Gällande bloggen

Jag har kommit en bit under min isolering nu. Skrivit en lista och tankar på saker som trycker ned mig och bloggen var med på den listan. Såhär skrev jag;

  • Bloggen

    - Radera? Ha kvar? Öppna mig mer? Mindre? Skaffa ny, anonym?

    Jag behöver få skriva av mig och även få kommentarer på det jag skriver, men jag vet inte om bloggen jag har nu verkligen är den rätta. Dels vågar jag inte skriva ned allt det där som jag skulle behöva få ur mig och dels får jag nästan inget som helst svar på mina tankar och funderingar.

Att ha en anonym blogg låter både lockande och inte. Lockande att kunna skriva vad jag vill utan att ständigt känna den där rädslan, men hur kul är egentligen en sådan blogg? Inga bilder, ingenting som visar vem jag är. På sitt sätt förblir det opersonligt hur mycket jag än berättar om mig själv.


Då finns alternativet att skapa en blogg på wordpress, där man kan lösenordsskydda vissa inlägg. Det negativa med den sidan är dock att den inte går att designa hur man själv vill så som det gör på både blogg.se och blogger.


Att ha kvar bloggen som den är nu känns inte alls som ett alternativ.

Jag har nu bestämt mig. Har skaffat en blogg på wordpress och det är där jag kommer fortsätta med bloggandet. Vissa inlägg kommer kräva lösenord och det är samma lösenord som jag har till psykbloggen. Kanske kommer jag skydda andra inlägg med ett annat lösen - ett som bara ett väldigt fåtal människor får ta del av, men det visar sig. Här finner ni den nya bloggen hsh.


Kommentarer
Postat av: Pat Punkt

Hejsan,



Jag ville bara säga att Hispaliv är "up and running" igen.



Ha det gott



PP

2011-10-16 @ 19:29:14
URL: http://hispaliv.blogspot.com
Postat av: Logyesornefon


http://remontveka.ru/nedorogoy-remont-kvartir.html -
http://remontveka.ru/images/nedorogoy-remont-kvartir.jpg
http://remontveka.ru/images/nedorogoy-remont-kvartir-2.jpg

Tegs: .





http://remontveka.ru/nedorogoy-remont-kvartir.html -

2012-12-16 @ 04:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0