAR RICKARD --- OCH JAG HATAR MALIN ÄCKEL ---! NÅGON BORDE LÄRA DEM DERAS JÄVLA PLAYS! RICKARD ARSEL IDIOT --- ÄR EN JÄVLA SKITSKALLE!


2006-10-25

Kära dagbok.
Jag tog precis två theralen, har sån jävla ångest just nu. Det var skumt mellan mig och Syd förut. Jag är världens dummaste idiot som får min älskade fästman att må dåligt. Det kändes som att han valde Gustav framför mig och sånt kan jag ju inte gå med på. Men jag har alltid fått höra att det är mig det är fel på och det får mig att undra: är jag ett psykfall som reagerar på saker jag egentligen inte borde reagera på? Efter alla år av terapi går jag och funderar på om jag är mer dum i huvudet än vad jag själv är medveten om. Jag menar, hur många är okapabla att ha vänner? Inte ens en så simpel sak som vänskap klarar jag av. Vad är felet på mig? Är det narcissism? Pappa säger att jag bryr mig mer om alla andra än mig själv, att jag är mån om att andra har det bra. Varför fick jag då diagnosen narcissism? Är psykfolket så totalt ute och cyklar?
Jag är så fundersam... och frustrerad! Aggressionerna inom mig är fan omänskliga och det värsta är att det är Syd, min älskade, som blir lidande. Det är inte bra, inte sunt. Han är ju den enda som alltid är på min sida. Jag älskar honom. Snälla, hjälp mig bli en bättre person mot Syd (och andra personer) som förtjänar det.



2006-10-28

Jag kvävs!
Har ångest igen. Tog två Theralen. Och nu känns det som att jag håller på att kvävas.
Hur skall jag orka leva idag? Syd och jag skall käka middag med Gustav och André på Karishma ikväll! Förlovningsmiddag. Och jag har ingen aning om hur jag skall kunna överleva.




Mike, please marry me?

Beer and a cigarette med Hanoi Rocks är en sån text jag älskar så mycket att jag önskar att det var jag själv som skrivit den. Texten är ju förfan klockren! Och låten är överhuvudtaget vääädligt bra.

Well I met her yesterday,
She just came into my way,
And I was sosurprised

She told me that she loved me,
Always would be true to me,
Never tell no lies to me
She said her love was free,
 
And I thought that I might,
Just take a chance on her
Try hard to get into her,
You know what I did

I told her that I love her,
Told her that I care,
I said I'd be free to ride
And to do it anywhere,

Never want no love affair,
I just like the clothes you wear
There's one thing I gotta do,
Before I kiss you

(I wanna beer and a cigarette),
I've got to get myself an ice cold beer,
(I wanna beer and a cigarette)
And I need a cigarette,
Well I, I didn't come here for no fix,
I just need a beer

(I wanna beer and a cigarette),
Oh babe, I got to get myself,
(I need a beer and a cigarette)
Lord, theres only 2 things on my mind,
(I wanna beer and a cigarette),
Too much ain't enough
(I need a beer and a cigarette),
Well and a cigarette, and beer




P.S. Bara kolla videon. Det kan fan inte bli mycket bättre än såhär. Och se på Mike. Han är så vacker. Så sexig. En underbar frontman. Han vinner över Vince Neil hundra gånger om.

Ursäkta mig, men var fan passar jag in?

Var jag än är så hamnar jag utanför. Till och med på internet. Bland bloggarna. Jag läser mest bokbloggar och psykbloggar. Bokbloggarna passar jag absolut inte in bland. De flesta bara läser och läser och bloggar och bloggar och alla känner alla, men Mana känner ingen. Bland psykbloggarna passar jag heller inte in. Ingen vet vem jag är. Och det känns ännu mer så nu, sen det började gå så bra för mig.

I verkligheten kan jag ju bara glömma att passa in. Är det för att jag är så jävla bäst jämt?


It's my party



Ställ inga kvar på mig och ha inga förhoppningar om vem du vill att jag ska vara. Det är bara du själv som blir besviken, inte jag. Oavsett vad jag använder mig av för namn, oavsett hur jag ser ut, så kommer jag alltid vara jag deep down där under nånstans. Krav får mig att springa skrikandes ifrån dig. För en sak är säker; jag tänker aldrig nånsin igen förändra mig själv - förlora mig själv - så som jag gjorde med Syd. This is me and am not changing for anyone.

Lite varsågod

Jag har aldrig hört den här låten med Sisters of Mercy förut. Den är riktigt bra. Lyssna. Jag kan inte riktigt sitta still. Blir lite småkär sådär. Oh, måste lyssna om en gång till =)

Floorshow - Sisters of Mercy



No time to cry

Jag trodde aldrig jag skulle bli en sån som micrar mitt kaffe. Men jävel, jag gjorde det alldeles nyss och det är så intressant att ni alla borde skriva upp det nånstans där ni brukar skriva upp viktiga saker.

Jag är trött som ett aber och grinig som bara en Mana kan vara. Lyssnar på Sisters of Mercy. Orgasm-musik. Jag borde skriva en lista med orgasm-band för er att ta del av. Som en liten gåva sådär. Fast antagligen skulle ni skita i vad det står och fortsätta lyssna på eran skit. Hmp.

Det står i mitt horoskop att jag ska få en social fredag. Jag vill inte ha en jävla social fredag! Jag ska ligga i min säng och läsa, dricka öl och käka popcorn. Vafaan.

Vafaaan

Idag har jag fått post till Syd Seow c/o Maria Tunmats. Wtf? Jag hatar när folk ändrar mitt namn till Maria, men nu är det inte riktigt det jag reagerade på. Tänkte att det kanske var nån gamal skit han varit medlem i och som nu vill tjata på om nytt medlemskap, men när jag öppnade kuverthelvetet så står det att han/vi tecknat en prenumeration på tidningen Härliga hund. Jag är grinig nu. Eller snarare butter.

Kvällstankar




→ Jag vill göra musik som är lika orgasmframkallade som Helter Skelter - med Mötley, med Beatles, what ever. Orgasmframkallade hur som helst.

→ mr Borderline berättade förut att han har träffat en tjej. Igen. Att hon kanske tror att de är tillsammans nu och att han bara får ångest av henne. För hon är en såndär snäll.
Jag trodde att det bara var jag som var störd nog att få ångest av folk som är snälla. Jag kan ha dem som vänner, men fan inte mer. Det kändes så skönt att få veta att någon mer känner igen sig i det. Och där ser ni, alla ni som tycker att jag borde be mr Borderline dra åt helvete. Det går ju inte. Vi är för lika. Han skulle lika gärna kunna vara jag. Om jag inte hade mina föräldrar som kämpar så för mig, så skulle jag säkert vara där han är idag. Bete mig så. Hota folk dagligen.

→ Jag kollade på min arm förut. Den börjar bli så fin. Jag har inte skurit mig på så länge - om man inte räknar med två små minimesar för några dagar sedan. Det går så extremt mycket framåt för mig nu att jag bara väntar på att det skall slå till. Att ångesten skall dyka upp och jag skall hamna i badkaret med rakblad och skit. Ta sobril och häva i mig massa alkohol.

→ Ibland, ofta, när jag lyssnar på Mötley och hör Vince sjunga... Det blir som en explotion. En glädje-explotion. Jag brukade tycka att han var så äcklig. Förstår det inte alls. Vince är underbar. Mötley är underbara. Och jag kommer bli underbar när jag lär mig spela bas. Basister är sexiga. Trummisar är nog sexigast iof. Sen basister. Sångare är också väldigt sexiga. Och gitarrister, när de fibblar omkring med fingrarna... aaah! När jag var yngre dyrkade jag basister. Det berodde nog mest på Sid Vicious. Och så verkade jag bara kunna falla för killar som spelade gitarr. De spelade Sweet dreams med Manson och jag blev alldeles salig. Idag skulle det nog krävas ett Mick Mars-solo för att få mig sådär salig. Eller ett trumsolo. Oh. Okej, lika bra att säga såhär: musiker är sexiga.

Manson är ståtlig.

I beg your mercy

Dagens soundtrack: Kiss - London after Midnight




- - -

Ingen bra början på dagen. Pappa ringde och tjatade om att jag skulle ut med hundarna. Grr. Men jag gick upp efter att ha lagt på och nu sitter jag här och lyssnar på London after Midnight och suktar lite efter sångaren Sean Brennan. Jag älskar texten till låten Kiss. För mig är det den vackraste kärlekslåt som finns. Take me in your arms my love and rape me. Dont hide behind your rage I know you love me, and always will.
Bexx satt och mumlade fram en egen låt i söndags, om nån kille och bla bla bla. Lite för mycket sliskeri för mig, så jag lade till nåt i stil med: I suck your dick and bite it off. Måste jag påpeka att Bexx inte blev glad? Fast det obehagliga var att hon såg på mig med medlidande i ögonen och sa - tröstande - "Vi kommer ha såna låtar också, men inte den här."
Har jag blivit så jävla uppenbar? Fast öppenbar har jag nog alltid varit förresten när jag tänker efter. Hör jag nån äcklig slisktext så brukar jag tillägga saker som: "Sen hittar han nån annan och lämnar dig." Är jag så jävla bitter?
I söndags började jag skriva på en text, som inte är färdig på långa vägar, men en liten bit av texten går såhär:


i dont care if you look like axl rose

and have a mind like nikki sixx

am just not one of those

who believes in that bullshit



i dont belive in love

and i dont believe in happy endings

they're nothing but illusions.

some freaking delusion


Bitter? I guess so. Men jag kan inte skriva nån äcklig text om hur jag funnit min andra halva och blev hel och vi kommer alltid vara tillsammans och vi älskar varandra över allt annat och lever lyckliga för alltid och bla bla bla bla bla. Jag gillar inte lögner.
Fast jag skulle kunna skriva en kärlekslåt om jag får lägga till att vi ingår en självmordspakt eller att ni lever ett liv som Mickey och Mallory. Människor tror för mycket på nån sann jävla kärlek och det är bara slöseri med tid - och känslor.

- - -

Babbel. Bara. Bexx kommer hit sen och ikväll är det Greys anatomy. Veckans höjdpunkt typ ;) Blah.

Men okej,

nu när jag ändå håller på.


för er som nånsin tvivlat på hur perfekt jag är finns nu bevis här:





och här har jag bevis på att 1, ollonet och bög och 2, axl rose är lika undebar som jag


Förhållanden

Ollonet och jag pratar om förhållanden och sex.


Aldrig mer fan.

Fick tag på en gammal dagbok från slutet av 2006, samma år som Syd och jag blev tillsammans. Efter att ha läst en del mår jag illa. Fyfan, jag vill aldrig bli kär igen om det innebär att jag förlorar mig själv så som jag gjorde med Syd. Äckel-idiot-Mana.

Glas

Nästan alltid när jag träffar nya människor brukar det vara så svårt att få dem att förstå - mig, min situation och allt sånt. När vikingen var här i fredags blev jag så förvånad, för han såg saker som de flesta andra inte ser. Jag kunde liksom inte fejka nånting. Det var nästan som att han lyckades se in i mig och det var riktigt läskigt, samtidigt som det var skönt. Skönt att för en gångs skull kunna inbilla mig att jag är okomplicerad. Jag tror inte jag skulle kunna manipulera honom så som jag brukar göra med andra.

Idag talade vi på msn och jag fick ännu mer bevis på hur mycket han faktiskt förstår. Folk brukar ju inte förstå. Pappa har börjat förstå de senaste åren, mamma vacklar omkring lite. Det var som att hon förstod mer innan jag blev diagnostiserad. Bexx förstår lite halvdant, Syd förstod aldrig. Jag brukar vara tvungen att förklara så mycket och jag hatar att behöva förklara, jag förstår ju fan inte själv.

- - -

När jag var runt sexton gav jag namn åt mina olika personligheter. Det kändes mycket lättare då. Angelica - det namnet jag föddes med - stod för den ledsna lilla flickan som bara ville gömma sig i en varm famn och bli tröstad. Den osäkra och rädda.
Jeordie var den kaxiga och dryga bruden som stod på sig och var bäst i världen på att ha roligt. Jag planerade att byta namn till det när jag fyllde arton, men några veckor innan födelsedagen, när jag satt där med papprena framför mig, ändrade jag mig till Mana.
Sen fanns Nancy. Hon var den onda. Hon som älskade hämn och var hatisk och fylld med illvilja.
Dessutom fanns Fairuza men jag minns inte riktigt vad hon stod för. Kanske hon var allt det där magiska, som Mana idag betyder för mig.

På nåt sätt måste jag ju ändå kunna få de där olika personligheterna att gå ihop, utan massa plötsliga brytningar här och där.

Fan

Jag är helt förstörd av ångest nu. Skräckslagen när jag var ute med hundarna. Ryckte till vid minsta ljud jag inte var beredd på. Fan.

Dagens NaNo


Bexx, nu drar vi fan!

Nu känner jag sådär igen, att jag vill dra från Örebro. Det är alldeles för litet. Jag kommer aldrig komma ifrån allt äckelskiteri från mitt förflutna så länge jag stannar här. Så vad tycker du Bexx, L.A eller? Egentligen borde vi leka Sex and the city-liv i New York, men jag vill fan inte. Så, ska vi dra nu då? Va va va?

(Vince Neil är född 1961. Han är fan för gammal för mig).
 
(Mike är född 1962. Han är ju i alla fall yngre än mina föräldrar. Och yngre än Nikki ;P)


Jag är så jävla grinig. Kom igen nu Bexx. Vi kommer rocka brallorna av alla som kommer i vår närhet.

- -

Gh. Vet inte varför jag är så jävla rädd för mitt förflutna. Jag bara hatar det. Den tiden. Jag har alltid haft nån som räddat mig. Då, under den tiden jag vill glömma, blev jag tids nog räddad av att jag träffade Rickard. Sen blev jag räddad av Syd och these days blir jag räddad av hundarna. Och väldigt mycket Bexxhoran. Men jag vill inte bli räddad. Jag vill klara mig själv. Och jag vill inte vara rädd för alla de där människorna som fanns i min närhet förr i tiden. Jag vill inte få ångest av dem.

Fast jag vet nog vad som är grejen. Jag känner mig som en outsider. Jämt. När jag ser hur då-tids-människor fortfarande umgås blir jag spyfärdig. Jag ser alltid till att hamna utanför, antagligen med flit.

Jag tror att det bästa som kunde hända mig var att Syd drog. För nu får jag ju verkligen lära mig att vara singel, att ta hand om mig själv, att inte vara så jävla beroende av en annan människa. Jag lär mig leva. Njuta av mitt eget liv. Dessutom skulle jag aldrig träffat Ollonet om Syd inte dragit. Troligtvis inte Linda heller och Bexx och jag skulle inte alls ha samma kontakt som vi har idag om han och jag fortfarande var tillsammans.
Så bra. Tack faktiskt.

I'm medicated..how are you?

Jag tänker så förbannat mycket, men utan alla tankar och komplikationer vore jag ju inte jag. Satt och tänkte på det igår. Hur det känns som att jag har massa personer inuti mig som bråkar om att ta plats, och den som vinner... ja, den vinner. Det måste ju ändå gå att få dem allihop att existera tillsammans, eller? Jag tänker skriva mer om det sen, men nu ska jag ta ett bad, läsa underbara The Pact och sen snygga omkring i min misfits-tröja ♥

Let's follow the cops back home
And rob their houses..

There's gonna be an accident

Dagens räddning: Placebo. Speciellt Brian Molko.

Det är fan så synd om min omvärld idag. Jag är sjuttio gånger grinigare än vad jag var igår. Inte ens att jag fick min nya Misfits-tröja med posten idag lyckades få mig att sluta muttra. Fast att lyssna på Placebo gör fan underverk. Värk? Gud, jag kan fan inte ens tänka just nu. Nej, värk värker. Inte verker. Exakt.

I am one.

Mamma kommer hit ikväll. Jag måste städa. Annars kommer jag inte lyckats koppla av så jag kan skriva. Gah, hur fan ska jag orka?! Egentligen borde jag bara få sova.

We're sown together,
She's born to mesmer
Beside,
Astride her,
I die inside her

It's far too sacred,
Don't ever fake it,
And don't, and don't, and don't let me down...

Utdrag

Det finns nu utdrag ur boken på min sida på NaNoWriMo. Sök på mana-andromeda för att komma till min sida.

Bokomslag?



Jag gjorde det här bokomslaget :P Haha.

Dagens NaNo



Ni ser, jag är snart halvvägs =) Fem kapitel är avklarade, tio kvar.

Ensamvarg

Det är så skönt, mitt liv. Så som det är just nu. Jag njuter av ensamheten. När jag sitter och skriver i timmar och har bokens karaktärer i mina händer. När jag ligger i sängen med Kami i knäet och Kibas huvud mot armen och läser. Ingen som stör, ingen som tjatar. Ingen ångest och ingen tomhetskänsla som får mig att törsta efter närhet som egentligen bara kväver mig.

Nu låter det som att jag dissar mina vänner. Så är det inte. Jag älskar att umgås med dem, men jag älskar också att vara ensam. Det tog lång tid efter Syd-skiten innan jag slutade bli panisk av att vara ensam. Inte ens en helg utan sällskap av mina vänner får mig att må dåligt. Jag har äntligen lyckats återgå till den jag brukade vara. Ensamvargen som försvinner in i sin egen värld utan att må dåligt.

Nu är det dags att fortsätta skriva på boken. 22.000 ord skall jag hinna fram till idag. Vi får se vad det slutar på.

Alla känner alla

Nu har jag verkligen bevis för att Örebro är litet och att alla känner alla.

Som mina vänner redan vet träffade jag Syd på en midsommarfest för 2½ år sedan. Jag var där med Frida och min dåvarande pojkvän Rickard. Det var aldrig meningen att vi tre skulle på fest. Vi hade tänkt sitta hemma hos Frida och dricka snaps och käka massa tårta. Jag hade feber och var allt annat än pigg. Håret var fett och ruffsigt, tänderna oborstade och kläderna jag hade på mig var ett par alldeles för stora jeans och en stor, vit tröja. Jag såg helt enkelt för jävlig ut.

Men så av en slump träffade jag en tjej som satt i parken och grät och som jag pratade med i en timma eller så, för att övertala henne att inte göra nånting dumt. Hon hade sån ångest. När hennes pojkvän kom så bjöd de med oss på festen som var i en lägenhet alldeles vid Frida, där Syd och några vänner till honom bodde.

Hur som helst. Med alkohol i kroppen blir jag alltid (nästan iallafall) pigg och sprallig och fylld med energi. Det var lite småläskigt att komma in i lägenheten där alla andra verkade känna varandra. Hej outsiders, typ. Frida och Rickard höll sig lite i bakgrunden men jag började babbla med folk och nånstans där började jag vråla på Syd om att han såg ut som en japan (sådär som jag alltid var förut, besatt av asiater och då främst japaner). 
Resten av kvällen är mest bara suddig. Jag minns att jag åt nånting från en stor bunke, nåt gott som jag moffsade i mig (jag blir alltid skithungrig när jag dricker). Jag minns att jag stod på balkongen med Rickard, Syd och någon/några fler och rökte vattenpipa och jag fick Syd och Rickard att pussa varandra. Jag minns att jag och Syd rymde ut på parkeringen för att få vara ifred en stund och hångla (Rickard gick ut och letade efter mig och träffade på några killar som slog honom). Jag minns att jag satt på golvet medan Syd och Rickard satt i soffan, Syd vid mig, Rickard på andra sidan. Syd matade mig med jordgubbar och grädde och pussade mig, allt medan Rickard såg på (det var inte meningen att jag skulle skriva ned det här, men jag gör det för att bevisa för er hur jävla värdelöst hemsk jag faktiskt är). Jag minns hur Syd och jag satt ute i trapphuset och han sa att jag var vacker fastän jag såg så förjävlig ut. Det var nog då jag föll för honom.

Men det som inlägget egentligen skulle handla om är Burzum. Det fanns en långhårig kille där som jag pratade med (och jag var antagligen både jävligt flirtig och jobbig eftersom jag var allt annat än nykter) och på nåt sätt kom vi in på Burzum. Jag minns inte hur, men han sa att han lyssnade på Burzum och resten av kvällen blev det hans smeknamn. Jag minns att jag fick för mig att han och hans kompisar tyckte att jag var en jobbig liten snorvalp med groupie-tendenser som bara snackade massa onödig skit hela tiden.

Jag var lite smått besatt av Burzum under den tiden. Rickard och Kimmo lyssnade på Burzum och jag drykade ju allt de dyrkade, typ. Rickard och Kimmo var ju karlarna i mitt liv och jag tyckte att de var ballast i världen. Så jag tyckte det var skitkul att träffa nån annan som gillade Burzum.

I fredags var ju Bexx, Linda och vikingen här. Vikingen heter egentligen Erik och det var första gången vi träffade honom. Erik lyssnar på Burzum och jag började babbla om Varg Vikernes (Burzum-männskan) och så blev han helt plötsligt Varg Viking för mig (jag och mina jävla smeknamn på alla jämt). Erik har långt hår och skägg. Imorse kom jag plötsligt att tänka på den där midsommaren och "Burzum." Jag brukade fråga Syd om honom (inte riktigt Burzum utan Burzum-killen) för av någon anledning ville jag träffa honom igen. Syd svarade alltid att han inte visste nåt om honom, för att det var Gustavs kompis (Gustav är Syds kompis).

Så jag messade Erik och frågade om midsommarfesten och visst fan var det han som jag kallade Burzum :P Med andra ord - Örebro är litet som fan. Dessutom fick jag ju med andra ord träffa Burzum igen tids nog ;P

Aint it fun?

Jag borde få sova bort den här jävla dagen. Och vakna i en lägenhet med städat golv. Och mat. Och ingen pissäng. Ska ta och bada nu, läsa lite Picoult och se om hon kan få mig på bättre humör. Kaffe + Picoult + Mana = such fun.

Back off bitch

Dagens soundtrack: I don't care about you - GnR

Soundtracket förklarar väldigt bra vilket humör jag är på idag. Jag är grinig som ett jävla aber så ni kan ju vara beredda på attacker ifall nu säger mer eller mindre dumma saker. Det är Kamis fel så skyll fan inte på mig. Jag låg i sängen och läste brev som jag precis fått när jag känner att det börjar stinka piss. Den jävla lilla skithunden hade kissat på min kudde som låg i sängen! MORR! Jag som bara ville försöka vakna till liv i lugn och ro, inte skynda mig upp och fixa med sänghelvetet.

Dessutom fryser jag som fan. Det går inte att stänga fönstret som är vid sängen helt och hållet, så om nätterna fryser jag ihjäl. Kramar sönder Kiba för att få lite värme, men han börjar bara pussas då. Grrrr.

Och just det. Sen kom en jävla citymail-snubbe och lämnade min elräkning på hallgolvet. Ja, vad ska jag säga om det? God Jul typ...

En sanning

Skönhet är makt.

inspiration



Här ser ni en bild på min drömfrisyr (dröm man?). jag vill ha både färgen och håret.

Same old situation

Jag lyssnar på Mötley just nu. Jag får alltid energi av dem. Vill upp och dansa och sjunga. Ingenting att lyssna på när jag skall sova med andra ord. Jag vet inte riktigt varför jag skriver om Mötley just nu. Jag babblar bara på för att jag nyss läste ett väldigt intensivt mejl från Linda. Jag vet liksom inte vad jag skall göra. Linda, jag vet att du läser detta. Jag vill att du ska veta att jag läst mejlet och jag kommer besvara det på ett eller annat sätt, men inte just nu. Jag måste liksom... smälta saker.

Jag sitter och väntar på nånting, men jag vet inte vad. Försöker hela tiden komma fram till det. Längtar jag efter att läsa? Inte direkt. Jag kämpar med fjärde delen i Twilight-serien nu och jag är så jävla besviken. Jag var så besatt av Edward i de tre första böckerna, men nu... nej fyfan. Han och Bella är så jävla... mesiga.
Väntar jag på att få sova? Inte egentligen. Visst, jag är ganska trött, men jag drar mig ändå för det. GAH! Jag vet ju att det är NÅNTING men jag lyckas bara inte komma på vad.

Gurgel.

Om jag har en syster så är det Tishelu



Ibland är jag så självgod, men fattar ni hur skönt det faktiskt är? Ikväll skall jag skriva ett brev till Leticia. Är det någon jag kan öppna mig för så är det hon. Faktiskt, när jag tänker efter så tror jag att jag litar på henne. Om allting skulle skita sig och jag inte skulle ha nånting som höll mig kvar här i Örebro, så är jag övertygad om att hon skulle låta mig invadera hennes och Freddis liv. Jag kommer aldrig glömma hur de båda kämpade för mig förra hösten. Båda två! De krigade för mig, så som ingen annan gjort förut - förutom mina föräldrar. Mamma. Hon kämpar som fan med psykskiten, men hon är ju "tvungen" eftersom jag är hennes dotter. Leticia och Freddi hade aldrig behövt kriga för mig. Vafan, inte ens Syd gjorde ju det då och han var ändå min fästman.

Leticia låter mig vara den jag är. Hon låter mig rida ut min ångest och infektion utan att ställa massa krav eller attackera mig med sin ångest. Hon kräver ingenting av mig när jag är sådär nere. Jag gör mycket dumt, och saker som andra säkert skulle se som riktiga jävla svek, men hon är alltid så förstående. Fastän jag missade hennes bröllop så möter hon mig med sin kärlek.

Hon låter mig vara stark. Säger inte att jag sätter upp en mur när jag är självsäker och kaxig. Är inte nedlåtande när jag berättar om saker som gör mig svag. Jag tror faktiskt att jag litar på henne, men hon är i sånt fall den enda i hela jävla världen (och hundarna såklart, men nu handlar det om människor).

Till och med mina föräldrar har insett hur förbannat bra Leticia är och de har inte ens träffat henne IRL. (Det har inte jag heller för den delen). När de kommer hit frågar dem hur det är med Leticia och även Freddi. De ville följa med mig till deras bröllop, men Spanien-resan satte käppar i hjulet.

Och nu är det snart yule och jag skall se till att ge Leticia den bästa presenten ever ♥

(Tish, vill du veta en fånig sak? Jag har inte vågat använda halsbandet och armbandet jag fick av dig i julklapp förra året en enda gång. Jag är så rädd för att förstöra dem. Är ju alltid så klantig. När jag gör mig fin hämtar jag hals- och armbandet, men det slutar alltid med att jag inte vågar. Så jävla mesigt. Men jag ska bli modigare!)

Like a sin she comes alive

Vill ni lära känna mig? Vill ni verkligen lära känna mig?

Det finns ingen som gör det. Ingen. Är det bäst så? Ni vet, jag skriver inte ens ned sånt i min dagbok. Varför? Rädsla
skulle jag gissa på. Jag vill inte att någon skall läsa det som står, få reda på sakerna. Och jag vill inte att någon ond makt skall komma och... ta mig. Ifall jag erkänner saker. Att få det nedskrivet är att erkänna. Människor ljuger. Människor kan ta min dagbok och läsa den utan min tillåtelse. Jag litar ju inte på er. Jag litar inte på någon.

När jag känner nånting lever jag ut den känslan fullt ut. Ibland tror jag att jag är ond, men jag känner ondskan och hur den tar över mig. Ibland tror jag att jag är bäst i världen för att jag helt enkelt känner att det är så det är. Känner jag mig rädd, så tror jag att det bara är rädslan som finns, ingenting annat.

Det finns folk som tror att de känner mig. Många tror att allt bara är en mask, för jag tror det ju själv emellanåt. Jag tror att jag kommit på sanningen om mig själv, när jag är i en viss känsla. Men det stämmer ju aldrig. Jag förnekar ständigt.

Nej, jag är inte den jag är bara för att dölja vad som finns på insidan. Vissa saker döljer jag med min personlighet, vissa saker inte. Det är farligt att berätta saker för andra. Farligt så ini helvete.

Ni får tro mycket. Tro på, ha så kul. Men tro inte för en sekund att ni känner mig, för det gör ni inte.

helter skelter, lovertits, toxic tramp

först hette vi lovertits, efter en låt med peaches. bexx och mitt band. sen bytte vi till kill patric! fastän vi egentligen ville heta kill sammy men inte ville att sammy skulle ta illa upp. efter det bytte vi till helter skelter, men igår började vi tänka om igen. och fastnade för tramp. kanske med toxic framför. toxic tramp. det låter bra.

tydligen är det meningen att jag skall lära mig spela bas nu. fantastiskt, jag som inte ens klarade av pistols-låtar på bas när jag fösökte för några år sedan. det kommer säkert bli som med pistols - bandet drar ut sladden till min förstärkare när vi spelar live för att jag är så jävla kass att det till och med låter bättre utan bas. hm.

dessutom har frida gått med på att spela trummor i bandet. nej, hon kan inte heller spela, men vi kommer lära oss. annars kan vi ju alltid göra som pogo och leka med figurer på scenen istället för att spela.


jag har det bra


2008 08 09


2008 08 09


2008 07 27


2008 07 27


2008 07 27



2008 07 27


2008 07 26


2008 07 26



2008 07 15


2008 07 15


2008 07 15


2008 03 17



2008 03 17


2008 03 17


2008 03 17


2008 03 17

illusion

jag har ångest. inte sån där panisk, intensiv ångest som får mig att vilja skära. snarare en värk som ligger precis under huden och trycker på mer och mer. just nu är jag rädd för allt. rädd för när mina föräldrar kommer hem imorgon, rädd för bexx, rädd för mig själv, rädd för ... livet. jag vill ropa på hjälp, men det finns ingen att ropa till. jag känner mig vilsen. föraktfull mot mig själv.

jag är trött. får kämpa med att hålla ögonen öppna, men ändå vågar jag inte sova. den där rädslan för sömnen, som jag inte känt av på flera veckor. sömnen borde vara min vän. jag älskar att sova. speciellt de få nätter jag inte jagas av mardrömmar utan bara kan koppla av. koppla bort mig själv.

jag känner mig så jävla otrygg just nu. vill gömma mig och inte komma tillbaks förrän det starka är tillbaka igen.

kollar på bilder på mig och bexx från i december, januari. det är lite kul, så jag tänker lägga in några här. det kanske kan få mig att... sluta vara såhär för en stund.





jag bara älskar den här bilden. kiba pussa på bexx som ser ut som en dryg snorunge när hon stirrar ned i kameran. och jag i bakgrunden är så annorlunda från den jag är idag. det är skönt. mäktigt, men ändå lite läskigt. fast allra mest bara bra. se de mörka ringarna under mina ögon. shit, jag var helt förkrossad just då.


jag tycker att bilden är hemsk. jag ser bara en stor klump med enorma bröst och fett hår. men ändå ler jag. skrattar. bexx lyckades ändå få upp mig då när jag var som mest... förstörd. och det är jag så innerligt tacksam för. de flesta orkar inte sånt.


den här bilden behöver väl inte ens kommenteras, eller?


den här bilden är bara ren och skär kärlek. min första manson-skiva. min trygghet. skivan som får mig lugn när jag är som räddast. de gånger jag närmar mig angelica - det som var jag tills nångång efter gymnasiet då hon dog totalt. och speciellt coma white gör mig lugn. min låt. enligt mira.


den här bilden visar skräcken så totalt. but they failed to see the anguish in my eyes.


helt underbar bild. hon ser ut som en liten apunge.


hårfärgen är så jävla snygg!


det finns inget att säga.


jag hatar den här bilden. det finns ingenting som är jag över den. allt är bara fejk. jag var så nedslagen mentalt och desperat efter att få känns mig duglig. som så många gånger annars ville jag passa in, och som alltid slutade det bara i skit.


kärlek. som aldrig sviker. som aldrig försvinner.


hon är så full av liv och energi.


den sjätte januari i år. hon skall aldrig mer få finnas.


mina änglar <3


lycka.

vi är så jävla dumma i huvet!

bexx och jag. vi... GAH! sitter och kollar på nån skit om andar. det brukar inte skrämma mig. jag menar, det pågår en hel del aktivitet här hemma som oftast inte rör mig i ryggen. så jag tänkte att det kunde vara intressant... MEN SÅ VAR DET FÖRBANNAT JÄVLA LJUD! från nån stönande jävel. och nu sitter vi är och skrämmer skiten ur varandra. bexx ringde ollonet så vi kunde tvinga honom hit för vi vågar fan inte sova men den jävla männskan svarar ju inte. sheisse. ibland borde jag tänka lite längre.

welcome to the jungle

det har varit en konstig dag idag. skum. bexx drog iväg och käkade med farmor och farfar och jag passade på att sova. vaknade när hon kom hem igen, ställde sig vid min säng, skrek: "VAKNA!" och asgarvade. sen skyndade hon sig att tända sänglampan. ungjävel.

nu på kvällen har vi spått massa. runor, tarotkort och abrakadabra-skit och asgarvat som fan. bexx fick fram massa skumdumma grejer och jag får snart ont i magen av allt jävla flabbande. fast just ja, korten sa åt mig att jag grubblar för mycket, att jag är för rädd. det var då en sanning, men hur i helvete är det meningen att jag skall lyckas övervinna rädslan?

jaja. ska attackera bexx med vatten nu. det förtjänar hon efter sitt jävla plågande av mig.

hej seg

fyfan vad jag är trött. och seg. det känns som att ögonen är stora, brinnande påsar. ska snart bada och läsa en bok bexxhoran hade med sig. en bok om magi. sheisse, den ungen kan verkligen förvåna ibland.

well, well, my michelle. jag hade en bra kväll och natt (och världens snyggaste frilla när jag vaknade imorse! seriöst alltså). linxx, bexx och en viking var här. och senare kom ollonet i sina snobbkläder och pruttade och var social. bexx låg mest i sängen och var... tråkig. fast innan dess sjöng vi massa bajskakekaraoke och lekte att vi var rockstjärnor. som vanligt med andra ord. hon stannar kvar idag. jag mår bra, men går och väntar på att ångesten skall slå till. den liksom ligger där under. eller borde i alla fall. så brukar det vara. gah, jag har så jävla mycket saker att bearbeta som jag aldrig tidigare insett är problem. dessutom verkar det som att syd förstört mig mer än vad jag trott. om han har det... fyfan. livet är så mycket enklare om jag bara fortsätter som innan. fortsätter vara dryga mana. aldrig låter angelica komma till liv igen. fan. det är för mycket i min skalle just nu. jag skall försöka sortera ut det. senare. kanske när bexx drar iväg och käkar med farmor och farfar. för jag vet ju att det bara blir skit ifall jag ignorerar allt.

jag babblar. seg-babblar. stackars bexx som sitter här bredvid och ser på när jag inbillar mig att sixx ams texter är hemliga budskap till mig.

här. en fin låt till er. lyssna på den. det är en fin present.



jag talade med lavey

uhg. god morgon, typ. jag förfrös typ händerna när jag var ute med hundarna och just nu är jag bara allmänt trött och grinig. en dagisfröken skrek på några barn så en av ungarna började gråta. det var min morgonpromenad det. vad tror kärringen egentligen? tror hon på allvar att ungarna skall lyssna om hon skriker på dem? småbarn är inte så olika hundar. de lyssnar till energier man sänder ut och en gaphals sänder ju knappast ut flockledarenergier.

jag har en stor kaffe framför mig nu. väntar på att den skall svalna lite, sen jävlar. läste ut satanistbibeln inatt och blev helt fascinerad av det där språket som jag inte minns namnet på. det tog tid att somna för jag trodde att lavey - bokens författare - var i lägenheten tillsammans med mig så jag pratade lite med honom. det var inte så illa som det låter. jag menar, jag fick inga svar eller så.

jag vaknade när posten kom och det var riktigt glädjande. jag fick mitt första nummer av sweden rock-tidningen. underbart. jag skall snart ta ett bad och läsa, läsa, läsa. öppnade sista sidan och såg vad som väntar mig vid nästa nummer: VINCE NEIL! förstår ni hur underbart det är? vince, my prince
fick också tre brev varav ett var från underbara hayley i england. glädje. men nu, bara trötthet typ. gahgu.

dont fuck with the witch

jag har nog aldrig varit så stark som jag är just nu och jag tar tillvara på varenda sekund för att bygga mig ännu starkare. återigen mår jag så pass bra att jag orkar fajtas för leticia och det känns så bra. att äntligen ha energi nog att visa hur mycket jag bryr mig och hur viktig hon är för mig. om jag kunde skulle jag ta all hennes ångest och kasta den rakt i fejjan på hennes föräldrar. spänna fast dem i en säng, mentalt och fysiskt, så de inte kan komma ifrån den där ångesten förrän de blivit kloka nog att inse vad det är de gör mot sin dotter. leticia är min storasyster, om inte genom blodband så själsligt - och det är fan så mycket starkare, och ingen, ingen, skall jävlas med henne.

dagens nano



det går framåt. som fan. kapitel fyra blev precis klart.

helveteshåla och satanism

öbo-nissarna var precis här. hela veckan har jag varit nervös, haft lite små-ångest sådär. men det gick bra. välkomna, välkomna in i min helveteshåla som inte längre är fylld med ångest, men av skit.

inatt kunde jag inte somna så jag låg i sängen och läste om satanism och fantiserade som söta flicklinande killar. trött som ett aber nu, men jag ska inte sova. i promise. skall lägga mig i sängen igen och läsa dock. med massa coca cola. skrivande blir senare, efter att jag badat och lyckats vakna till liv. det kommer nog ta sin lilla tid dock.

jag vet inte

inatt drömde jag om syd. igen. jag drömde att vi blev vänner och jag tänkte hela tiden; hahaha, får malin redo på det här kommer hon bli galen. han köpte mig en skiva med guns n roses och jag sa: i somras hade jag sex med en kille som såg ut som axl rose som ung.

jag förstår inte varför jag drömmer om syd så mycket. varje vecka, minst en gång i veckan. jag vill inte drömma om honom. jag förstår inte heller varför jag var så glad över att malin skulle må dåligt, för tro mig, jag vill inte skada henne på minsta lilla sätt längre. jag hoppas på nåt sätt att syd och malin ändå mår bra tillsammans. det är iallafall vad jag inbillar mig.

i drömmen inatt blev syd plötsligt till rickard. precis så som jag brukade drömma när syd och jag var tillsammans. det är som att mitt dröm-jag inte har gått vidare ett dugg sedan december. som att det vill hänga sig kvar i syd och den skiten som faktiskt var vårat förhållande. för ja, det sista året var inte mycket mer än skit. det är bara att läsa mina dagböcker från den tiden.

så var jag inne på helgon idag och pang, där fanns rickard. vilken shock jag fick. skrev till honom. sen började jag tänka. tänk om jag råkade hamna på syds sida, om han nu har helgon. nåt sånt får inte hända för jag vet inte hur jag skulle reagera. jag vill inte gröpa runt i det. alltså borde det finns en lag som säger att syd inte får vara medlem på såna sidor som jag är medlem på.

jag är så glad över hur mitt liv är just nu. jag har inte mått såhär bra sen innan jag började på högstadiet tror jag. det mesta går åt rätt håll. jag har världens bästa vänner. linda som pratar politik med mig och börjar lyssna på mötley crüe. bexxhoran som står mig närmast i hela världen. ollie som alltid (nästan iallafall) är sötast i världen och sådär charmig, kimmo som fortfarande finns kvar efter alla dessa år, frida som är min fästmö och partner in crime och chinya som jag skriver långa mejl till. och andra fina.

och jag gillar faktiskt att vara singel även om paniken trängar sig på ibland. då jag tror att jag alltid kommer vara singel och därmed alltid tvingas dras med den här känslan av tomhet.

fan, jag gillar till och med mig själv. min kropp känns bra, mitt hår är fint och jag skriver bra. jag är en bra matte. och jag har inte skurit mig på länge.

mitt liv börjar helt enkelt gå åt rätt håll.

blabla typ?

fortfarande vaken. linda sover igen, men skall gå upp vid tre. jag har skrivit en del på boken och pratar nu med kimmo på msn ♥ ögonen är trötta, men kroppen pigg. kommer nog klara av att hålla mig vaken trots allt. duktig mana.

babbel

linda ligger och sover med kami. kiba gömmer sig i buren och jag sitter här, med glasögona på, lyssnar på evanescence och förbereder mig på att skriva lite. fast jag ser på klockan att valvakan på femman snart börjar, så det blir nog inte så mycket med det i alla fall. kanske lite senare. linda drar till jobbet klockan fem, så tills dess har jag tänkt vara vaken. går ut med hundarna när hon drar till jobbet och sen kan jag sov tills bexx kommer. bra bra. fast ärligt talat fattar jag inte hur jag skall lyckas hålla mig vaken. kanske bättre att läsa än att skriva om jag kommer vara såhär småseg i skallen hela tiden. jeje. we'll see.

uppsvälld

okej, jag är mycket trevligare nu. huvudvärken är nästan borta och jag är inte sådär överdrivet grinig längre. dessutom fick jag hem min hanoi rocks tröja idag! ♥
efter att ha sett bilderna kan jag konstatera att jag fortfarande ser väldigt uppsvälld ut. hmpf.




nano 4/11



skrivandet idag kändes inte särskilt bra. kapitel tre känns värdelöst, men jag får inte haka upp mig vid det. just nu skall jag bara sikta in mig på att skriva klart boken innan november är slut och sen efter det kan jag börja ändra det som suger. jag har skrivit drygt 2000 ord idag, vilket är mitt mål för varje dag. jag ligger 5000 ord före mitt mål så. det känns bra. kanske blir det mer skrivande sen, men just nu skall jag bara ta en värktablett och sedan ta ett bad. fick min fina hanoi rocks tröja idag så egentligen är jag ganska glad. gah. eh. jag är butter. som fan. jag vet inte varför. kanske det är pga huvudvärken, jag vet inte riktigt. men humöret blir ju knappast bättre av att skrivandet bajsar sig.

ghhhh. måste piggna till. linda kommer efter jobbet, vi ska valvaka. det blir mys. ännu mer mys om jag inte går omkring och är så förbannat jävla grinig hela tiden!

just det, som ni ser så har jag nu ett namn på boken. HAH! skulle gissa på att det kommer ändras tids nog, men just nu får den vara döpt efter en mötley-låt ♥

dagens nano

kolla, kolla, kolla! =D=D



grinkäring

jag hade svårt att somna inatt. låg och läste tills jag började se dubbelt. lyckades somna, men vaknade nångång efter tre igen och slog ned ett glas i golvet. irriterad som fan tog jag med mig täcke, kudde och hundarna och lade mig i soffan. trångt som fan med kiba vid bröstet, men det funkade. lyckades somna även om jag vaknade flera gånger. nu känner jag mig smått irriterad och förstår inte alls hur jag skall lyckas få i mig någon frukost till efexorn. funderar på att bara ta dem som de är, strunta i frukost, men jag ju att det kommer sluta åt helvete ikväll. skall snart ta ett bad, sminka mig, klä på mig. sen blir det dags att fortsätta skrivandet på boken. det ser jag i alla fall fram emot, fast inte lika mycket som igår.

NaNoWriMo



igår började årets nanowrimo. jag har beslutat att skriva minst 2000 ord per dag om jag skall hinna skriva en bok på 50.000 orden innan månaden är slut. jag skrev ingenting igår pga omständigheter jag ännu inte känner mig redo att berätta (om nånsin) så därför skulle jag skriva 4000 ord idag (ett kapitel skall vara minst 4000 i min bok).

jag fixade en stor mugg kaffe, ett stort glas fun light och lade fyra mandariner på skrivbordet. satte sedan på låtarna jag lagt i mappen som heter Soundtrack Till Min Bok och tände en magnolia-rökelse. och började skriva. hur det gick? fantastiskt jävla bra! över 5000 ord skrivna och första kapitlet avklarat. jag känner redan för att fortsätta med boken och kommer troligtvis slå mig ned vid datorn efter one tree hill och gossip girl. jag ska klara det här!

breaking down the barricade

igårkväll visade sig bli en väldigt viktig kväll för mig. kanske den viktigaste i mitt liv. jag insåg det inte då, men jag insåg det idag när jag vaknade.

egentligen drar jag mig för att skriva det här inlägget för jag blir så mycket skörare inför mina läsare och jag hatar när människor kan skada mig psykiskt. när de får veta mina hemligheter. här kan vem som helst läsa och de kan göra vad fan de vill med min information. vill de krossa mig så hjälper min blogg dem en bra bit på vägen.
men jag har den här bloggen av ett syfte och jag tänker inte fega ur nu pga rädsla. jag får inte glömma att erkännandet gör mig starkare.

linxx var på en marknad igår, andlighetsgrejer, i stockholm och på vägen hem ville hon stanna till hos mig för att tala om ett svar hon fått på en spådom där borta.

efter en hel del diskuterande slog vi oss ned på min säng (jag älskar att spå där!) och jag lade lite stjärnor för henne. när vi var klara ville linda testa att spå mig och självfallet sa jag ja. jag har inte blivit spådd sen syd gjorde det, nångång för ett jävla bra tag sedan med andra ord.
hennes avslutningsord efter att ha studerat korten ett bra tag var att jag har en sorts mur runt mig som jag måste slå sönder för att kunna nå det där jag längtar - och törstar - så mycket efter.
jag visste att det finns en mur, som jag döljer både för mig själv och för andra, så jag kunde inte komma på vad det var. det var först efter att jag sovit, och haft en dröm om just den muren, som jag insåg vad den är.

i drömmen var jag i min låg- och mellanstadieskola i hovsta. jag var i korridoren och i ett av omklädningsrummen till gymnastiksalen. nere i gympasalen var det massa människor som hade kul tillsammans. det var meningen att jag skulle vara hos dem, men jag var panisk och okontaktbar. jag skar mig sönder och samman och minnet försvann - så som det brukar i verkligheten när jag mår riktigt dåligt.

jag kom ned i gympasalen och alice var där och såg mina armar och tog med mig upp igen. i omklädningsrummet och i korridoren var det fullt med blod, precis som min lägenhet brukar se ut. hon tog upp sin mobil och ringde till ollonet och även min pojkvän (en kille jag var lite sådär "småkär" i när jag gick i nian. vi gick i samma klass. jag kallar honom t).  en gympalärare kom in till oss och ville att jag skulle träffa en förälder som ville skälla ut mig för vad jag gjort, men jag var helt slut i både kropp och själ och sa att jag inte ville det. för det var inte mitt fel. det var min sjukdom.

nästa gång var jag på väg hem där jag bodde när jag växte upp. jag gick samma väg som jag brukade då och några meter framför mig cyklade t. han var kall, precis som syd brukade vara. men när vi kom hem till mig var min mamma där, min kusins dotter sara och några till - okända personer. min pojkvän var plötsligt inte t, utan en mörk främling som jag aldrig nånsin träffat. och jag satt i hans knä. han smekte mina armar och torkade mina tårar. pussade mig på huvudet och tröstade mig. han gjorde så jag kände mig trygg, älskad och säker. och jag visste att han och alice och ollonet alltid skulle finnas där för mig. att de skulle stanna i mitt liv hur sjuk jag än var. att de var riktiga vänner.

min mur är att släppa allt. att släppa människor inpå mitt liv, att lita på dem, att våga bli tröstad. jag har alltid trott att jag är väldigt öppen och släpper folk inpå mitt liv, men inser nu när jag tänker efter att det bara är skitsnack. de kommer så långt jag låter dem, sedan tar det tvärstopp och jag kan konstatera att ingen av mina vänner egentligen känner mig. den som kommit närmast är bexx, hon har faktiskt fått trösta mig en gång. jag låg i sängen på magen och grät och hon lade sig bredvid mig och lade armarna om mig och lät mig gråta ut. så trygg hade jag inte känt mig på flera år. antagligen inte sedan jag var ett barn.

jag är mest kaxig och dryg och när jag gråter inför mina vänner så ger jag dem ändå ingen chans att trösta mig. jag har den där blicken av förakt och en kroppshållning som säger Stick! det är bara när jag är ensam med hundarna som jag kryper upp i sängen med en kudde i famnen och får fram ett hjälp här och där mellan gråtattackerna.

jag ville att syd skulle trösta mig när vi var tillsammans. jag minns många gånger jag låg i sovrummet och grät otröstligt och han satt kvar vid sin jävla dator och spelade. i början brukade han trösta mig, vara sådär omhändertagande och trygg och fick mig att må bättre, men sedan lämnade han mig åt mig själv. han lämnade mig med mina tårar.

jag vill alltid få omvärlden att tro att jag är kaxig och dryg, att jag egentligen inte behöver dem för att må bra, men egentligen är jag ingenting annat än en rädd liten flicka, som vill bli omhändertagen och älskad och pussad på. jag är ständigt så rädd för att bli lämnad och för att folk skall ogilla mig. när jag skriver åsikter i bloggen är jag livrädd för att få elaka kommentarer som inte alls förstår vad jag har att säga. men ändå fortsätter jag, för jag måste få min åsikt sagd.

jag måste våga låta folk trösta mig. alla är inte ute efter att göra mig illa. alla sticker inte så fort de finner en ny tjej, en tjej som är frisk och alltid orkar sminka sig och vara glad och fnittrig och som inte skär sönder sig. det finns folk som är goda och kan älska mig fastän jag har alla dessa problem.

men jag vet inte om jag vågar. jag vet inte om det är värt det. för jag vet inte om jag skulle klara av att bli sådär sviken igen.


You say you walk alone
No way you can lose
They don't really know
What they put you through

Backed against the wall
All alone you fall
An anger burns in you
Time to make you move

You're out on your own
The chains have broken loose
You're constantly afraid
But searching for the truth

Hero
Standing tall
No way you can lose
After a fall
You're nobody's hero

Caught in a troubled world
The driving force of youth
A silence underground
What have you got to prove

Escaping, tainted
Dreams that never left the ground
Visions in your mind
Never come to pass

You're out on your own
The chains have broken loose
You're constantly afraid
And searching for the truth

Hero
Standing tall
No way you can lose
After a fall
You're nobody's hero

Hero
Standing tall
No way you can lose
After a fall
You're nobody's hero

Hero (hero, hero)
Ooh, yeah, yeah
Nobody's hero (nobody's hero, nobody's hero)

Hero
Standing tall
No way you can lose
After a fall
You're nobody's hero

Hero
Standing tall
No way you can lose
After a fall
You're nobody's hero

Hero

Nobodys hero - Brighton rock

RSS 2.0